Slúchadlá
Slúchadlá
Zdravím, chcel by som poradiť pri výbere slúchadiel, používam slúchadlá koss porta pro vyše 4 rokov a som s nimi nesmierne spokojný, no pri nich je moc počuť okolie, pretože sú polouzavreté, chcel by som si kúpiť slúchadlá s podobným zvukom ako Port Pro, ale uzavreté, no nie také obrovské k pc, ale niečo medzi Porta Pro a takými veľkými, určite viete čo myslím, niečo v štýle AKG K 81...cena by mala byť tak do cca 60 eur...
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Slúchadlá
Porty maju od polouzavretych ďaleko. To len tak na okraj.
K 81 su sluchadla určene na dj-ing. Na nejake dlhodobejšie nosenie su dosť nepohodlne. To iste K 518.
Z basovejšich AKG K 450, alebo lepšie Ultrasone iCans Octa. Take zahuhlane ako Porty nie su ani jedny z nich, ale zvukovo je to o level ďalej. pripadne aj Sony XB700. Zvukovo sice na tu menovane nemaju, ale basov si užiješ viac než dosť. Su ale dosť rozmerne.
Inak ale Fostex TH-7B, TH-5B. Oboje konkuruju 2x tak drahym sluchadlam, ale basov maju podstatne menej ako KPP (TH-5 trochu viac ako TH-7-ky).
K 81 su sluchadla určene na dj-ing. Na nejake dlhodobejšie nosenie su dosť nepohodlne. To iste K 518.
Z basovejšich AKG K 450, alebo lepšie Ultrasone iCans Octa. Take zahuhlane ako Porty nie su ani jedny z nich, ale zvukovo je to o level ďalej. pripadne aj Sony XB700. Zvukovo sice na tu menovane nemaju, ale basov si užiješ viac než dosť. Su ale dosť rozmerne.
Inak ale Fostex TH-7B, TH-5B. Oboje konkuruju 2x tak drahym sluchadlam, ale basov maju podstatne menej ako KPP (TH-5 trochu viac ako TH-7-ky).
tak cestovanie do práce firemným busom mi zaberie tam aj späť cca 2 hodiny, tak si chcem zvuk užiť...a dík za opravu, myslel som, že sú to polouzavreté...tak idem teda googliť, to čo si mi tu popísal 
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2012, 17:26)
takže najviac mi učarovali asi tie AKG K450, dúfam, že budú aj dobre hrať..
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2012, 17:26)
takže najviac mi učarovali asi tie AKG K450, dúfam, že budú aj dobre hrať..
-
Ryan Giggs
VIP
Hraju dobre, lepšie ako Porty. Hlavne tie basy neprekryvaju ostatne pasma ako u KPP. A su aj prakticke na prenašanie. Daju sa zložiť, plus maju odpojiteľny kabel.