Aukčný sofware

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Alexis12
Novice
Novice

Aukčný sofware

Príspevok od používateľa Alexis12 »

Dobrý deň,

Chcem sa spýtať, či náhodou viete o nejakou aukčnom software, ktorý by fungoval na takom princípe, že ak si zákazník objedná väčšie množstvo tovaru, tá cena sa bude automaticky znižovať?! Ďakujem i za viacero odpovedí. :)
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aukčný sofware

Príspevok od používateľa smejo »

taketo nieco ma privlastok aukcny? doteraz som za aukciu povazoval cosi ine :)

ps: specifikuj viac poziadavku na ten software... mas eshop a tam to chces implementovat? ak ano, tak aky system pouzivas? hladal by som na stranke podpory nejaky plugin/modul na to (ak to nema byt na eshop, tak to opis obsirnejsie)

ps2: zla sekcia ; )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aukcia je predsa o tom, ze kto da viac, tak ten berie. To co ty pozadujes by som skor opisal ako hromadnu zlavu, tam by stacilo naprogramovat jednoduchu podmienku a teda, ze ak objedna napriklad tovar do 500 eur, tak da vo vyslednej sume zlavu 2 percenta, ak do 501 az 1500 eur, tak 4 percenta a ak viac ako 1501 eur, tak da zlavu napr. 6 percent.
Alexis12
Novice
Novice

No ak nie aukčný, môžem to nazvať "kontraktačný", každopádne áno mám e shop, kde predávam doplnky výživy, a veľa ľudí od nás odoberá suroviny... a jeden človek si vezme zo suroviny 5kg, a ďalší z tej istej suroviny, 20 kg, je logické, že tá cena, ktorá bola za surovinu stanovená sa vyšším počtom kg bude znižovať. Nemôžu zaplatiť tú istú cenu, ak si jeden vzal viac a druhý menej. A v podstate je tam viac podmienok, viac surovín, viac klientov, hneď po prihlásení na stránku budú mať rôzne privilégiá. Niečo podobné mal aj aukčný program komodít, ale to fungovalo pred niekoľkými rokmi tento systém.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Alexis12 napísal:... je logické, že tá cena, ktorá bola za surovinu stanovená sa vyšším počtom kg bude znižovať. Nemôžu zaplatiť tú istú cenu, ak si jeden vzal viac a druhý menej.
Preco? Ved ked si kupujem v obchode jednu horalku, alebo 100 horaliek, cenu mam vzdy tu istu (pre 1 ks) ... To, ze s vyssim poctom sa cena znizuje nie je logicke, skor to je len tvoja dobra vola, ako prilakat, udrzat si zakaznika. Proste normalna zlava, ako pise Hojko.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

vyhladaj si na to modul podla toho aky e-commerce system pouzivas
Alexis12
Novice
Novice

Diagnostický lekársky program/sofware

Dobrý deň,

Chcela by som sa tento krát spýtať či existuje nejaký diagnostický lekársky program, ktorý by sa dal kúpiť, a náš programátor by tam potom vložil zdrojové tabuľky? A v podstate by potom vznikla taká veľká databáza lekárskej diagnostiky?!
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Medicom
Napísať odpoveď