Horúca izba
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Horúca izba
Michaelo: Kup a namontuj si sietku na okno.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ved o tom pisem, komu sa chce behat po obchodoch a hladat sietku aby mi dokonale pasovala na stresne okno? Ja chcem taku co sa da vytiahnut (nieco na styl rolety).
No vsak nato je ta sietka presne na rozmer okna, ine sa tam dat neda, ja mam okno normalne a sietku tam mam stale.
okno do chodby? to som este nepocul
naco to je dobre? na stresne okno nvm ako das sietku kedze by prekazala otvoreniu okna, ale mozno su nejake specialne na stresne okna nvm. Inac ta co mam ja sa uplne lahko montuje nieje to ziadna veda len treba dobre odmerat okno no 
-
Grim
Darca
...samozrejme, že existujú sieťky na strešné okná...inštalujú sa po obvode okna na strany, ktoré sa otvárajú tak, že vôbec nebránia vo výhľade z okna...nie ako tie staré sieťky na klasické okná...tento princíp montáže sa samozrejme dá použiť aj pri klasických oknách, ale pre väčšiu nepraktickosť nieje tak rozšírený...
Musí byť utrpenie nemať na okne sieťku. Mne tu mušky lietajú aj cez sieťku a serie ma to neskutočne 
-
Michaelo
Hardcore addict
V noci otvorím okno na pár minút a mám v izbe hneď pár komárov. Potom to zabíjať.
Mám nedávno maľované steny a už tam sú fľaky od hmyzu.
Ale otec má v pláne vymieňať okná v celom dome za plastové tak mu navrhnem nech vymení aj mne keďže som našiel strešné okná so zabudovaným vetraním ktoré má aj sieťku (môžem vetrať pri zatvorenom okne).
Mám nedávno maľované steny a už tam sú fľaky od hmyzu.
Ale otec má v pláne vymieňať okná v celom dome za plastové tak mu navrhnem nech vymení aj mne keďže som našiel strešné okná so zabudovaným vetraním ktoré má aj sieťku (môžem vetrať pri zatvorenom okne).
V dnešných dňoch plne doceňujem výhody 600mm stien z nepálenej tehly. 
-
Michaelo
Hardcore addict
Skús mať aj obyčajné strešné okno ako mám ja a uvidíš 
-
mirak2
Hardcore addict
http://9gag.com/gag/4609503Old Dirty Bastard napísal:to asi moc pravda nebola, pretože by tým pokazili chladničku, dať do nej chladiť tak nahriatú vec.
Kupujte klimatizácie, plnte zásobníky na ľad, umiestňujte do izby ventilátory ... SUMMER IS COMING 
Čo vravíte na niečo takéto ? Nie je potrebná inštalácia ... dá sa premiestňovať, čo môže byť celkom výhoda a ani cena nie je najhoršia
http://www.manutan.sk/mobilna-klimatiza ... -equipment
Čo vravíte na niečo takéto ? Nie je potrebná inštalácia ... dá sa premiestňovať, čo môže byť celkom výhoda a ani cena nie je najhoršia
http://www.manutan.sk/mobilna-klimatiza ... -equipment
Lubenečko
pohoda, cenovo prijatelne riesenie. Ale rataj s tym ze budes musiet mat stale pootvorene okno kvoli hadici
pohoda, cenovo prijatelne riesenie. Ale rataj s tym ze budes musiet mat stale pootvorene okno kvoli hadici
-
Michaelo
Hardcore addict
Všimol si si maximálnu dĺžku tej hadice? 1,5 metra? Nejako málo nie?
je to proste take riesenie ze ked je sialene horuco a clovek potrebuje za kazdu cenu co najlacnejsie
izbu ochladit. Ale ako komplexne riesenie to nie je, natahovat sa s hadicou je daleko od nejakeho komfortu, nehovoriac o tom ze mobilna bude asi hlucnejsia ako splitova a samozrejme aj ten vykon je taky nic moc..
izbu ochladit. Ale ako komplexne riesenie to nie je, natahovat sa s hadicou je daleko od nejakeho komfortu, nehovoriac o tom ze mobilna bude asi hlucnejsia ako splitova a samozrejme aj ten vykon je taky nic moc..
-
Michaelo
Hardcore addict
To si radšej dám vedro do ktorého nasypem ľad a pred (alebo za) neho dám ventilátor.
vedel by si mi aj povedat kde by som taku sietku kupil ? mam tiez stresne okno a hodila by sa mi..dikGrim napísal:...samozrejme, že existujú sieťky na strešné okná...inštalujú sa po obvode okna na strany, ktoré sa otvárajú tak, že vôbec nebránia vo výhľade z okna...nie ako tie staré sieťky na klasické okná...tento princíp montáže sa samozrejme dá použiť aj pri klasických oknách, ale pre väčšiu nepraktickosť nieje tak rozšírený...
-
Grim
Darca
...bohužiaľ takto narýchlo cez Google som ti nič nenašiel...zrejme to ešte nieje také rozšírené ako som si myslel...
-
Bad.boy
Medium Professional
http://web02.velux.com/vsk/dsp/!cipc4.s ... insect_RAB
prvy odkaz ktory mi google vyplul ale je to pomerne drahe (z mojho pohladu, neviem kolko take veci stoja). Najmensia vychadza cca 100€
prvy odkaz ktory mi google vyplul ale je to pomerne drahe (z mojho pohladu, neviem kolko take veci stoja). Najmensia vychadza cca 100€
prave som sa vratil z Lidla a maju tam celkom obstojnu vnutornu roletu na stresne okno spolu zo sietkou proti hmyzu za 50€
-
Michaelo
Hardcore addict
Jo a ako to je s veľkosťou? Všimni si na fotke že ja to nemám robené klasicky.