zvuk cez hdmi kabel
zvuk cez hdmi kabel
čaute ako prenesiem zvuk cez HDMI kábel z môjho notebooku do monitoru od PC? Mám to namysli, tak že keď som zapojil sluchátka do notebook, tak som počul len skype ale hru nie keď som vybral HDMI kábel z notebooku, tak som počul všetko. Ale zas keď som preniesol obraz notebooku do televízora, tak tam bolo počuť zvuk z hry
-
shadow1310
Medium Expert
Re: zvuk cez hdmi kabel
najskor uved typ booku ale v zasade musis mat nainstalovany hdmi driver aby kabel prenasal aj audio signal a samozrejme musis HDMI nastavit ako primarny audio vystup
typ notebooku je asus N52DA ale idem ho predavat lebo chcem mensi.... a kde nastavim ten hdmi vystup?
-
shadow1310
Medium Expert
neviem aky mas win ale mrkni sa sem:
nastav si win aky pouzivas, a mrkni sa do sekcie chipset, teoreticky by to mohol byt amd high definition audio driver. hdmi audio najdes, start, ovladaci panel, hardware a zvuk, zvuk a tam si vyberies z dostupnych audio vystupov...
este poznamka, nikde nie je napisane ze hdmi na tvojom booku podporuje prenos zvuku, rataj s tym ze to nemusi vobec fungovat
Kód: Vybrať všetko
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=N52DA&p=3&s=279&os=29&hashedid=n/aeste poznamka, nikde nie je napisane ze hdmi na tvojom booku podporuje prenos zvuku, rataj s tym ze to nemusi vobec fungovat
dobre mrkol som sa tam a uz mi ide ten zvuk dik moc