Programovanie - úplné začiatky
Programovanie - úplné začiatky
Ahojte, chcel by so od Vás nejakú radu. Rád by som sa naučil programovať. O programovaní v podstate neviem nič, ani ako sa programuje len poznám asi zo 3 programovacie jazyky (teda len ich názvy
) Tak by som chcel aby ste mi doporučili nejakú knihy s ktorou máte skúsenosti alebo nejaký odkaz na web, proste nie čo kde by som sa mohol naučiť programovať ale musí to byť od úplných základov lebo ja neviem o programovaní nič. Vopred ďakujem za odpoveď.
Re: Programovanie - úplné začiatky
Zaklad programovania je anglictina a naucit sa vyhladavat informacie. Takze zacni s tym.
Angličtinu ovládam, ja potrebujem veci ktoré som písal hore 
Programovanie aplikácii alebo webové programovanie. Webové programovanie odporúčam sa najskôr naučiť tvorbu webov(HTML, CSS) a potom nejaký skriptovací jazyk PHP je dobré na funkcie ako sú registračky ale keď chceš efekty tak JavaScript a Flash(ActionScript). Na aplikácie je podľa väčšiny dobrý pascal o pascale máš toho veľa na webe atď. Keď sa ním prelúskaš skús OOP v jazyku C, C++, C#, jave alebo inom.
Nie! Ty sa potrebujes naucit vyhladavat informacie. Takychto tem je tu uz vela a kazdy tyzden pribudnu snad 2 nove. Tak si zisti ako sa pouziva 'Hladat', pouzi ho, najdes odpovede a useri nebudu musiet opat vypisovat tie iste prispevky.
Neodohnaj ho od programovania skôr ako začne
síce máš pravdu, hľadanie informácii na nete je základná vlastnosť každého programátora ale niektorý sú na začiatku zmetený a nerozumejú tomu čo sa tam píše 
Samo prečítaj si čo som napísal vyššie
Samo prečítaj si čo som napísal vyššie
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
takých tém tu už bolo milion, keby pohľadáš tak sa isto dočítaš. Nečudujem sa že sa to tu nikomu nechce písať stále to isté dokola