Vypadovanie signálu
Vypadovanie signálu
Ahojte, dnes ked som telefonoval, omylom mi spadol mobil z vysky asi pol metra. Po minute mi vypadol signál, ze SIM nie je nacitana... proste somariny. Vybral som baterku, sim kartu, vlozil ju a neslo to. Mozno na treti krat mi ju nacitalo. Teraz sa chcem spytat, ci sa to bude niekedy opakovat a ci mohlo dojst k nejakym inym skodam na mobile. Minule mi tak spadol a asi po tyzdni sa mi zacali na nom objavovat na displeji cierne ciarky, ktore vsak zmizli. Stalo sa mi to na nokii e51. Viem, blbe otazky, ale uz mam na to nervy...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vypadovanie signálu
Telefon poskodit nemozes. Moze sa poskodit antena, takze mozes obcas vypadnut signal. Rovnako tak aj displej, resp. kabel a casom ho bude treba vymenit.
a na pam. kartu to nebude mat ziaden vplyv? Vtedy co mi tak spadol (to letel asi 3 metre) tak hned na druhy den mi odisla pam. karta. Co som sa pytal, tak sa mi to moze stat hocikedy, mozno to bola len hlupa nahoda...
Ked ti vypadava simka, chod k operatorovi, vymenia ti ju. Bratovi to pomohlo.
pad je hlavne pri telefonoch dost zla vec (mas stastie ze Nokia Iphone by to asi nerozchodil
) odist moze hocico.
pad je hlavne pri telefonoch dost zla vec (mas stastie ze Nokia Iphone by to asi nerozchodil
U akeho operatora menil simku? Orange, telekom, o2? Kedy menil? Platil nieco?
Kamosovi spadol iPhon na zem, zacal mu sekat, tak tam dal novu verziu. Po case zistil, ze pre jeho iPhon je tato verzia nepodporovana a tak ho predal za 100€
Kamosovi spadol iPhon na zem, zacal mu sekat, tak tam dal novu verziu. Po case zistil, ze pre jeho iPhon je tato verzia nepodporovana a tak ho predal za 100€
Orange, asi pol roka dozadu. Na operatorovi nezalezi sim jak sim... on nic neplatil.
no pokial nic neplatil, tak nezalezi. Viem ze v orangei sa za vymenu SIM neplati, ale u inych operatorov to moze byt inak...Ďakujem 
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
telekom ak uvedies ze chces len tak vymenit, 3,99€ je poplatok
ak tam pracovnik/cka napise ze sim bola znicena, nefunkcna, nie tvojim zavinenim tak bez poplatku
ak tam pracovnik/cka napise ze sim bola znicena, nefunkcna, nie tvojim zavinenim tak bez poplatku
simku mam uz asi 7 rokov tu istu, a vyberam ju minimalne (len pri zmene mobilu). Minule brat stratil orange kartu (asi pred mesiacom), isiel do orangeu, tam mu ju vymenili bez poplatku, takze myslim, ze keby som povedal toto, tak ju mam vymenenu bezplatne