plnenie klimatizacie ZA

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pidrik
Expert
Expert

plnenie klimatizacie ZA

Príspevok od používateľa pidrik »

Zdravim, neviete mi odporučiť, kde v okoli ZA by mi vedeli naplnit,prip.diagnostikovat klimu do auta? Hladam nieco s dobrymi referenciami. dik :wink:
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: plnenie klimatizacie ZA

Príspevok od používateľa test »

Vsade sa to plni rovnako, cize sa odsaje, natlakuje (skuska) a naplni. Je to tak 45min roboty stroja. Napriklad Forstinger pri Metre ci Maxe.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

OT: kolko to cca stoji? :)
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

odsaje,potom sa urobi silny podtlak kvoli o-kruzkom,potom sa pretlakuje a tak doplni.
Cena zavisi od mnozstva zvysku v systeme,ale zbezne 40-45€
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zalezi ako kde, niekde sa pocita mnozstvo, trebars uplne plnenie u niektorych aut je az 1200mg, niekde len 450mg, takze tam je fakticky cena uplne rozdielna a da sa povedat, ze aj dvojnasobna. Niekde sa uctuje tak, ze mas cenu na doplnenie napr. do 150mg zaplatis jednotnu cenu, nad 150mg platis vyssiu jednotnu cenu. A potom mas roznych malych sukromnikov u ktorych sa vies dohodnut kadejako. Co som ja plnil okolo 650 ci 750mg, tak to bolo 50 alebo 55 eur.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

Pootvorim starsiu temu, ale zaujimaju ma nejake referencie ohladom plnenia klimy v ZA-MT. Nemate niekto konkretne skusenosti z firmami?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prakticky to mas jedno, kde to das naplnit. Naplne sa pouzivaju snad vsade rovnake, takze sa skor treba obzerat po cene. Niekde to vies po znamosti naplnit za 25 eur, inde vypytaju aj 50 eur. Tiez to zalezi od mnozstva, ktore ti tam pojde.

Plnenie spociva v tom, ze sa otvori kapota, pripoji sa pristroj na dve klimatizacne hadicky. Pusti sa najskor test tlakovej skusky, potom sa odsaje latka, ktoru tam mas a nasledne sa naplni do plna (do toho sa prida par mg oleja). Stroj sa automaticky vypne, vyltaci ti protokol o teste a plneni, zakrutia sa stupliky na hadicky a vybavene. Cele to trva tak 40-60 minut.
Napísať odpoveď