Harley quinn´s revange.
-
GameLanderSK
Novice
Harley quinn´s revange.
Ahojte!
Chcem sa spýtať či niekto neviete ako a kde sa dá stiahnuť DLC na hru Batman Arkham city- Harley quinn´s revange. Videl som to už na youtube že je ale ako stiahnuť a kde to netuším.
Za každú reakciu ďakujem.
Chcem sa spýtať či niekto neviete ako a kde sa dá stiahnuť DLC na hru Batman Arkham city- Harley quinn´s revange. Videl som to už na youtube že je ale ako stiahnuť a kde to netuším.
Za každú reakciu ďakujem.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Harley quinn´s revange.
1. tému o Batman: Arkham City tu už máme
2. patrí to do témy batman: arkham city
3. tu ilegálne sťahovanie hier neriešime
4. si tak blbý že nedokážeš ísť na warez fórum a stiahnuť hru?
5. na YT je iba sharecash ak si to nezistil
2. patrí to do témy batman: arkham city
3. tu ilegálne sťahovanie hier neriešime
4. si tak blbý že nedokážeš ísť na warez fórum a stiahnuť hru?
5. na YT je iba sharecash ak si to nezistil
A odkial vies ze nema original ? Mozno to nevie najst na GfWL tak sa spytal.
-
GameLanderSK
Novice
pocuvaj ma ty mudry MichalkoOo... dlc na batmana sa kupit neda tak ako si ho mam zaobstarat ti kkt??? a pokial tebe sa chce hladat v niekolko starnovej diskusii nieco o tomto dlc tak si hladaj ale mne sa nechce ty sku*vysyn...
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2012, 19:40)
poprosil by som aby sem pisali ty co maju aspon do 5 iq ako sa do original hry batman arkham city da stiahnut dlc harley quinn revange. na youtube som nasiel iba verzie do xbox a ps3... a na roznych strankach tiez iba do xbox a ps3
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2012, 19:40)
poprosil by som aby sem pisali ty co maju aspon do 5 iq ako sa do original hry batman arkham city da stiahnut dlc harley quinn revange. na youtube som nasiel iba verzie do xbox a ps3... a na roznych strankach tiez iba do xbox a ps3
Keby si sa aspon trosku popozeral po nete, tak by si zistil, ze PC verzia je pre nas region momentalne nedostupna. Radim Ti najprv vychodit zakladnu skolu, alebo aspon sa naucit gramatiku skor, ako tu zacnes niekoho urazat.
-
GameLanderSK
Novice
Shark_360 ty ko*ot!!! na toto je toto forum aby si ludia pomahali.!!! naco je potom ked si mam vsetko hladat sam??? teraz bud budry ty bu*erant!!!
Ako to ze nie ? Na Steam-e potom co predavaju ? http://store.steampowered.com/app/57400 ... uggest__13
Konkretne http://store.steampowered.com/app/200891/
Konkretne http://store.steampowered.com/app/200891/
GameLander: Kazdym dalsim prispevkom len ukazujes, aky velky primitiv si. Tebe tu nepomoze pravdepodobne nikto a toboz, ked to chces stahovat.
Rochedo: Tie linky mi nanestastie nejdu (Regionalna ochrana), steam mi nic nenasiel, ked som hladal a GFWL tiez nie. Aj ked som googlil, tak nic konkretne som nenasiel co by sa tykalo release date, pripadne ceny.
// V tom pripade beriem spat svoj predosly prispevok. Diky za info
Rochedo: Tie linky mi nanestastie nejdu (Regionalna ochrana), steam mi nic nenasiel, ked som hladal a GFWL tiez nie. Aj ked som googlil, tak nic konkretne som nenasiel co by sa tykalo release date, pripadne ceny.
// V tom pripade beriem spat svoj predosly prispevok. Diky za info
Hra nie je dostupna pre nas region, cize jedina moznost je kupit si to cez GfWL. Ale co som naposledy pocul tak DLC bolo odtial odobrate. Neviem ze aka je s tym momentalne situacia.
Ach bože koľko máš rokov? 11?GameLanderSK napísal:Shark_360 ty ko*ot!!! na toto je toto forum aby si ludia pomahali.!!! naco je potom ked si mam vsetko hladat sam??? teraz bud budry ty bu*erant!!!
GameLanderSK napísal:Shark_360 ty ko*ot!!! na toto je toto forum aby si ludia pomahali.!!! naco je potom ked si mam vsetko hladat sam??? teraz bud budry ty bu*erant!!!
Si v pohode ? presne tak forum je nato aby si ťudia pomáhali ale človek musí vedieť nájst niečo aj sám. A k tvojej otázke že :
naco je potom ked si mam vsetko hladat sam???
Si myslíš že na tomto fore sú cvičené opice čo ked napíšeš tak to za teba urobia ?
A tým slovníkom by si sa mohol kľudniť on ti nič nespravil.