League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Predam ucet
EU - East
Elo: 1253
Pocet hrdinov: 30
Skins: Stinger Akali, Unchained Alistar, Nightblade Irelia, Judgment Kayle, Boneclaw Shyvana
//obrázky do prílohy
ponuky piste do spravy
Prílohy
hrdinovia.jpg
Dunn
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dunn »

tak ma napadlo ked som si zapol dreamhack stream .. neda sa niekde objednat take Riot Games tricko? :) nejak som to nenasiel ..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hrava tu niekto z vas support?
Fakt by ma zaujimalo ake spelly si beriete.
Prave som hral hru, kde som bol v polskom teame (4ria poliaci a ja) a od zaciatku sa rozptylovali a rozculovali nad tym,
ze som si ako support nevzal exhaust, ale cv.
Ked si to vsetko spocitam, tak som s tym cv urobil viac dobroty ako taky warwick za cele jeho posobenie na mape. Hru sme samozrejme vysoko prehrali (30 k 44)
ale toto ma ozaj dostalo. Ze mne bude niekto prikazovat co si mam vziat, tak ako pardon, mam vlastnu hlavu a niekolko desiatok hier za support aby som vedel ze
cv je este stale usefull spell :D
Mi to pripomina situaciu, ked bol este fortify (doteraz sa na riot hnevam ze ho zrusili) a vsetci nadavali preco si beriem fortify. Tolko allied zivotov som nim zachranil ze az :D

//Uprimne, len malo, velmi velmi malo krat sa mi stalo, ze by niekto z teamu povedal ze som odohral dobru hru ako support. Pokial nemam 12 killov tak som lama. Co mi pripomina jednu nedavnu hru kde som hral za sonu a uz ma supportovat tych herov bez dmg nebavilo tak moc, ze som zacal zabijat aj ja. Hru sme vyhrali. Tam si ma uz team vsimol -_- (ludia su zaujimavi, vela z nich pozera vela "pro streamerov".
Prílohy
Snap_2012.06.17_02h51m53s_003.png
Dunn
Medium Star
Medium Star

ja hravam supporta len ked musim a ine miesto mi neostane ale nejak mi to nevadi ked mam naladu na supporta tak ma to zanho bavi.. a inac beriem si vzdy exhaust a flash ..CV nejak nepreferujem ..mozno raz alebo dva krat som mal heal a flash ale vzdy radsej ten exhaust a flash , vzdy to pomoze viac pri fighte na bote napriklad ....neviem uz som si tak zvykol a vetsinou to tak beru aj ostatny :)
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

Za support beriem väčšinou CV/flash...nechápem, načo by som bral exhaust. Mne už tiež párkrát nakázali čo si mám vziať a kam mám ísť...a takíto všeznalci potom končia po 0/4 leavom na mide :D
ešte aj mana mi príde rozumnejšia ako exhaust....ale to záleží od toho, čo hráš...ja hrávam hlavne Tarica a so spomínanými dvomi spellmi.

// a to, čo píšeš s tým "stealovaním" za support, sa mi tiež už stalo....pokiaľ AD carry necháva herov utiecť, popr. aj v neskoršej fáze utekajú s 200hp, tak to začínam stealovať za support aj ja. Lepšie aspoň nejaké peniaze pre neho + pre mňa ako vôbec nič...koľkokrát som dohral support a mal som 1-2 naj skóre XD (samozrejme prehra)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Cv velmi nepreferujem,ale ak na mna zvysi support,tak sa spytam ,co chce a ked si napise,ze mam vziat exhaust vezmem ten,mne je to fuk.To mi pripomenulo,ked som hral ad carry a mal som fakt skveleho supporta z botu som vysiel do teamfightu nafeedeny + som hrozne vela farmil.Kvoli tomu som vela teamfightov nestihol,ale tak nie vzdy sa daju...Hru sme vyhrali a samozrejme chvalia najlepsich hracov (hracov s najvyssim skore).Ja zvyknem chvalit aj supporta,vsak to bola z velkej casti aj jeho robota..
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja hram za support vzdy s CV + masteries na summoner CD, a spamujem vzdy ked sa nabije... pripadne na prevenciu gank midu a topu, ked nemaju wardy... takisto je to podpora v endgame a podpora junglera...

