zdravim,
mám TV samsung UE37D5500 a kupil som externý disk WD my passport 1TB.
mam tam dost filmov, a terza ked pridam nove napr aj do ROOT adresara tak sa nezobrazia, len tie staré sa zobrazujú, takisto aj napr pri premenovaní, premenujem v PC a ostane film pomenovany starym nazvom ale spustit sa uz neda pretoze neexistuje.
hladal som nejaký "refresh" alebo čo ale nič nepomáha, viete mi poradiť?
dakujem
Samsung TV a externy disk 1TB
Re: Samsung TV a externy disk 1TB
su vsetky filmy v rovnakom formate?
nie, ako mam zlozke ze HD a tam su hd cize vacsina rovnaky, potom serialy a konkretny serial a tam su rovnake / + subory s titulkami pri tom.. ale mam na disku foto a programy nejake, takže vsetky formaty na disku rovnake niesu.
skus si tam dat napriklad 3 filmy vsetky vo formate .avi a skus ci to pojde.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mam Samsung TV,k nemu mam aj WD 1TB HDD. Skus po pripojeni HDD do TV pockat kym sa vsetko nacita, trva to celkom dost, aspon v mojom pripade, lebo tam mam uz 900GB plne.
Minik - formatom filmov to nebude, pretoze TV zobrazuje vsetky subory, ktore su na disku. Ak by si na TV chcel prehrat subor, ktory nepodporuje, tak ti napise : Nepodporovany format. Cize tu chyba nebude.
ja viem, ja mam SAMSUNG PS43D.....(tie dalsie cisla neviem) a viem ako to je tam, no inac neviem v com je problem...
-
Ryan Giggs
VIP
Tento tv ma PVR funkciu. Po pripojeni disku si ho automaticky (resp. cast) sformatuje a zakoduje. Nebude to tym? To len taky nastrel naslepo.