neopravnene zverejnovanie fotografii

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
dzuri
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

neopravnene zverejnovanie fotografii

Príspevok od používateľa dzuri »

Dobry den potreboval by som pomoct mal som na pokeci ucet ktory som prestal pouzivat a zabudol vymazat fotky, jedna osoba si ich stiahla spojila jjej a moju foto vytvorila si album z mojimi fotografiami. Pisal som na kontaktoval som azet fotografie zmazali napisali keby sa situacia opakovala mam sa ozvat a situacia sa zopakovala ta osoba si vytvorila novy ucet z mojim a jej meno zasa album z foto znovasom kontaktoval azet zmazali to no dnes pozeram zasa ma za profilovku moju foto azet mi pisal ze oni to stale mazat nemozu a ze mam sa obratit na policiu vo veci neopravnene zverejnovanie fotografii. Co stym oni spravia prosim o pomoc. Ide o osobu inej narodnosti a robi mi t dost zle meno v mojej obci a u kamosov kedze ta osoba im posiela rp aby to videli Dakujem za pomoc
brm
Darca
Darca

Re: neopravnene zverejnovanie fotografii

Príspevok od používateľa brm »

Čo s tým? Veď azet Ti povedal.. obráť sa na políciu.. oni si potom od azetu vypýtajú IP, odkiaľ sa dotyčný prihlasuje a môžu ho vystopovať a následne riešiť.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Jo no myslis ze stym nieco spravia kedze ide o romskeho obcana a ty su unas zakonom chraneny
+Este nikdy som nemal taky to problem ani ziaden iny aby som to musel riesit cez policii tak pridem tam a co im tam mam povedat :)
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

No povedz presne to isté, čo si opísal tu. Oni ti už povedia ako sa to bude riešiť a čo je k tomu potrebné.

K :minus: "ty si dajaky moc mudrucky ni? " ... aha, tak pardón. Keď budem potrebovať niečo riešiť na polícií tak si mám najprv naštudovať všetky zákony ako mám postupovať vo veci a
opísať im úplne inú udalosť ešte k tomu ? ... :lol: Napísal som to len preto, aby nemal stresy a rovno tam šiel. Aj keby ho rovno poslali do prdele tak to aspoň skúsil.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Pozri, sam nic nevyriesis, mas moznost bud ist na policiu, alebo stale pisat Azetu, aby tie fotografie odstranoval (su povinni to robit). Ine moznosti velmi nemas.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Azet to zmazal 2x a odpisali pokial sa to zopakuje tak mam ist na policiu, no este skusim skocit za jej rodicmi nech to skusia vyriesit snou oni a ak to nepomoze nic ine mi neostava Dakujem
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

policia seriously? ti nepohnu ani prstom a ze podla IP vystopuju o koho ide? Nasa policia ani nevie co to je IP, nie to s tym este vedeli pracovat. Co sa tyka IP adries a zistovanie o koho sa jedna prostrednictvom jej, tak tam si policia moc rady nevie vid pred 2 rokmi riesena kauza Stefan Kristan...

//pre dementa co mi dal karmu, ze viem hovno co vie policia s IP-cakmi robit, poviem len tolko, ze asi to hovno vie, kedze nic nespravila
dzuri
Light Professional
Light Professional

ja viem okoho idete takze tam podla ipecky netreba nic riesit
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

a co takto si to s dotycnym vyriesit rucne - strucne ?
Vies o koho ide a nic s tym nerobis? Policia sa ti na to vyprdne..
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Podla toho co pise ide o babu. Tej asi tazko vysvetli daco rucne strucne.
dzuri
Light Professional
Light Professional

Je hluchonema a romka taze stakymi sa neda riesit rucne strucne a pokecam si snou tazko

//autoeditácia príspevku (20 Jún 2012, 22:54)
Prave som bol pozriet na pokec ci zmazali ten ucet tak bol zmazany, no pozeram dalsia rp a zasa novi ucet ma kokos + zacala vypisovat us aj mojim kamosom :/ normalne sa prednimi zacinam hambyt hoc ja zato nemozem ze nejaka zadrbana ciganka ma nasrate vhlave
brm
Darca
Darca

dzuri.. skús to ignorovať.. jednoducho svojim známym povedz, že na pokeci je nejaký úchyl, ktorý využíva Tvoje fotky... a kašli na to.... kašli na pokec... dotyčnú osobu to možno prejde po pár dňoch.

Inak pekný príklad toho, prečo si dávať sakramentský pozor a minimálne 5x si premyslieť, než zverejníš nejakú svoju fotku na Internete..

:)
dzuri
Light Professional
Light Professional

:) bol by som rad No ignoroval by som to ale moji kamosi ju poznaju kedze byva 4 domy odomna a ked tu pomna prisli tak ju videli takze us otom vie asi kazdy, no uvidime ci ju to prejde :)
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

dzuri, na akom nicku je teraz na pokeci? Posles tie fotky pls sem?
brm
Darca
Darca

Veď o to lepšie pre Teba, že ju poznajú... že vedia, čo je vo veci.. tým pádom sa vôbec nemusíš starať.. nech si robí, čo chce.. cez políciu by som to začal riešiť, až keď začne s tým nickom s Tvojími fotkami ponúkať služby pre gayov na sexzoznamke... hehe....

Ak Ťa podpichujú kamaráti, že rob s ňou niečo, rozbi jej ústa.. radšej sa zahraj na flegmu, že máš ju v p... ako aj celý pokec, bo je aj tak len pre deti.. :)
dzuri
Light Professional
Light Professional

Nechodievam na pokec us asi 3 roky to som dostal otom info na fuckbucku a naco tu tie fotky :D este aby tie fotky boli vsade na nete :D nie sorry
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

olen,,aspon jednu sem daj :twisted:
dzuri
Light Professional
Light Professional

Tak tu je vytvoreny ucet a ako ze to je moj ucet : prave pozeram ze som zena a mam 10 :D :D
Prílohy
Snímka3.JPG
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

ja by som vyskúšal sa hej vyhroziť políciou, napísať hej ak to spraví ešte raz dáš to na políciu a bude sa to riešiť inak ako doteraz, poprípade aj jej rodičom
dzuri
Light Professional
Light Professional

Jje som to pisal kedze je to mentalne zaostali clovek ktory nevie co je to pero odpoved na to bola asi taka : sfhtr dsgh aA

Takze rozumel som celej vete alebo ak nieco odpise tak po romsky cize zase sa vela dozviem aj tie vety ktore sa snazi napisat po romsky vyzeraju ako keby tam pisal blud takze ju to asi netrapi ci ju dam na policiu alebo nie ale ja by som jej odporucil psychiatricke vysetrenie lenze ani tam by ju nevzali kedze je nema-hlucha-negramotna-posunkovu rec nevie iba tie veci ktore pouzivaju doma takze to ani nieje posunkova rec ale nejake ich smiesne ukazanie ruk ktore jej rodicia pochopili ked nieco chcela tak teras to ukaze stale ked chce tu vec a podobne takze sa snou dohovori asi iba nejaka opica ktora by to potom ludom prekladala
Napísať odpoveď