Narodeninová oslava.
Narodeninová oslava.
Dobrý deň.
O cca 2 týždne usporiadavam oslavu mojich veľkolepých 14.narodenín. Bude nás 6 v rovnakom veku ako ja. Chcela by som spraviť oslavu v trocha akčnejšom duchu-poznáte niekto nejaké dobré aktivity? hry? ak bude teplo, asi budeme mať vodnú vojnu na záhrade, môžeme si zahrať Activity, pozrieť film-ale stále tomu niečo chýba.
vopred ďakujem za odpoveď! 
Re: Narodeninová oslava.
Ja by som zavolal nejakých chalanov na tvojom mieste 
Liter vodky. 
4 litre vína a hned pojde oslava tak ako má
hrajte flasu, to je zabava v kazdom veku (<18)
ďakujem za vaše(väčšinou)pijanské odpovede, ktorých autori si očividne nevedia predstaviť zábavu bez alkoholu... veď sme ešte deti!!! chalanov nebudem volať, lebo je to oslava iba s close friends 
oka dobre ze si zalozila taky fajnovy topic, aj nabuduce.
Jako Activity alebo Párty Alias sú dobré hry, ktoré rozprúdia zábavu. Neviem, čo konkrétne ti k tomu ešte chýba. Však oslavy sú o tom, nie? 
Tak nech vam rodicia nakupia barbiny a ponikov a bude srandy do popuku.Antónia napísal:ďakujem za vaše(väčšinou)pijanské odpovede, ktorých autori si očividne nevedia predstaviť zábavu bez alkoholu... veď sme ešte deti!!! chalanov nebudem volať, lebo je to oslava iba s close friends
Btw, v dnesnej dobe nie je nic ojedinele vidiet 14-rocne standy spite a dosrane. Preto sa nedivim niektorym userom, ze laskovali s chlastom.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A potom sa cudujme, ze deti chlascu, fetuju a tr*kaju, ked ich k tomu my dospeli navadzame. Pani, chceli ste byt vtipni, ale akosi vam to nevyslo.
Antónia nepomozem si, ale ako decko som strasne rad hraval schovky vzdy ked bola na to prilezitost. To bola vzdy zabavka na niekolko hodin.
Antónia nepomozem si, ale ako decko som strasne rad hraval schovky vzdy ked bola na to prilezitost. To bola vzdy zabavka na niekolko hodin.
Ja by som povedal, že medzi barbinami a vodkou by mal byť istý časový skokkinjeril napísal:Tak nech vam rodicia nakupia barbiny a ponikov a bude srandy do popuku.
Btw, v dnesnej dobe nie je nic ojedinele vidiet 14-rocne standy spite a dosrane. Preto sa nedivim niektorym userom, ze laskovali s chlastom.
Antónia - skúste schovky, slepú babu, kadejaké doskové hry ala dostihy&sázky, loptové hry ako vybíjaná a čo ja viem čo všetko sme za mladi hrávali. Bolo toho hodne
Chalani, beriete to prilis vazne. Uz len to, ze sa toto spytala je jasne, ze nema v plane narodeninovu ozieracku, co je fajn. Ale toto nie je forum, na ktorom by mohla dostat, k danej teme, ine odpovede, cest vynimkam
Sry za OT
Chlastalo sa vždy a chlastať sa bude, lebo chlast je povolená a dostupná droga.
Ak by som však chcel naozaj poradiť, tak tu je to aj názorne:
Ak by som však chcel naozaj poradiť, tak tu je to aj názorne:
no ja si myslim ze alkohol nie je vhodny nápoj pre 14rocnych, v pripade poskytnutia dospelou osobou ide o porusenie zakona.