Predám obal / bumper / nárazník na telefón iPhone 4 a iPhone 4S. Je vyrobený z kombinácie tvrdeného plastu a gumy, čiže poskytuje telefónu ochranu pred nárazmi, ale aj tlmí prípadný pád. Disponuje kvalitnými kovovými tlačidlami - iPhone môžete ovládať pohodlne, nemusíte strkať prsty do úzkych dierok ako je to pri iných kytoch. V kombinácii s ochrannými fóliami tvorí takmer neprekonateľnú ochranu telefónu. Dôvod predaja: nevyužijem ho. Nový zabalený v blistri. Predávam aj inde.
Dostupné farby: zelená, oranžová, tmavoružová
Cena: 4 €
P: Bumper na iPhone 4 / 4S - viac farieb
-
Jaccobinho
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
tacosi
Moderátor
Re: P: Bumper na iPhone 4 / 4S - viac farieb
akej farby ho mas Ty ?
// kamos si nieco podobne zhanal a chcel som to pre neho,no uz kupil nieco ine,takze uz nic.
// kamos si nieco podobne zhanal a chcel som to pre neho,no uz kupil nieco ine,takze uz nic.
-
Jaccobinho
Medium Star
Mám všetky 3 farby, ktoré sú spomenuté 
-
hopkok
Star
aka je kvalita toho bumpru? Kvalitnejsie ako kupene cez ebay? Nemas moznost porovnat? Respektive su kupene z ebay-u?
-
Jaccobinho
Medium Star
Porovnať nemám bohužiaľ možnosť, kúpené sú z podobnej stránky ako eBay. Ja používam svoj už vyše 4-och mesiacov, zatiaľ žiaden problém. Samozrejme ak by sa nejaký problém naskytol, bumper určite vezmem späť a peniaze vrátim