League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Axelik.m
Star
Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Axelik.m »

exhuast sa berie ale aj cv je to na domluve na low hry se vic hodi exhaust predsa len hodit cw ktore sa vyuzuje neni najednoduksie exhaust se hodi pri gangu ale pri protecte ad carry urcite ho viac citit na lajne ale pokial neberies healovacie suporta tak urcite exhaust

inač rad by som si kupil biele tričko z napisom riot nechce zorganizovať niekto nejaku objednavsku z usa ?
masterX
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

No k tomu supportovi, ja ho hravam, tak sa vyjadrim. Kto hrava rankedy alebo pozera turnaje, tak vie ze cw by support mal mat, asi tak ako smite ma mat jungler, a ten kto si mysli ze cw je hlupost, s cim som sa castokrat stretaval, tak chyba je asi v nom. Ale v normal hrach to je v podstate jedno, tam si kazdy berie co chce, v rankedoch ak su dobri hraci cw vie spravit vela, skusenejsi hraci urcite vedia o com pisem :)

// cv, U don't say?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Sry ale neda mi.
Nie je to cw ale cv, ako ClairVoyance.
Tiez nechapem preco odsudzujete normal hry.
Je jedno ci ranked alebo normal predsa.
Tiez sa mi osobne nepaci ze sa drzite toho co ste poculi/videli. Nemate snad vlastnu hlavu? Ja si cv beriem kvoli tomu, ze tym tymu pomaham neskutocne.
Dam priklady.
Ked sa ganguje a vidim ze enemy bezi do kriku tak hodim cv na ten krik aby: 1. team nestratil nad enemy dohlad a mohol ho attackovat nonstop 2. som teamu ukazal ze v tom kriku necaka dalsia varka enemy teamu.
Taktiez cv pouzivam ked enemy pouzije flash a my ho nechceme stratit z dohladu.
Tiez pri tom, ked naseho spoluhraca nahanaju v jungli, tak aby vedel kde sa kto vydal, kam nas hrac ist nema zdrhat.
Tiez na zaciatku, ked chceme zistit kam sa enemy chysta.
- tu mam odsledovane ze medzi 12 - 14 sekundov trda cv hodit sem (priloha)
Snap_2012.06.20_12h55m17s_001.png
Tiež c keď gangovať ideme my, alebo strážim blue, alebo hľadám ich junglera, alebo keď top nemá wardu, alebo keď niekto z teamu potrebuje a tak ďalej.
Na miesto exhaust mam janu. slow a ďalší control.

Neodsledoval som si to na streamoch, neprečítal na mobafire, ale skúšal som, hral som niekoľko desiatok hier.
Každý z vás má vlástnú hlavu. Ja nehovorím že je zlé sa inšpirovať/vyskúšať, ale nie sa silou mocou byť za to čo povedal hotshot či guardsman bob.

//pekny priklad boli M5, ktory uplne zmenili zauzivany styl hry. To je support + ad carry bot, mid, solo top a jungle. Oni to zmenili a enemy boli nahrany.
Axelik.m
Star
Star

kazdemu comu pasuje

cv dobry kontrol na zaciatku pri buffoch , neskorsi kontrol sa da dobre spavit aj wardami ale urcite spravne hodene cw muze vyhrat i hru

exhaust dominacia na linke je pekna vec vačši relax pre ad (lepsia farma ) vecia sanca na uspesnost pri gangu ked si vezmes trebars na leonu mas 4 -5 lvl skocis na nich slownes exhuastnes to proste boli
lekoklatik
VIP
VIP

Leona ma predsa 3 stuny. na nu by som exhaust ozaj nebral.
Bavime sa o CV, pretoze netusim co je CW.
A ja som nikde nepisal a netvrdim ze CV moze vyhrat hru. Tie spelly az tak silne nie su, aby vyhravali hry. Mozno tak ignite (proti swainovi) a nejaky ten heal.

