Tam sú nejaké sankcie ak predčasne odstúpiš od zmluvy...
Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???
Re: Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???
hroz až keď ti skončí viazanosť
. Inak platí to, čo písal GothaR
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
keby mu konci viazanost o 1-2 mesiace, ver ze pohrozenie uspeje a hodia mu dobru ponuku ..vzdy pred koncom viazanosti sme to tak robili, nakoniec vysli z toho dobre pausaly za dobre ceny ..bohuzial to bolo za cias firmy, pri beznej osobe neviem ci to bude mat vyznam. este dodam, ze za predcasne ukoncenie viazanosti sme dali 5000SK v tych casoch, koniec viazanosti bolo nejak 9 mesiacovGothaR napísal:Tak to mozes hrozit kolko chces
-
badboy007
Star
Jasné, že až keď bude končiť viazanosť
.
Lenže na niektorých číslach už skončila viazanosť alebo končí tento rok, poprípade jedno končí až v septembri 2013. Mám počkať, aby som mal čo najmenej viazaných čísel a potom pohroziť? Alebo mám hroziť postupne ako budú končiť? Chcem, aby to malo čo najväčší efekt...
Viem, že jeden známy chcel naisto prejsť do o2 a hneď mu ponúkli pár telefónov a iPhone
. Len teraz neviem či bol u oranžových alebo ružových..
Lenže na niektorých číslach už skončila viazanosť alebo končí tento rok, poprípade jedno končí až v septembri 2013. Mám počkať, aby som mal čo najmenej viazaných čísel a potom pohroziť? Alebo mám hroziť postupne ako budú končiť? Chcem, aby to malo čo najväčší efekt...
Viem, že jeden známy chcel naisto prejsť do o2 a hneď mu ponúkli pár telefónov a iPhone
-
Hellboy248
Guru wannabe
badboy007: mas na vyber ci po jednom alebo postupne. boli casy ked firma mala aj 20 cisel s najvyssimi podnikatelskymi programami, vtedy sme sa stali clenmi strieborneho ci akeho klubu. mozno rok dozadu som tiez chcel ist do o2, hned ponukli vyhodny pausal aj s mobilom a to uz bolo cislo prepisane na fyz. osobu ..treba skusat, oni volaju aj po 2-3dnoch s ponukou, nepovedia ti ju hned niekedy
technicka otazka:
telefon 1: orange (uz ho so sebou nenosim, tak som si dal presmerovat vsetky hovory na telefon 2)
telefon 2: t-mobile
Ked mi niekto vola na telefon orange a presmeruje ho na telefon t-mobile... ako mu uctuje jeho vlastny operator hovor? do ktorej siete vlastne vola?
..logicky mi to vychadza na t-mobile (no napr. pri prenesenych cislach su volajuci vzdy upozorneni, ze volaju na prenesene cislo a tu ziadne upozornenie nepride)
telefon 1: orange (uz ho so sebou nenosim, tak som si dal presmerovat vsetky hovory na telefon 2)
telefon 2: t-mobile
Ked mi niekto vola na telefon orange a presmeruje ho na telefon t-mobile... ako mu uctuje jeho vlastny operator hovor? do ktorej siete vlastne vola?
..logicky mi to vychadza na t-mobile (no napr. pri prenesenych cislach su volajuci vzdy upozorneni, ze volaju na prenesene cislo a tu ziadne upozornenie nepride)
trochu to tu ozivim
momentalne pouzivam orange ale ako viete v auguste mi koncy pausal a asi je na case vyskusat noveho operatora alebo zostanem u orange...
-
hojko
Site Admin
Jasne, vsetci vieme, ze ti konci pausal
Vsak povedz, ze odides, nech ti retencne ponukne nieco zaujimave. Ale pri nizkom pausale by som zazraky necakal.
Mne skončil paušál Podľa seba 3 od Tmobilu. Dal som si pauzu, prešiel som na EASY FREE, mesačne prevolám úplné minimum (pretože priateľka má na mňa volania zadarmo ou jé), najviac mi asi zožerie facebook na mobile
. Teraz čakám na nejakú zaujímavú ponuku (paušál + telefón) no už asi tretí mesiac ma nič neoslovilo....
studentsky pausal od tmobile?
platis kolko prevolas, presmskujes, ale 500mb net na rok zadara
vyuzivam spokojne uz 2 mesiac
prva mesacna faktura na 0.9€
platis kolko prevolas, presmskujes, ale 500mb net na rok zadara
vyuzivam spokojne uz 2 mesiac
prva mesacna faktura na 0.9€
Ktoreho mobilneho operatora pouzivate ???
Ja mam v Orangei Vianočný paušál, mesačne platím asi 2,5€ a dostanem kredit 10€ (cca).. Mal mi už končiť minulý rok ale dostal som od nich "darček" - predĺženie na ďalšie dva roky.. Takže celkom spokojnosť ale už mi to nestačí tak musím niečo nájsť..
Inak chcem sa Vás spýtať aká je momentálne najlepšia ponuka internetov aj u iných operátorov? Neviem či sa to zmenilo ale Orange bol nenažraný nevedel čo si pýtať.. Diik
Inak chcem sa Vás spýtať aká je momentálne najlepšia ponuka internetov aj u iných operátorov? Neviem či sa to zmenilo ale Orange bol nenažraný nevedel čo si pýtať.. Diik
90 centov faktura? to si neprevolal ani 20min za mesiac?
pozeram ze tam mas minutu/sms 6 centov
prevolal som niečo cez 3 minúty, zvyšok pár sms, každý okolo mňa má paušály "do nekonečna", nevidím dôvod aby som ho mal aj ja, stačí mi prezvoniť a každý volá mne
v podstate si užívam rok net zadara
a aj ten net sa mi z tých 500mb podarilo prebrowsovať iba 260mb
v podstate si užívam rok net zadara
a aj ten net sa mi z tých 500mb podarilo prebrowsovať iba 260mb
telekom, mám tam 200min, nekonečne sms a internet, k iPhonu skvely paušál
easy-kredit je minuta 9 centov? cez visu sa da dobijat len cez bankomat..neda sa priamo jak pri o2 ?
Ja mam momentalne O2 - Firma, uz viac ako rok. Celkom spokojnost. Horsie je to stale s tym internetom.
aj vam chodi sprava od Tmobilu, ze mam uhradit fakturu za pausal 2x za 10 minut? 
-
Hellboy248
Guru wannabe
CheZteR: tiez mi to doslo, no bolo to v rozmedzi viac hodin nie tolko par min
-
galbavymartin
Light Professional
Ja mam maximum 2 od orange...vsetko neobmedzene a spokojnost
Vzhľadom na to, že si zakryl VS, tak neviem, či je VS rovnaký alebo rozdielny. Ak je rovnaký, tak zaplatiť iba raz. Smska bola asi len dva krát vygenerovaná. Telekom má každú faktúru pod iným VS (nie ako Orange, ktorý má zákazníka pod jedným VS), takže by si platil dva krát za to isté. Ak sú však iné, zavolaj na infolinku a pýtaj sa.CheZteR napísal:aj vam chodi sprava od Tmobilu, ze mam uhradit fakturu za pausal 2x za 10 minut?