eBay.com
Re: eBay.com
Tak možno priamo od výrobcu z Číny ... nepozerať amerických predajcov ale niekoho kto sídli na východe.
http://www.ioffer.com/i/free-ship-916-t ... -171234617
http://www.ioffer.com/i/freeship-silver ... -495324946
Dá sa toho nájsť veľa ...
http://www.ioffer.com/i/free-ship-916-t ... -171234617
http://www.ioffer.com/i/freeship-silver ... -495324946
Dá sa toho nájsť veľa ...
presne o tom to vravím! z usa to nikto neposiela ani za hovno, nič elektrické som nenašiel, lubo s tým ioffer nemám skúsenosti, uprednosťňoval by som niekoho z ebayPhase napísal:Jasne ze sa predava, napis "self defense". Zrovna minule som hladal kaser, to som hladal pod nazvom pepper myslim.. Potom napis co si si kupil
Edit: inak sa mi vidi ze z USA niektore taketo veci nekupis, je na to nejaka vyhlaska ci co. Ale z ciny kupis aj zivu korytnacku v sacku
Edit2: akurat som to pozeral a musim povedat ze je celkom problem sa k tomu dostat, nikto to neposiela na SVK.. prisahal by som ze minule som videl toho vela aj co posielaju na svk.. teraz myslim kasery
iOfferu sa báť nemusíš. Taktiež je tu téma "iOffer" funguje na podobnom princípe ako eBay. A zrovna to čo som ti poslal ja za linky sú overení obchodníci ktorí majú rating 4,9/5 a pod.
Za sebou tisíce transakcií ... + PayPal ťa ochráni aj v tomto prípade.
Za sebou tisíce transakcií ... + PayPal ťa ochráni aj v tomto prípade.
no to je v p! vcera som presiel toho dost na ebayi, a zistil som ze pepper ani paralyzer nikto neshipuje na SVK.. vsetko iba USA a aj to nie do vsetkych US statov neposielaju.. prisaham ze este pred mesiacom som videl Peppery aj z HK, brusil som si nan zuby, za fajn cenu.
Z iOfferu by som to neriesil, nie ze by som im nedoveroval ale kvoli cenam.. ved aj u nas na SVK stoji kvalitny KO pepper cez 4€.. a myslim ze ma aj certifikaty, nie ako taketo cinske peppre.. To ta moze vyjst pekne draho ak to niekomu streknes do oci a on oslepne kedze bohvie co v tom je a problemy poriadne..
takze jedine na SVK (:
Z iOfferu by som to neriesil, nie ze by som im nedoveroval ale kvoli cenam.. ved aj u nas na SVK stoji kvalitny KO pepper cez 4€.. a myslim ze ma aj certifikaty, nie ako taketo cinske peppre.. To ta moze vyjst pekne draho ak to niekomu streknes do oci a on oslepne kedze bohvie co v tom je a problemy poriadne..
takze jedine na SVK (:
Radsej taketo veci kup osobne na SVK lebo z eBay alebo z iOfferu to ma vela nevyhod :X .
