Názor na web stránku BratislavaByty.sk

Programovacie jazyky, rady, poradňa...

Páči sa ti bratislavabyty.sk ?

je úplne super
1
3%
páči sa mi
0
Žiadne hlasovania
neviem
2
6%
je slabšia
20
61%
je nanič
10
30%

Celkom hlasov: 33

petersveter
Novice
Novice

Názor na web stránku BratislavaByty.sk

Príspevok od používateľa petersveter »

Ahojte,

chcel by som sa opýtať na Váš názor na tento realitný portál: http://www.BratislavaByty.sk zaujímajú ma vaše názory, na dizajn, funkčnosť, prehľadnosť a všetko, čo Vás napadne. Za každý názor som nesmierne vďačný.

Ďakujem :)
Peter, [email protected]
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Názor na web stránku BratislavaByty.sk

Príspevok od používateľa Grim »

...veľmi suché...veľmi...
eustajl
Expert
Expert

Príspevok od používateľa eustajl »

suche to je ale aspon prehladne.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

celkom fajn,
len by sa ty tam hodilo male logo alebo dekoracia a deliace ciary medzi bytmi v tabulke by mohli byt vyraznejsie
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Sice prehladne, ale az nevyrazne. Chcelo by to trosku farebne ozivit, taka pastelova zelena alebo modra by mi tam zapasovala, trosku obych tvarov a bude to v pohode.
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

o dizajne sa ani nedá hovoriť, lebo tam žiadny nie je, funkčnosť OK ale nič výnimočné, čo ponúkate nové, iné ako ostatné realitné stránky, prečo by som si mal vybrať práve Vás na uverejnenie inzerátu?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

propernex napísal:prečo by som si mal vybrať práve Vás na uverejnenie inzerátu?
pretoze to potrebujes predat? :)
ak predavas auto tak ho das na bazos alebo aj na autobazar autoviu a maybe hojko? :)
to iste aj s bytmi a so vsetkym
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

fakt velmi suche , ale cakas ze ti to prinesie navstevnost ? backlink na tvoju stranku ? OMG daj pokoj :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ak peter sveter nezareaguje do 24 hodín, jeho téma a acc sú minulosť. Navždy.
dykeer
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dykeer »

Hodilo by sa mi tam ajaxové vyhľadávanie
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

CheZteR napísal:
pretoze to potrebujes predat? :)
ak predavas auto tak ho das na bazos alebo aj na autobazar autoviu a maybe hojko? :)
to iste aj s bytmi a so vsetkym

presne tak a keď idem predávať byt dám ho na reality.sk a nie na web so žiadnym dizajnom a žiadnou návštevnosťou
petersveter
Novice
Novice

Stihol som touto odpovedou limit 24 hodin? :P

Dakujem velmi pekne za nazory. Uznavam, ze stranka vyzera trochu sucho. Hodim na nu este cervene logo, skusim porozmyslat nad nejakymi jemnymi pastelovymi farbami, mozno zelena... Ajaxove vyhladavanie, myslim, ze sa bude dat nastavit, tak sa s tym skusim pohrat.

Dakujem velmi pekne, fakt dobre nazory.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Petersveter, keď budeš chcieť poriadny design, ozvi sa.

Nejaké ref nájdeš na www.vinisoft.com
petersveter
Novice
Novice

Po dlhšej dobe sa znova ozývam :)

Na stránke som trochu popracoval, tak sa skúste vyjadriť, či sa Vám to páči. Ďakujem :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pôsobí na mňa dosť nudne a fádne. To logo sa tam vôbec nehodí, je to nejaký bordel. Vôbec to nepôsobí ako logo, skôr len ako nejaké objekty nahádzané na seba. Farby sú nudné. Reklama vľavo nepôsobí dobre, dosť "vyrušuje". Ľudia vľavo väčšinou hladajú menu, a nejaké linky ohľadom stránky. Nie reklamy. No a samozrejme zdroják je jeden veľký bordel
petersveter
Novice
Novice

