Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
ja by som to tiež nejak neriešil. Len som si vravel ak náhodou príde na trh 5ka a bude sa mi páčiť, tak ho lepšie predám keď bude ako nový.
môj iPhone je mŕtvy
. Chytil som ho do ruky a nereagoval na nič. iTunes ho nenájde, nepripojí sa ani ako camera, nefunguje DFU. Stalo sa to už niekomu z vás? Máte nejaký nápad, čo s tým alebo ho mám rovno reklamovať?
iPhone mi určite nespadol, neutopil som ho ani nič podobné. Doteraz fungoval bez problémov
//noooo.. tak iPhone zrazu ožil. Mal som ho cca 10 min v nabíjačke - nič, tak som ho napojil do notebooku a po cca 10 min. ožil
. Práve ho obnovujem zo zálohy. Ešte, že máme iCloud 
iPhone mi určite nespadol, neutopil som ho ani nič podobné. Doteraz fungoval bez problémov
//noooo.. tak iPhone zrazu ožil. Mal som ho cca 10 min v nabíjačke - nič, tak som ho napojil do notebooku a po cca 10 min. ožil
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Otcovi tak zomrel 3GS, ale neriesil to a kupil 4S...
áno stalo presne pri 3gsShwollo napísal:môj iPhone je mŕtvy. Chytil som ho do ruky a nereagoval na nič. iTunes ho nenájde, nepripojí sa ani ako camera, nefunguje DFU. Stalo sa to už niekomu z vás? Máte nejaký nápad, čo s tým alebo ho mám rovno reklamovať?
//noooo.. tak iPhone zrazu ožil. Mal som ho cca 10 min v nabíjačke - nič, tak som ho napojil do notebooku a po cca 10 min. ožil. Práve ho obnovujem zo zálohy. Ešte, že máme iCloud
Mne sa asi pred mesiacom s mojou 4 stalo to že z ničoho nič sa vypol displej a telefon bez prestávky vibroval asi 10 minút, nedalo sa s ním robiť nič. Po 10 minútach prestal a tváril sa ako keby som ho vypol a zapol. Stalo sa niekomu niečo podobné ?
ako treba mat nastaveny winterboard, ked chcem na lockscreene fotku ale na springboarde pozadie z temy (od jackietran-a)...
v iOS 5.0.1 mi to tam slo dako defaultne, ale po dnesnom JB na 5.1.1 si s tym neviem poradit...
v iOS 5.0.1 mi to tam slo dako defaultne, ale po dnesnom JB na 5.1.1 si s tym neviem poradit...
Neviete mi poradiť kde si v iPhone nastavím aby mi nechodili na môj e-mail oznámenia z udalostí ktoré si vytvorím v kalendári ?
Ahoj, chcem sa len tak opytat, chcem si kupit ipod touch 4 generacie (biely) a nikde nepisu aka bude v nom verzia iOS, co myslite vy ? Dakujem 
ak si kúpiš 4. generácu, tak ti môže byť úplne jedno aký tam bude iOS. Najnovší si tam dáš jednoducho aj sám.
pytam sa to hlavne koli jailbreaku, lebo mam v tom celkom chaos, ze ak tam bude najnovsi, ci uz je nanho jailbreak, alebo ci nema nejake muchy
spoluziak ma teraz ipod touch 3. Musi mat v nom JB, inak mu nejde stahovat z appstore.
Riadna somarina. Nepôjde mu maximálne stiahnuť zopár aplikácii určených len pre iOS 5 a vyššie. A ak si tú aplikáciu stiahne z warezu, tak predpokladám, že mu tiež nepôjde.
neviem, on ten ipod kupil za 15€ od kamosa, lebo blbne na nom tlacitko na zamykanie a trebalo donho dat novy software. Novy software si dal sam, takze tam usetril a to tlacitko celkom v pohode, len treba silnejsie pritlacit. Tak mozno tym softwarom co si tam daval preto mu nejde stahovat, to som sa ho uz nepytal..