ak toto niekto napise na ELO 1400 tak mi je z toho smutno :?
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Chcel som sa spytat, ako je to momentalne s Ireliou. Rozmyslam kupit niekoho na solo top. Vsimol som si, ze po nerfe sa na top pickuje ovela menej ako kedysi, takze neviem ako to s nou je. Hrava ju niekto, vedel by mi niekto poradit? :)
Dunn
Medium Star
Medium Star

no ani by som nepovedal ..ja ju mam skoro v každej ..a neviem co by sa ti dalo poradit pri nej fakt staci len premyslat ako co a kedy a urobit si nejaky dobry build a ono to uz pojde samo :)
Adry
Light Professional
Light Professional

nemyslel som buildy ani tak podobne :) len ci je po nerfe stale useful a rovnako dangerous ako kedysi :)
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Jasne,ze je.. nezabudaj ,ze zalezi na tvojom skille.Minule v rankede som s nou bol na solo tope proti mordemu a daval som si ho..3x zomrel a uz stal len pod vezou.Skor uz hrat za takeho vladimira je tazsie ako za ireliu...
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Irelia je stále slušný pick na top.

Ja som moc nerf ani nezbadal.

A k supportom, ja pickujem cv/flash alebo exhaust/flash, zavisí od mojeho adčka a od ich lajny.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Toto sa mi snad zdá. Zahral som si ranked na easte a hneď je***.tý polák, ktorý hrá prvý krát fiora na solo tope a v 25 minute je lvl 10 s 35 creppmi a so skore 0/9. Ku mne(sivir) na bot ide wukong ako last pick, ktorý mi berie creepov, killy a tvári sa, že je support. NEMÁM SLOV ! :nono:
A ešte som zabudol dodať, že team focusuje tanka a nevie čo sú to wardy. Ďakujem pekne za takýchto hráčov.
A predsa sme prehrali keď len oni boli štyria. GG
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

a ja zas nemam rad ked si niekto mysli ze preto ze si zoberie AD carry tak mu ten druhy v lajne musi automaticky nechavat creepov aj killy ;) nepoviem ked dakto ide ako tank alebo support ale ked si dam napr tryndu co je tiez ad carry akurat melee, a ten druhy pi*uje ze co mu nenechavam moby tak to uz je divne
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Lenze na ranked by si mali picknut supporta a support predsa ma itemy na goldy. Tak čo riešiš. Nikto sa tu nebaví o normale.
xH4wK

League of Legends

Príspevok od používateľa xH4wK »

SchYzo napísal:a ja zas nemam rad ked si niekto mysli ze preto ze si zoberie AD carry tak mu ten druhy v lajne musi automaticky nechavat creepov aj killy ;) nepoviem ked dakto ide ako tank alebo support ale ked si dam napr tryndu co je tiez ad carry akurat melee, a ten druhy pi*uje ze co mu nenechavam moby tak to uz je divne
tak to si zabil teraz dufam ze sa bavis o normale :D ....
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

normal, ranked nehravam, lolko mi pride dost unbalanced na to aby som sa tam nervoval s high end pvpckom :D
Dunn
Medium Star
Medium Star

ale prosimta netrep ... nikdo ti nekaze aby si sa nervoval aj ked niekedy sa clovek neudrzi :sly: no a nemyslm ze lolko je unbalanced mozno normal hry.. :) zacni hravat ranked..
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ja som si az teraz vsimol lebo som par mesiacov dozadu zacal opet lolko hravat ze nejako upravili gangplanka.on daval strasny crit,dmg som s nim niekedy maval cez 1000,uplne sa zmenil.
Adry
Light Professional
Light Professional

Takze ad1, rozhodol som sa kaslat na irelku, na top mam dost champov, takze som sa rozhodol pre koga, coz je celkom zabava

ad2 k supportom - supporta si picknem celkom rad, najradsej mam Kayle ( s nou mam okolo 70% win ratio) a nidalee, ten spear ked sa fajne trafi tak je celkom bomba :)
Creepov samozrejme carry nechavam, sem tam si nejakeho killnem ak potrebujem ist base a chyba mi nejaky goldik. Zacinam s Heart of Gold, potom Kage Luck pick, medzitym boty. Potom uz klasika AP, nejaku tu staffku na AP atd :) niekedy Shureliu, proste podla nalady (vravim o Nidalee). Pri Kayle sem tam staviam aj tank itemy, sem tam for fun iniciujem -> focus na mna, selfheal, RUNRUNRUN medzitym je uz jedno dva enemy dole. Plus ta ultinka spolu s itemami na CD reduction proste bomba. Summoner spelly najcastejsie beriem Flash + CV, a nech nikto nehovori ze CV je useless, pretoze vie aj otocit hru (smejte sa kolko chcete, nie raz nam CV na barona umoznilo steal :) a v druhom pripade Exhaust + CV, CV proste beriem stale.. ako najblizsi support planujem kupit Leonu, furt som s nou mal problemy
Napísať odpoveď