//neviem ako ty, ale ja sa pod moju karmu podpisujem :)
jn. predvcerom som prisiel o 100 ela, fakt som sa snazil co to slo, ale nepodarilo sa mi dostat aspon 4roch normalnych hracov v teame a tak som len tazko prehltal tie prehry a na miesto toho aby som to vypol som hral viac a viac. Kludne sem postni screen, ja sa za to nehanbim ^_^ mrzi ma ze som tak klesol, ale v 7dmych hrach z 10tich to moja vina nebola
Axelik.m
Star
Star

lekoti ako sess peknej kreten ked za to ze ma niekto iny nazor tak znizujes karmu popravde je to az ubohe a este mi povies ze namam pravo mudrovat .Mam odohrany o polowinu hier viac ako ty (1146)
omoho viac mam odohrane aj v tymoch sice sme nic nevyhrali ale ... dalej tvoja bilancia z poslednych hier su 2 vyhry a same prohry a este aj na tych 2 vyhrach co tam mas je evidente ze si to urcite netahal .... a ty mi chces trvrdit ze nemam pravo vyjadrit svoj nazor ses fakt to jedno z deti lolka ....

a kde som pisal to ze cv moze vyhrat hru je tvoj nazor ?? to je moj nazor xD
a ľutujem vobec ze som tu cosi pisal vypada že ty si stejne všetku mudrosť pojedol, takže nabuduce sa tu radsej nič nepytaj

edit na co by som mal cosi dokladat ja tom vysvetlil a ked neveris tak sa dohodni z kamaratmi a zahrate si proti sebe ...

lol keby si mal 2000 elo tak by si bol pre mna pan .... ale 2000 uz je troska moc ani nemam takychludi v ilistu xD najviac tam maju 1800 a ty uz hraju viditelne lepsie odo mna
lekoklatik
VIP
VIP

@axelik: Opytal som sa, aby sme zacali diskutovat. Ja tiez vyjadrujem svoj nazor, ci ja sa k mojej otazke nemozem vyjadrovat?
Pytal som sa tiez preto, lebo som bol rozculeny. Hral som so 4rmi poliakmi ktory na miesto toho aby sa venovali hre neustale riesili ze som je*** ko*ot janna, ktory zobral cv na miesto exhaust. Preto ma to tak rozculovalo a bol som zvedavy ci som sam, ktory este stale pouziva cv, pretoze "pro gamery" ho "nepotrebuju".
Svoje tvrdenia a teorie a praktiky casto dokladam obrazkami. Vyjadrujem sa. Keby som streamoval a mal by som cez 2000+ ranking, vsetko co by som sem postol by si bral za sväte?

Som rad ze mas pocit ze som pojedol vsetku mudrost sveta. Nevedel som ze som taky uzasny :D

// btw ked vyjadrujes "svoj" nazor a podkladas ho tym "lebo aj pro hraci na streame to tak robia", "lebo tak sa hra ranked", je ti jasne ze to nie je tvoj nazor, ci? Mna zaujima co si myslite vy, uzivatelia, prispievatelia do tejto temy, nie co si mysli napr. taky retard ako ocelote.
Ak ti/vam prekaza ze popisujem svoje praktiky, tak ok, ja si ich necham pre seba, alebo mozno zalozim nejaky blog :D (to skor ne, tolko sa lol-ku zas nevenujem, radsej si zahram : ))

//tvoje bydlisko hovori za vsetko .-_-.
Prílohy
Snap_2012.06.20_15h41m33s_001.png
Snap_2012.06.20_15h41m33s_001.png (11.47 KiB) 1077 zobrazení
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Ja súhlasím s Lekom, keby nebolo streamerov a tých šampionátov tak by sa ešte doteraz hralo ad carry na mide..
Ja hrám túto hru od začiatkov a vidím akými zmenami prešla..