Z appstore mu stahovat pojde, ale z Installous a Apptrackr nieminik460 napísal:spoluziak ma teraz ipod touch 3. Musi mat v nom JB, inak mu nejde stahovat z appstore.
what? ušetril? ako? však iOS je zadarmominik460 napísal:Novy software si dal sam, takze tam usetril
alebo skôr, čo myslíš pod tým "softwarom "??minik460 napísal:Tak mozno tym softwarom co si tam daval preto mu nejde stahovat, to som sa ho uz nepytal..
myslím, že si trafilmiso03 napísal:Z appstore mu stahovat pojde, ale z Installous a Apptrackr nie
minik460, takže takto:
AppStore je jediný oficiálny obchod s aplikáciami pre iOS (iPhone, iPad, iPod Touch). Nemôže sa ti stať, že ti z neho nepôjde sťahovať. Jediné, čo sa môže stať je to, že starší iOS nepodporuje niektoré nové aplikácie (napr. aplikácie určené len pre iOS 5 a novšie). Chápeme sa?
ako už spomínal miso03 - tvoj kamoš pravdepodobne myslel to, že bez JB nemôže wareziť.
lol
usetril, lebo inak by ho daval asi niekomu robit do servisu alebo neviem... tam by to nebolo zadarmo
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Videl som cenniky servisov, ktore si naozaj charguju za update iOS. Ale myslim, ze to vyuziju len male deti a pipinky, ktore dostali iDevice od tatinka, alebo bohateho nabijaca ale nikto v okoli im nevie povedat, ze v iTunes staci par krat kliknut na "update now", "yes I agree" a "next"...
ale ved v dnesnej dobe fak len ako ty hovoris, lebo maju money... inak kto chce, tak to najde. Je na to kopec videi, ako to spravit a kto chce, ten spravi...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mám problém so starým iPhone 3G. Nechal som ho doma a bohužiaľ sa dostal do rúk nejakým "expertom", ktorí do neho napchali nejaký nový iOS (4.2.1 vraj) a samozrejme aj iPad baseband.
Problém je, že to zjavne posrali a ja som pôvodne plánoval downgrade na 3.1.3, našiel som niekoľko návodov na Internetoch (hlavne tento http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=28097), sral som sa s tým niekoľko hodín a skúšal rôzne, aj tak som však vždy skončil na tom istom bode - všetko prebehlo OK podľa vyššie uvedeného postupu, ale skončil som na tom, že odo mňa chce kraxňa originálnu SIM kartu, ktorú samozrejme nemám (telefón bol pôvodne O2 UK). Našiel som vraj riešenie s f0recastom, ten ma však sprdol správou, že Jailbreakable YES, ale Unlockable svieti "Upgrade to iPad BB". Problémom je, že ja som vždy zaseknutý na tej obrazovke No SIM Card Installed, insert a valid sim card blablablablabla. Takže nejde ani Jailbreak, ak by som chcel cez reds0w, nie je prístup na Cydiu, etc.
Nejaké rady, alebo ho mám mrdnúť rovno do kanvy?
Problém je, že to zjavne posrali a ja som pôvodne plánoval downgrade na 3.1.3, našiel som niekoľko návodov na Internetoch (hlavne tento http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=27&t=28097), sral som sa s tým niekoľko hodín a skúšal rôzne, aj tak som však vždy skončil na tom istom bode - všetko prebehlo OK podľa vyššie uvedeného postupu, ale skončil som na tom, že odo mňa chce kraxňa originálnu SIM kartu, ktorú samozrejme nemám (telefón bol pôvodne O2 UK). Našiel som vraj riešenie s f0recastom, ten ma však sprdol správou, že Jailbreakable YES, ale Unlockable svieti "Upgrade to iPad BB". Problémom je, že ja som vždy zaseknutý na tej obrazovke No SIM Card Installed, insert a valid sim card blablablablabla. Takže nejde ani Jailbreak, ak by som chcel cez reds0w, nie je prístup na Cydiu, etc.
Nejaké rady, alebo ho mám mrdnúť rovno do kanvy?