EURO 2012
Re: EURO 2012
Ja tvrdím, že žiadny veľký favorit nevyhrá. Vypadnú aj Španieli. Môj čierny kôň už vypadol (Rusko), druhý zatiaľ šľape ako hodinky (Chorváti). Ale stačí chytiť formu a môžu sa ukázať aj Česi, či zatracovaní Portugalci.
ukrajinci ukrateny o gol rozhodca zlyhal
Jediná jeho robota a aj to zaspal. 
zaspal ciarovy ze nemaval najprv ofsajd, potom by nemuseli riesit ten gol..
ale nezavidim ani "ciarovemu" rozhodcovi, biela lopta, biela ciara, zavadzia biela zrdka a biela sietka, navyse za loptou robil krovie Terry s bielym dresom.. no a rozhodni sa v zlomku sekundy...
ale nezavidim ani "ciarovemu" rozhodcovi, biela lopta, biela ciara, zavadzia biela zrdka a biela sietka, navyse za loptou robil krovie Terry s bielym dresom.. no a rozhodni sa v zlomku sekundy...
Inak ale Ukrajinci sympatické výkony, aj keď zápas s Francúzskom som nevidel.
Portugalci úplne zaslúžene. Česko nič neukázalo, škoda. Celkovo zápas nič moc 
Tak prvý polčas do tej 35. minúty boli Česi aj lepší, hrali sympaticky, ale potom to už nebolo o čom a ten gól proste musel prísť.
Mal som pocit, že portugalci čakajú, kým sa češi unavia..
Portugalci Španielov prekvapia.
Francúzi otras. Ale tak to sa dalo aj čakať, ale nie až v takejto miere.
Dnes TALIANSKO !
Dnes TALIANSKO !
Mohlo by Anglicko prejsť ďalej, teším sa na super futbal, dúfam, že to bude stáť zato. 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ani ne Srb, on je Cernohorec narodeny v Podgorici (predtym Titograd), ktory ma aj Srbske obcianstvo...kali520 napísal:A hlavna vec ze Mijatovic je Srb a za Chorvatsko nikdy nehral
na zapad odisiel z Partizanu Belehrad tak je casto povazovany za Srba, podobne ako Kralj (tiez Ciernohorec)
ale kazdopadne za Chorvatsko nikdy nehral...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no dnes to bude zakopova vojna. taliani sa dopredu nepozenu, postavia kvalitny beton. pekny futbal dnes necakam
Taliani podľa mňa tento turnaj zatiaľ nehrajú vôbec zlý futbal, že by to bolo niečo na spôsob Grécka z '04. Skôr si myslím, že celkom dobre sa ukazujú aj v útočnej fáze. Som zvedavý, ja si myslím, že to dnes skončí tak 3:2 pre Anglicko.
aktualna tabulka ci uz dal niekto viac golov? http://tvnoviny.sk/sekcia/specialy/euro ... -2012.html
Na Gomeza sa dotiahol už Ronaldo, inak nedal nikto viac, ako 3 góly sa mi zdá.
Tvoje zmýšľanie je tak 10 rokov staré a aj dnešný zápas to dokázal. Taliani zaslúžene postúpili, boli lepší ako Angličani, od II. polčasu a cez celé predĺženie úplne jasne dominovali.guess.whoo napísal:no dnes to bude zakopova vojna. taliani sa dopredu nepozenu, postavia kvalitny beton. pekny futbal dnes necakam
Penalty paráda, Pirlo neuveriteľné, najlepší hráč zápasu. Paráda, Nemci však budú iný oriešok. Angličania potvrdili svoju 50 ročnú slabosť a naozaj to nie je žiadna špička.
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no a anglicania zase vypadli v rozstrele