Skoro každý šampionát vznikne nová meta lebo to ľudia videli že "pro" hrajú takto tak zákonite aj my musíme tak hrať.
A potom automaticky keď sa niekto nedrží novej meta game tak je za debila..ako teraz napr. leko s tým že zobral cv namiesto exhaustu..
A pri tom pred nedávnom každý support bral CV a carry si bral exhaust..len zrazu to ľudia niekde odkukali a je tu nová meta..carry musí mať heal a support exhaust
Ja som zažil to isté čo leko keď som si ako carry zobral exhaust, všetci začali pi***** že si mám dať heal..
ľudia sa nechávajú strašne ovládať..
lekoklatik
VIP
VIP

jn. tiez si pamatam ze ked som zacal hru hrat, tak som hral na mide s ashe a vzdy som instatn lockol a napisal ashe mid.
Uz ani neviem kedy sa to zmenilo. Obcas natrafim na chogatha na mide.
Rad som sa pozeraval na streamy, len ked som si chcel overit veci ktore streamery doporucovali, aj tak som si nasiel svoj styl, i ked som co to odkukal aj od "pro gamerov".
To je to o com som hovoril, o com hovorim.
Mna zaujimaju vase sposoby/styl hry ;)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ono meta je zaužívaná lebo funguje a prečo meniť to čo funguje?

viete predsa aká je spoločnosť a komunita v hrách.

k spellom sa nevyjadrujem, vždy keď pickujem, tak pickujem s vedomím, že konkrétne spelly mi na daný char maximálne pasujú a keď sa niekto rozhodne mi do toho kecať, tak je to jeho škoda, nevenujem mu pozornosť.
lekoklatik
VIP
VIP

A iný štýl hry ako support+ad carry, ap carry mid, solo a jungle nefunguje?
M5 jasne presvedčili o opaku.
Nuž na ďalšiu diskusiu by to chcelo 5tich dobrých hráčov, ktorí by mohli experimentovať.
Ťažko niekoho takého nájsť do party.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

ak hrate na Weste, tak by som do toho kludne siel ;)

inac posledna hra za supp 8/1/15+ tusim, legendary nidalee :) ano, poviete si ze supp by nemal kradnut killy, ale vsetko spearom ked by ho uz nikto z nasich nechytil :)
hrajem ju dost agresivne, na lvl 1 dam W, potom stackujem Q a E (heal).. nazaciatok 2x faerie charm, 2x item gold per 5sec (najcastejsie z FC poskladam philoshoper stone, potom kage lucky pick) .. dokupujem wardy, a hned nato staffku za 1600 na AP, wardy a ked sa zvysia goldy dokupim klobuk.. ako opener teamfightu spear, ten ak sa zadari trafit z dialky do ad carry tak tf je z polovice vyhrany :) dmg mate aj s klobukom dost velky, cize aj podorazat sa da :) healujete za 400+, cize krasicka :)

niekomu sa to stackovanie Q mozno nepaci, ale ja som zastanca ze support by mal mat aj aky taky dmg.. radsej harrasujem ad carry a jeho supporta spearom, ti musia opakovane chodit base a nemozu si dovolit tak otravovat mojho carryka => strata creeps killed, moj carry > enemy carry
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Leona :smt049 super support, ale berem si na nu exhaust :D
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Najde sa tu niekto, kto by ma vytiahol z toho je***.tého ela ? Fakt...čo hra to leaver,feeder,flamer,kok.t a tak no. Ďakujem

East ( LukasqoO )
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

teraz uz netreba ..sak bude novy season tak co naco ..:)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

kedy? O.o sak nedavno bol

//uz som sa zlakol ze je to zalezitost tyzdnov, alebo dni...
Dunn
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dunn »

sak 13.oktobra bude season 2 world championship v LA tak tym bude koncit season 2 a bude 3 :)

http://eune.leagueoflegends.com/news/se ... os-angeles
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Nezazil som novu season, aky to ma na mna ako hraca vplyv ak bude nova season?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

zeto750 napísal:Nezazil som novu season, aky to ma na mna ako hraca vplyv ak bude nova season?
reset ela a podľa umiestnenia farebné orámovanie profilu ingame a na fóre (tam tuším len gold a platinum)
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ked som lvl 12 a dam hru s 3 friends lvl 30, aky lvl budu superi? Okolo mojho, ich alebo nieco medzi?
Napísať odpoveď