Zdravím,
potrebujem poradiť ohľadom kúpy grafickej karty ktorá bude používaná prevažne na hry. Chcem niečo na čom rozbeham najmodernejšie hry ako battlefield 3 na ultra a pod.
Ale aby som o pol roka nemusel kupovať novú lebo by mi niečo nešlo. Nevyznám sa do toho tak cenu nechám na vás ale aby to bolo niečo ľudské
shadow1310 napísal:bolo by mudre najskor uviest aky mas procesor, pri slabsom by bolo zbytocne investovat do drahej grafiky kedze pozadovany vysledok by sa nedostavil
7970 s referencnym chladenim ? Neblazni. Kto chce mat cez leto na grafike nad 80C tak pren ho je ta tvoja super karta dobra ale ten kto chce vyssi vykon nizsie teploty a zaplatit menej € tak si kupi ASUS GTX670-DC2T-2GD5 DirectCU II TOP.
Ten zdroj z prakrickeho hladiska by som nebral. Zo skusenosti uz len plne modularny zdroj. 70% kablov nevyuzijes a budu ti len branit prudeniu vzduchu v skrinke. Ja by som sa nebal doplatit a zobrat http://www.alza.sk/corsair-ax650-d240118.htm.
Moze piskat? Toto mozes povedat o kazdej karte. Tej karty, ktoru som ti poradil sa nemusis bat. Kedy sa aj stala ta divna anomalia tak mas zaruku. Ta karta je najlepsi nereferencny model ktory si mozes kupit a referencnu GTX 680 hravo prebije a oproti 7970 tam ma tiez navrch.
Ty frfles na vsetko. Zober tu od asus a mas vybavene nic lepsie tam aj tak nenajdes. Ta karta este nie je tak dlho na trhu aby si mohol tvrdit, ze tomu po case odchadzaju loziska. Vidis do buducnosti ?
shadow1310 napísal:
ked to tak citam tak tebe nejde o upgrade ale vlastne o novu zostavu, uved sumu ktoru si ochotny investovat ale radsej uz uvazuj nad plaformou intel
Chcel by som do tych 800-850 euro do tej ceny by som sa moc s intelom asi nevosiel
Prv som chcel kupit iba grafiku zdroj a ramku potom som zistil ze AMD II X4 2.80 nieje ziadna vyhra tak aj procesor + k tomu dosku