Komisionálne skúšky
Komisionálne skúšky
Zdravím.
Potreboval by som poradiť ohladom komisionáliek. Vec sa má tak že ja idiot som sa hovno učil a spoliehal som sa že ma zachránia protokoly ktoré sme mali robiť z daného predmetu, no nestalo sa. Tak moja otázka znie, že môžem podať žiadosť na komisionálne skúšky aj ked som prepadol zcela oprávnene? Pýtal som sa aj triednej a tá vravela že si mám napísať žiadosť a zajtra doniesť na sekretariát. Ide mi hlavne oto že podať sťažnosť na najspravodlivejšieho a najobjektívnejšieho učiteľa na škole za neobjektívne známkovanie(alebo neviem čo iné to povedala triedna) je trochu odveci, zvlášť ked má všetky moje písomky ktoré sú na zaplakanie... Ked podám takúto žiadosť musia mi to uznať?
Potreboval by som poradiť ohladom komisionáliek. Vec sa má tak že ja idiot som sa hovno učil a spoliehal som sa že ma zachránia protokoly ktoré sme mali robiť z daného predmetu, no nestalo sa. Tak moja otázka znie, že môžem podať žiadosť na komisionálne skúšky aj ked som prepadol zcela oprávnene? Pýtal som sa aj triednej a tá vravela že si mám napísať žiadosť a zajtra doniesť na sekretariát. Ide mi hlavne oto že podať sťažnosť na najspravodlivejšieho a najobjektívnejšieho učiteľa na škole za neobjektívne známkovanie(alebo neviem čo iné to povedala triedna) je trochu odveci, zvlášť ked má všetky moje písomky ktoré sú na zaplakanie... Ked podám takúto žiadosť musia mi to uznať?
Re: Komisionálne skúšky
predlz si mladost
Tak to ani náhodou. Nikdy som nemával horšie priemery vysvedčiek ako 2, mne ide skor o psychyckú pohodu cez leto lebo mať leto s tým že budem musieť robiť reparát nieje bohviečo. Keby to bolo aspoň nazačiatku leta ale na konci... načo ked celý ten predmet sa naučím nanajvýš do týždňa a budem ho vedieť recitovať aj odzadu.
Ziadost o komisionalne skusky sa dava IBA ak ma ziak pocit, ze bol nespravodlivo ohodnoteny. Ak ale ucitel dokaze, ze ho ohodnotil spravodlivo, riaditel moze komisionalne skusky zamietnut.
Aha, takže no chance kedže všetky známky boli len z písomiek. No zajtra to ešte prediskutujem s triednou a pôjdem aj za učitelom či si môžem podať žiadosť na komisionálky či nebude mať nič proti
. Ale vdaka za pomoc.
pokial si to podstivo odflakol, nedavaj komisionalky. Aj si to poseries u ucitela a aj ti ich zrejme neschvalia
Tiez by som ti radil, teraz sa na to uz vykasli, chod radsej v auguste na reparat.
Zajtra si to určite skúsim vybaviť. Nič zato nedám, to že si to poserem ma vzhľadom nato že ide o moju známku vôbec nezaujíma a ten učiteľ už nás učiť nebude, ale určite neni jeden z tých ktorý si na teba zasadnú.
-
D4vid
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Majú 30 dní na odpoveď či ti dajú komisionálne skúšky alebo nie.
Taktiež ak ich nespravíš, stále môžeš ísť na reparát..
Taktiež ak ich nespravíš, stále môžeš ísť na reparát..
No pýtal som sa toho učitela u ktorého prepadám a nemal s tým žiadny problém(dokonca vtipkoval čož je uňho nevídaná rarita:D), ale teraz neviem či on nemyslel náhodou reparáty lebo vravel že žiadosť si môžeme podať až potom ako dostaneme vysvedčenie.
Rieš to na škole, ktorá má zrejme pre schvaľovanie žiadostí vlastné interné pravidlá. Ťažko ti poradiť konkrétne. Porozprávaj sa s triednou, konkrétnym učiteľom, možno riaditeľkou....
Ano, ziadost o komisionalky sa dava az po vysvedceni, takisto aj o reparat.