Je teda niečo konkrétne, čo by si mi poradil ohľadom loga a dizajnu?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

určite by som v ňom nekombinoval tri farby (vlastne je ich tam až 5, ale tri základné farby), keď na samotnej stránke používaš iba dve. Teraz je v logu červená (a dosť dominantná) a na stránke ju nikde nemáš okrem jedného tlačítka pridať inzerát. Tiež ten zobáčik vľavo od B som nepochopil.
Ak to chceš používať ako logotyp (máš to pri chýbajúcich fotkách, máš to ako favicon) tak je to aj kompozične zlé a nie len farebne. Je to moc komplikované. Vo favicon to vyzerá ako čerešne, v tej chýbajúcej fotke inzerátu tam zase tá nešťastná červená moc preráža. Ako logotyp by úplne stačil ten zelenkastý domček v tvare slzy čo máš ako podklad. Celé vrchné logo potom prerobiť, nie len taký suchý nápis ale zakomponovať do toho ten domček. Zmeniť font, trošku sa s tým pohrať a nech to nie je iba capnutý nadpis len tak odveci

ten design by bolo dobre nejako ukončiť, vyzerá ako nedorobený. Ak chceš používať stránku na stred a nie na celú plochu, zvykne sa pozadie odlíšiť farebne. Ty máš biely podklad a na ňom bielu stránku. Celé to pôsobí nudne a neinteraktívne. Jediný hover efekt máš na odkazy, že sa podčiarknú. Prečo si sa nepohral s tými záložkami, nech sa zvýrazni nad ktorou som myšou. Prečo sa nevysvieti / neztmavý riadok s inzerátom nad ktorým som? A navyše tam máš moc malé paddingy a marginy. Je to celé nalepené na kope. Medzi inzerátmi rozhodne treba väčšie medzery. To "Dátum" pri radení dobre že nie je v tom rámiku s filtrom, ako je to natlačené na seba.

No a potom pár logických chýb: Do dátumu zbytočné pchaš čas, ten je každému ukradnutý kedy to bolo publikované. Radšej namiesto času dať rok, lebo takto neviem či sú rok staré alebo dnešné. Maximálna cena nie je nijako ošetrený vstup. Ak dám písmeno, nič mi nenájde (najmiesto toho by malo písmena ignorovať alebo upozorniť na zlý vstup).
MeanSeriously
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa MeanSeriously »

čo sa týka loga a dizajnu...
však to nie je logo. Ak chceš vidieť ozajstné logá tak pozri sem: http://logopond.com/search/?search=realty nie všetky sú úplne super ale väčšina ujde. Z tvojho loga vôbec nie je jasné o akú firmu ide. Veď tam nemáš ani jedno písmeno! Okrem toho je hnusné.
Dizajn. Pri širšej obrazovke strašne úzky, je tam nevyužitý priestor. Logo veľké a strašné. Nadpis stránky neuveriteľne veľký. Vyhľadávanie nelogické a maximálne nepohodlné. Chýba mi to real time updating. Keby tam bolo, "menu" by mohlo zmiznúť a nahradiť normálnym výberom. Lebo teraz ak mám defaultne predaj byt, naťukám si svoje values, prídem na to že som sa pomýlil, prepnem na prenájom byt, moje values zmiznú. Vyhľadávanie by mohlo byť rozumnejšie a príjemnejšie rozmiestnené. Tabuľka je nepríjemná. Aj s vyhľadaváním je tak trochu od ruky. Prihlásenie by som možno čakal hore napravo, ale "vlož inzerát "napriek tomu že je zvýraznený som si ho skoro nevšimol. Takéto veci patria spolu s "Nová realitná kancelária" niekde pod logo v zlatom reze, v optickom strede aby boli dobre vidieť. Okrem toho sú tu nezvládnuté farby, celkovo sa nemám čoho chytiť, dôležité veci su nedostatočne zvýraznené blbosti je zasa vidieť. Zlé zarovnanie, rozloženie. Kontrast v pohode. Pätička odfláknutá to ti nikto nebude čítať. Tú vetu nad SEO odkazmi môžeš rovno zmazať. Inak je to celé bez grafiky, nemám sa o čo oprieť. Toto robil nejaký neznalec. Ale ja ti dobre poradím. Nakoľko tu audiotrack spomenul kopec logických chýb, daj to urobiť celé odznova nejakým profesionálom. Takto totiž polovicu zákazníkov odradíš.
Napísať odpoveď