Horúca izba

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Horúca izba

Príspevok od používateľa CheZteR »

oplati sa podla vas kupit takyto ventilator?
http://www.alza.sk/arctic-breeze-pro-d183301.htm
alebo si trocha priplatit a kupit normálny?
http://www.alza.sk/ecg-ft-30-stolni-30cm-d133003.htm
k tomu prvemu by sa mi totiz skvele hodil aj usb hub
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ani jeden ti moc nepomôže...ale keď už tak ten druhý, hlavne kôli tej ochrannej mriežke...
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

tak cez vikend sa ocakava 37 stupnov tak sa chcem pripravit, do izby mi svieti slnko cely den v kuse, vetrat sa neda, tak to tu potrebujem rozfukat aspon mechanicky :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...aha, tak to si myslím, že ťa nezachráni ani 5 takých ventilátorov...jak bude vonku 37, tak budeš mať v izbe minimálne 32 a to aj keď bude fúkať ventilátor, tak budeš cítiť že fúka teplý vzduch...navyše po pol hodine neustáleho ofukovania ti buď opuchnú oči, alebo prechladneš...

//...malý experiment: na povale je aktuálne 37°C...podľa predpovede SHMÚ by malo byť vonku okolo 30°C...ak bude cez víkend naozaj 37°C, koľko °C bude na povale???...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Mám predchodcu toho prvého ventilátora a je fajn, ak ho zapojíš k PC a necháš ho ofukovať ťa tak to je super, no do izby odporúčam aj jeden normálny.
Ja osobne doma našiel niečo ako klímu (ohrieva to vzduch ale aj chladí + sa do toho môže naliať voda a zvlhčuje to vzduch (sú k tomu aj 2 chladiace sáčky)) tak som tam nalial vodu, dal tie chladiace sáčky aj ľad a zapol som to. Teplota trochu klesla, otvorené okno nemám (mám strešné okno) nie len kvôli teplu ale aj kvôli včelám/osám ktoré mi hneď lezú do izby, a vyzerá to celkom sľubne.

Skúšal som to aj bez vody a ľadu a chladilo to tiež dobre no takto ten filter vzadu navlhol ľadovou vodou a je to ešte lepšie ;)

Značka: Eastcon (snažím sa to vygoogliť no neviem ho nájsť, bol kupovaný minulý rok v kamennom obchode).

http://www.alza.sk/tristar-ac-5491-d326261.htm - veľmi podobné tomu čo mám len ja som nejako nenašiel diaľkové ovládanie (viem že aj pri tom mojom bolo).
Izbu nemám veľkú takže to pomerne dobre účinkuje.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Grim: 45-50 a viac
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

zavriet okno, zastret, myslim, ze ina moznost neni, ja tie ventilator nemozem, hned mam zneho prievan a potom ta bolest ucha je neznesitelna.

Inac neviem aku mate predpoved, ale com som pozeral v mobile a na shmu, cez vykend sa ma ochladit na 27-30. Najteplejsie ma byt asi v stredu.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

SKor by mohol niekto poradit kde zohnat nejaku slusnu klimu ale zase nie moc drahu :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...jak sa o tom začína hovoriť, všetko sa tu serie...minulý rok zdochýnal PC, a akurát teraz začal zase, tak som vám odfotil moje chladenie...
Prílohy
Snímka014.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Elegantnejsie by bolo spravit v bedni pekny airflow, ale toto je aspon stylovka :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Kúpiť normálnu case a máš po problémoch. Ale ako to chceš chladiť týmto spôsobom tak odporúčam stolový a ten stojanový nech ofukuje teba.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Grim napísal:...jak sa o tom začína hovoriť, všetko sa tu serie...minulý rok zdochýnal PC, a akurát teraz začal zase, tak som vám odfotil moje chladenie...
pocul som o ludoch co davali pc do chladnicky, neviem nakolko to bola pravda :D:D s tym som mal problemy aj ja, pc aj notebook sa prehrievali...na notas mam chladiacu podlozku a case je otvorena, co ocividne staci
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

GothaR - airflow by to nezachránil...obvykle je PC zasunutý v tej štrbinke nadoraz až k stene...samozrejme s bočnicou...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mirak2 napísal:pocul som o ludoch co davali pc do chladnicky, neviem nakolko to bola pravda :D:D s tym som mal problemy aj ja, pc aj notebook sa prehrievali...na notas mam chladiacu podlozku a case je otvorena, co ocividne staci
to asi moc pravda nebola, pretože by tým pokazili chladničku, dať do nej chladiť tak nahriatú vec.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ja som vybral jednu 580 z case a zrusil takt na CPU (predtym 4,7 teraz 3,2 GHz) lebo to teplo sa nedalo zniest :D
A prave teraz som si vyziadal cenovu ponuku na klimatizaciu a vertikalne zaluzie takze uvidim ci sa to potom zlepsi :D
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Moja izba ma cca 4m2 a jediny zdroj tepla je kasna na 5Ghz s 6970 v crossfire. Vcera som si zapol Maxa a po chaptery sa tu nedalo dychat. Byvame v rodinnom a jedine riesenie je pivnica :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

"jediny zdroj tepla je kasna" co ty nemas okno v izbe? :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Samozrejme ze mam, ja som narazal len na technicke veci ako tv a ostatne hracky . Rolety stiahnute skoro non-stop, akurat len od 22:00 si trufam trosku vyvetrat.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Pani a mate niekto doma klimatizaciu ? Rodicia nieco take chcu tiez doma zariadit vzhladom na nastupujuci trend este extremnejsich vykyvov pocasia.
Oni su strasne zimomilni a ja idem vzdy v zime zdochnut. Teraz v praci musim mat tiez na sebe bundu, mne je tu v interieri neznesitelne chladno, vonku prazi viac nez 30st.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

znamy dal si montovat zabudovanu do izby v rd este ked boli koruny dal zato 50 tisic sk..dobre to fukalo
ale netreba to zas prehanat http://mojdom.zoznam.sk/cl/10055/128233 ... neuskodila
Napísať odpoveď