ak mám vytvorenú stránku pomocou CMS systému Joomla, akú úlohu zohráva vyplnenie Metadát (METADATA), alebo ináč ako mi viete poradiť aby moja stránka bola vo vyhladávači googla medzi prvými stránkami.. ktoré položky treba v Joomle vyplniť a čím ich naplniť...???
Joomla + Google
-
scorpions69
Novice
Joomla + Google
Zdravím vás lidičky
ak mám vytvorenú stránku pomocou CMS systému Joomla, akú úlohu zohráva vyplnenie Metadát (METADATA), alebo ináč ako mi viete poradiť aby moja stránka bola vo vyhladávači googla medzi prvými stránkami.. ktoré položky treba v Joomle vyplniť a čím ich naplniť...???
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Joomla + Google
Vyplnenie metadat, ma takyisty vyznam ako na normalnej stranke.
Na prvych miestach vo vyhhladavani sa dostanes vdaka obsahu stranky
.
Ale registruj si ju cez google webmaster tools, popripade pridaj plugin pre google sitemap.
Na prvych miestach vo vyhhladavani sa dostanes vdaka obsahu stranky
Ale registruj si ju cez google webmaster tools, popripade pridaj plugin pre google sitemap.
-
scorpions69
Novice
nie je aj lepšie ak su jednotlivé linky naplnené s klúčovými slovami???
Môže to pomôcť, ale podstata je bohatý neduplicitný obsah s využitím kľúčových slov.scorpions69 napísal:nie je aj lepšie ak su jednotlivé linky naplnené s klúčovými slovami???