čo sa týka loga a dizajnu...
však to nie je logo. Ak chceš vidieť ozajstné logá tak pozri sem:
http://logopond.com/search/?search=realty nie všetky sú úplne super ale väčšina ujde. Z tvojho loga vôbec nie je jasné o akú firmu ide. Veď tam nemáš ani jedno písmeno! Okrem toho je hnusné.
Dizajn. Pri širšej obrazovke strašne úzky, je tam nevyužitý priestor. Logo veľké a strašné. Nadpis stránky neuveriteľne veľký. Vyhľadávanie nelogické a maximálne nepohodlné. Chýba mi to real time updating. Keby tam bolo, "menu" by mohlo zmiznúť a nahradiť normálnym výberom. Lebo teraz ak mám defaultne predaj byt, naťukám si svoje values, prídem na to že som sa pomýlil, prepnem na prenájom byt, moje values zmiznú. Vyhľadávanie by mohlo byť rozumnejšie a príjemnejšie rozmiestnené. Tabuľka je nepríjemná. Aj s vyhľadaváním je tak trochu od ruky. Prihlásenie by som možno čakal hore napravo, ale "vlož inzerát "napriek tomu že je zvýraznený som si ho skoro nevšimol. Takéto veci patria spolu s "Nová realitná kancelária" niekde pod logo v zlatom reze, v optickom strede aby boli dobre vidieť. Okrem toho sú tu nezvládnuté farby, celkovo sa nemám čoho chytiť, dôležité veci su nedostatočne zvýraznené blbosti je zasa vidieť. Zlé zarovnanie, rozloženie. Kontrast v pohode. Pätička odfláknutá to ti nikto nebude čítať. Tú vetu nad SEO odkazmi môžeš rovno zmazať. Inak je to celé bez grafiky, nemám sa o čo oprieť. Toto robil nejaký neznalec. Ale ja ti dobre poradím. Nakoľko tu audiotrack spomenul kopec logických chýb, daj to urobiť celé odznova nejakým profesionálom. Takto totiž polovicu zákazníkov odradíš.