ten pepper použiješ na nácka a príde o oko 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dá sa toto objednať aj na Slovensko, alebo nie? Lebo píše tam, že len United States. Vďaka
http://www.ebay.com/itm/KAMERAR-Steadic ... 171wt_1185
http://www.ebay.com/itm/KAMERAR-Steadic ... 171wt_1185
skus napisat predajcovi a informovat sa u neho
mozno to posle
-
guess.whoo
Redeemer
lenze ti tam napise take postovne, ze si to rozmyslis
Trochu offtopic sorry:
Nemáte niekto skúsenosti ako je to s posielaním cenností z USA na SVK a colníkmi? Chcem z ebay (z obchodu v USA) 3 rovnaké produkty dokopy asi za 400€, ale chcem sa vyhnúť platenia dph + cla pri vstupe na SVK. Z môjho pohľadu je riešenie nechať balík poslať ku kamarátovi ktorý žije v USA, on by tovar prebalil a poslal by mi to ako klasický list + poistenie. Potom by to podľa mňa, colníci stopnúť nemali a keď tam nebude figurovať suma, nemali by odo mňa žiadať ani prípadné ďalšie poplatky. Je to skutočne tak? Nemáte niekto skúsenosti s niečim podobným? dík
Nemáte niekto skúsenosti ako je to s posielaním cenností z USA na SVK a colníkmi? Chcem z ebay (z obchodu v USA) 3 rovnaké produkty dokopy asi za 400€, ale chcem sa vyhnúť platenia dph + cla pri vstupe na SVK. Z môjho pohľadu je riešenie nechať balík poslať ku kamarátovi ktorý žije v USA, on by tovar prebalil a poslal by mi to ako klasický list + poistenie. Potom by to podľa mňa, colníci stopnúť nemali a keď tam nebude figurovať suma, nemali by odo mňa žiadať ani prípadné ďalšie poplatky. Je to skutočne tak? Nemáte niekto skúsenosti s niečim podobným? dík
-
rufus59
Light Professional
Fiktívnu sumu ti tam napíše aj firma alebo tzv. obchodník. Pokiaľ ti to pošle aj kamarát akože Gift to už dávno neplatí. Pokial je ten tovar malý a nenápadný tak by ti to stopnúť nemali.
Poprípadne nech ti pošlu "lacnejšiu fakturu".
Poprípadne nech ti pošlu "lacnejšiu fakturu".
Ak to poistí na 500$ tak to určite nenechajú len tak
Ale zas posielať také drahé veci bez poistenia by bolo šialenstvo.
Ak je to niečo malé , tak by bolo najideálnejšie keby ti to niekto priniesol v batožine , ak máš takú možnosť ...
Ale zas posielať také drahé veci bez poistenia by bolo šialenstvo.
Ak je to niečo malé , tak by bolo najideálnejšie keby ti to niekto priniesol v batožine , ak máš takú možnosť ...
Colnici uz na sumu pisanu na baliku velmi nepozeraju (teda urcite nie kosicki). Mne stopli aj balik na ktory dal eshop cenu 5$, pritom tam boli nejake baterky a dalsia elektronika do RC modelov a aj tak to stopli a musel som dokladovat skutocnu cenu. Rovnako nepomohlo, ze to bolo poslane ako Gift (a to ten cinsky obchod robil tak, ze ako odosielatela dal fiktivneho cloveka s mojimo priezviskom a bydliskom v Hong Kongu
).
Colnici to proste otvoria, odhadnu cenu a ked sa im bude zdat, ze im z toho nieco "kápne", tak to stopnu a budu ziadat fakturu.
Colnici to proste otvoria, odhadnu cenu a ked sa im bude zdat, ze im z toho nieco "kápne", tak to stopnu a budu ziadat fakturu.
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak ako napisal Gothar, mohol by si to dat aj na prvu stranu, lebo kazde 3 strany sa tu niekto objavi s podobnou otazkou...
zdravim, predavam svoj telefon na ebay, som v UK....lenze mne telefon ukazuje ze ho predavam ale ked ho da kamos vyhladavat na svojom pc tak mu ho vobec nenajde nevie niekto kde je asi chyba?
Buď je chyba v tebe alebo v kamošovi 
Daj link na tú tvojum tému , či ho aj mi uvidíme. Hneď to bude jasné. Kľudne aj do SS
Daj link na tú tvojum tému , či ho aj mi uvidíme. Hneď to bude jasné. Kľudne aj do SS
mozno velmi cudna otazka, ale ako dam niekomu feedback? 
-
guess.whoo
Redeemer
v my ebay ti hned vyhodi historiu nakupov a na pravej strane mas Leave feedback pri kazdom
-
hojko
Site Admin
Alebo hore v menu das My eBay - Summary, pripadne Purchase history a tam najdes co si kupoval. Kliknes na Leave feedback a hodnotis.
da sa nejak sledovat zasielka, ktoru som kupil?