Extrémne rodiny

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Príde Vám toto už ako moc? :)

Áno, toto je už prehnané
34
40%
Nie
7
8%
Je to trápne
28
33%
Je to lepšie ako Hotel Paradise
16
19%

Celkom hlasov: 85

M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Extrémne rodiny

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

jaka je*** ta cukrarka, ze je namysleny a ze je frajer ked chova hydinu. Sa necudujem ze chodila do specialnej triedy a tonko ma dobre srdce, musim uznat
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Vcera, som videl pocas prepinania asi 3 minuty tohoto programu. Nechapem to ako sa moze niekto takto zabavat a travit tak svoj volny cas :shock:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nemienim tomu venovať ani sekundu času, takže môže mi niekto objasniť, aký je princíp tej reality show...ide o nejakú súťaž, alebo je to len panoptikum exotov?...čo vyhrá víťaz?...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Videl som len jednu cast ked ma frajerka donutila. A nema to ziadnu pointu. Len zobrazuju bezny zivot trosku menej beznych ludi.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Ty hladáš v televíznych reláciach pointy? Aká pointa je v hotel paradise? Vo farme? V hlase československa? Všetko je to iba o biznise televízie. A je na ľuďoch ktorá "sračka" ich baví najviac. Či ich baví akože spev, alebo intrigy, alebo sa radi smejú na ľuďoch...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:Ty hladáš v televíznych reláciach pointy? Aká pointa je v hotel paradise? Vo farme? V hlase československa?
...v živote som to nevidel a neviem o čo tam ide...ja len...keď som ešte pozerával TV, tak v každej takejto show o niečo išlo, či to bolo Koleso šťastia, Riskuj! či Chcete byť Milionárom?, vždy išlo o nejakú výhru...či to už tak nechodí?...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Grim napísal:
...v živote som to nevidel a neviem o čo tam ide...ja len...keď som ešte pozerával TV, tak v každej takejto show o niečo išlo, či to bolo Koleso šťastia, Riskuj! či Chcete byť Milionárom?, vždy išlo o nejakú výhru...či to už tak nechodí?...
no to bolo kedysi :) Vo farme ide o výhru, ktorá bola už dávno určená televíziou. Poviem príklad. V polke súťaže keď už vypadlo x ľudí prišli nový súťažiaci. Tomáš (súťažiaci) vypadol lebo porušil pravidlá, po dvoch týždňoch sa tam vrátil lebo markíza si tak upravila pravidlá (nakoniec to vraj aj má vyhrať celé). Míňali peniaze, potom im povedali že si ich môžu získať späť. A podobne

hotel paradise nepozerám, ale čo som počul tam nikto nejak nevypadáva. Iba sa tam točia, trtkajú medzi sebou, hádajú sa. Ale stále tí istý. Podobne ako svojho času vyvolení.

Takže tieto šou už dávno nie sú o hre. Je to o tom, že televízia si upravuje pravidlá tak, aby vyhral ten komu výhru chcú dať. A väčšinou je to niekto koho majú ľudia radi, aby si držali sledovanosť tým že ho tlačia až do finále. Ale to sme trošku OT, chcel som povedať že v tých rodinkách nejde o nejakú pointu. Ide tam o zábavu. Minimálne tie komentáre hudáka stoja za srandu.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Vsak v SK/CZ TV nema pointu uz nic, tam tie show asi vymyslaju deti v skolke, ziadne pravidla nic, cisto na vyplnenie casu. Vdaka za internet a moznost sledovat zahranicne programi, u nas uz nic ine ako hokej, futbal, f1 sa neda ani pozerat. A ludia to stale sleduju aj ked vedia, ze to je hovadina, to nepochopim. Ale ze namju tie TV trocha sebakritiky, vsak aj hodnotenie tomu napoveda pod 20 %, a uz originalne verzie mali mizerne hodnotenie, cize podla mna zamerne vyberaju taketo odpady.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Iba by som poopravil audiotracka, v hoteli paradise vypadáva každý týždeň minimálne 1 človek. Ide tam o to, ako sa dohodnú, koho vyhodia a tak. A tuším ten pár, ktorý napokon zvíťazí, získa 50 000€, neviem či si to rozdelia alebo každý z páru.
Samuraj
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Extrémne rodiny :D

Príspevok od používateľa Samuraj »

audiotrack napísal: aké naivné. Jasné že vedia že budú na smiech. A súhlasia s tým pri podpise zmluvy. Nikto ich tam nenúti, sú tam dobrovolne. Tak prečo by som sa nemal na nich zasmiať?
Maš pravdu.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

S cim pride jojka, alebo markiza nabuduce? Budu si robit srandu z ludi s Dawnovym syndromom, Skl. multiplex, alebo z koho?
Zabava ma iste hranice a jojka to tymto prepalila.
Markiza na podobnych ludoch zaraba (MzN), jojka si z nich robi srandu. To je uroven dneska, dnesnych medii.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...pozerá sa to...aj tu funguje základný princíp trhu...predáva sa to, po čom je dopyt...takže chyba je tak trochu aj v ľuďoch, keď to pozerajú...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

to je len uhol pohľadu. Podľa mňa by si z nich robili srandu keby náhodne chodia po slovensku, zvonia na zvončeky a smejú sa im. Oni to ale spravili formou šou, kde sa ľudia prihlásili sami a doborovolne. Televízia ich nevyhladávala cielene. Chodili reklamy že ak ste zaujímava rodina, môžete sa prihlásiť. Oni si len z prihlášok vybrali tých, ktorí sa im páčili. Tie rodiny sú tam dobrovolne a teda im malo byť jasné že sa na nich budú ľudia zabávať lebo ide o zábavnú reláciu.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

v tej náborovej upútavke pokiaľ viem nebol prezentovaný charakter danej šou a teda či bude zábavná, dokumentárna alebo akákoľvek iná. ďalej je na mieste zamyslieť sa koľko im asi tv povedala o charaktere tej šou pri podpisovaní zmluvy. bola tam napr. klauzula o sarkastických posmeškoch? lebo to bola celkom drsná satira (čo sa postihnutých týka). silne pochybujem.
napr. tá jednoduchá rodina z dediny.. pochybujem, že vôbec čítala podmienky, len bafli podpis. jasné, že v tomto ohľade je to ich chyba, ale zasa.. pochybujem, že by z toho niečo mali, aj keby si tie podmienky preštudovali.
zuiop
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa zuiop »

kto toto vymyslel si zasluzi vykastrovat, kur*a robit si posmech z chorych ludi a este to vysielat
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

ale ja si zase myslim, ze keby neboli tonkovci medializovani tak by boli stale vnimani na srandu ale ked to niekto pozera tak musi zistit ze ten tonko je dobrak s laskou v srdci.
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

tonko je najvacsi sef :) vcera ako spieval krasne
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa: