ASUS TRANSFORMER TF201 vs ASUS PAD 300TFG
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ASUS TRANSFORMER TF201 vs ASUS PAD 300TFG
No sak neni podstatne nakoniec bo zoberem samotny tablet ked tak a klavesnicu prinajhorsom z asus.sk len som na vazkach ci nepockat na tu 700ku a mozno potom prihodit par susnov nanu
Tie fotky nie su robene alzou, to su fotky, ktore dodava ASUS. na lokalizovanych klavesniciach je lokalizovany popis. Alza ine ako CZ modely nerobi, ale mozes mi hodit link na konkretny tablet a pozriem podla modelname.
-
Runes
Addict
"S klávesnicou nebudete mať žiadny problém. I keď bude česká, slovenská a pod., pri prepnutí klávesnice na slovenskú budete normálne písať slovenskými znakmi. Takisto ako bežnej klávesnici na PC." takze bude to ked tak len o grafickej sade na HW
A KoCi nechapem
co ces kuknut ci co ci keho
A KoCi nechapem
-
Michaelo
Hardcore addict
Jasné budeš písať slovensky ale nehovor mi že by si si k PC len tak kúpil anglickú alebo českú klávesnicu keď máš na výber SVK.
Ja som tak vracal Alze moju Logitech G15 lebo mi poslali CZ a nie SVK verziu (potom poslali správnu).
A hovoril že ti skontroluje či je to SVK alebo CZ lokalizácia ak mu dáš MN daného tabletu. No očividne chceš najprv len tablet bez klávesnice.
Ja som tak vracal Alze moju Logitech G15 lebo mi poslali CZ a nie SVK verziu (potom poslali správnu).
A hovoril že ti skontroluje či je to SVK alebo CZ lokalizácia ak mu dáš MN daného tabletu. No očividne chceš najprv len tablet bez klávesnice.
Runes - aj s ruskou klavesnicou vies pisat slovensky, ked si pamatas pod ktorou klavesou je co umiestnene 
A chcel som vediet bud link, alebo modelname (napr: TF300T-1K128A = tmavomodry s dockom s CZ lokalizaciou)
A chcel som vediet bud link, alebo modelname (napr: TF300T-1K128A = tmavomodry s dockom s CZ lokalizaciou)
-
Runes
Addict
jj uz chapem co si cel
a ja som napr pochopil tak ze pri tych tabletoch je to daka hw vada ze proste raz mas cesku klavesnicu tak budes vzdy pisat cestinou nech das aj svahilcinu ze proste to nieje dako doriesene preto ta stupidna otazka vcera ze ci to je tak ako pri PC
No kazdopadne jedno kupim tablet a dodatocne klavesnicu. Inak taka mozno hlupa otazka da sa v tom tablete menit HDD ze kupim 32GB a dokupim dajme tomu 120GB SSD a vsetko fici ??? 
-
Michaelo
Hardcore addict
Samozrejme že sa nedá
Dokúp si 32 GB Micro SD kartu ako mám ja a nemáš problém s pamäťou.
+ tam máš aj USB port takže tam môžeš dať USBčko alebo externý HDD.
+ tam máš aj USB port takže tam môžeš dať USBčko alebo externý HDD.