Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
Ten Guest Pass to má byť akože platené demo?
Už som si to aj šiel kúpiť full verziu, ale prešla ma chuť, keď som to zbadal. Videl som už spoplatnené všeličo, ale demo ešte ozaj nie.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Guest Pass je free, len sa nájdu chytráci čo na tom chcú zarobiť... 
jj, kazdy dostane k hre dva guest passy s ktorymi moze nalozit ako chce, guest pass ti umozni hrat hru asi do prvej tretiny prveho aktu, potom ta stopne, postava ti ostane
po skeleton kinga a max lvl postavy je 13
-
Kok
Light Professional
mate niekto este ten Guest pass? rad by som to skusil ale neviem ci ma to bude bavit takze tak 
-
AXO
Professional
Na mojom DH, ktory umrel ako lvl 56 v hell Act 3 som mal veci z lvl 37-51, akurat zbran bola 2H kusa z 54lvlu a moj dps v meste bol 19k dps. Z recent players maju niektori softcore postavy, kde najviac som videl wiz 42k, dh 84k dps. Podla info z druhej ruky moze mat dh cez 150k dps ked ma v party bufferov, tomu kludne mozem uverit.
42lvl wiz, ktora postava umrela ako prva mala 1700dps.
60lvl wd ma uplne nabuffovana 17k u mna, s tym, ze v mestee 8k.
Zo softcore postav mam len 43wiz ktora ma 1,1k dps a je to uplne jedno, lebo co sa neda zabit, to sa da prejst stylom wipe-through, takze vyhadzovat nejake goldy za veci z aukcie do lvl60 nemusim, o realnych peniazoch ani nevravim.
42lvl wiz, ktora postava umrela ako prva mala 1700dps.
60lvl wd ma uplne nabuffovana 17k u mna, s tym, ze v mestee 8k.
Zo softcore postav mam len 43wiz ktora ma 1,1k dps a je to uplne jedno, lebo co sa neda zabit, to sa da prejst stylom wipe-through, takze vyhadzovat nejake goldy za veci z aukcie do lvl60 nemusim, o realnych peniazoch ani nevravim.
-
Grond
Medium Professional
strasny drop pripomina mi to titan quest tony zltych sraciek ziaden pouzitelny item ,tam som behal s vecami od lvl 20 do lvl 45
tu je to skoro rovnake clovek zacne farmit nafarmi 100 zlatych itemov z toho su 5 take ze sa daju predat na aukcii pre mna samozrejme nic a zvysok totalny bullshit , proste to mali aspon spravit tak ze tie itemy maju mensi drop , ale proste ked padnu tak aspon maju cenu a vyznam a nie ze padne sekera barbarian only a je tam +200 intelect , chcelo by to hlavu a patu aj ked chapem ze su to random staty , ale nejake podmienky by to mohlo mat za urcitych okolnosti ....
miesto toho aby vylepsili loot system a ten bordel ohladom itemov tak radsej nerfuju mobov,bossov atd ...
lebo by hned potom mali horsie zisky na RMAH .... proste sku*veny activision sa nezaprie ,to je posledna hra co som si od nich kupil
tu je to skoro rovnake clovek zacne farmit nafarmi 100 zlatych itemov z toho su 5 take ze sa daju predat na aukcii pre mna samozrejme nic a zvysok totalny bullshit , proste to mali aspon spravit tak ze tie itemy maju mensi drop , ale proste ked padnu tak aspon maju cenu a vyznam a nie ze padne sekera barbarian only a je tam +200 intelect , chcelo by to hlavu a patu aj ked chapem ze su to random staty , ale nejake podmienky by to mohlo mat za urcitych okolnosti ....
miesto toho aby vylepsili loot system a ten bordel ohladom itemov tak radsej nerfuju mobov,bossov atd ...
lebo by hned potom mali horsie zisky na RMAH .... proste sku*veny activision sa nezaprie ,to je posledna hra co som si od nich kupil
-
lekoklatik
VIP
Grond nemyslis nahodou Blizzard?
Ako som tak zbezne prezrel http://diablo.wikia.com/wiki/Diablo_III ci http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_III , zmienku o activision som tam nejak nenasiel. Rad sa necham poucit.
//aha, tak axon mi poslal - http://en.wikipedia.org/wiki/Activision_Blizzard
Ako som tak zbezne prezrel http://diablo.wikia.com/wiki/Diablo_III ci http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_III , zmienku o activision som tam nejak nenasiel. Rad sa necham poucit.
//aha, tak axon mi poslal - http://en.wikipedia.org/wiki/Activision_Blizzard
-
Grond
Medium Professional
http://en.wikipedia.org/wiki/Activision
activision sa spojil so spolocnostou ktora zastresovala blizzard entertainment a vznikol activision blizzard + activison
activision sa spojil so spolocnostou ktora zastresovala blizzard entertainment a vznikol activision blizzard + activison
-
theBliZZard
Star
Asi myslel Activision Blizzard. Inak na akom lvl ste dohrali normal?
tiez niekde 38 tusim...
a ja som zas v helly zamrzol na belialovi... najtazsi protivnik pre mna... dah ten system healing potions sa mi vobec nepaci...
a o tom drope ani nehovorim, jak bolo vyssie spomenute... pada mi plno zltych blbosti ktore sa ani predat v ah nedaju...
a ja som zas v helly zamrzol na belialovi... najtazsi protivnik pre mna... dah ten system healing potions sa mi vobec nepaci...
a o tom drope ani nehovorim, jak bolo vyssie spomenute... pada mi plno zltych blbosti ktore sa ani predat v ah nedaju...
len mám otázku práveže mám rád štýl ranged/spell tak sa chcem spýtať za koho radšej hrať ? wiz alebo Dh ?
neni dh low po nerfovaní ?
neni dh low po nerfovaní ?
-
Grond
Medium Professional
za wizzarda je celkom sranda hrat , hlavne ked mi kamarat ukazoval jak si dava elitky som len cumel , ranged skoro neriesia rezisty ako meelecka to je obrovska vyhoda , co konkretne nerfovali DH ? myslis ten attack speed pre vsetkych , alebo nieco viac mu davali dole?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
element arrow s runou NT nerfli alebo opravili .. uz jedna gula nemoze zasiahnut jeden ciel 3x ale 1x. Co vo vysledku bolo pre mna horsie nez ten nerf attack speedu
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2012, 18:19)
dilema
ktory opasok by ste si nechali pre barbara ?
jeden pridava troska resistov a 18% redukciu meele dmg
druhy pridava str , dost resistov + mam aj immortal rukavice cize aj bonus +60 all resist
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2012, 18:19)
dilema
ktory opasok by ste si nechali pre barbara ?
jeden pridava troska resistov a 18% redukciu meele dmg
druhy pridava str , dost resistov + mam aj immortal rukavice cize aj bonus +60 all resist
-
Sarger
Guru wannabe
Podľa buildu... ak ideš S+S tak ten setový.
aj ja by som ten setovy nechal... ale keby ho nechces kupim ho 
Aký objem dát zožerie hodina hrania? Padol net a dnes to asi nespravia. Mohol by som sa pripojiť cez orange, ale tam mám len obmedzené dáta na 1 giga. Bude to stačiť?
Neviem ti povedat Diablo, ale World of Warcraft sa pohybuje okolo 10-20 MB za hodinu, zalezi podla zaludnenej oblasti. Kedze v Diable vsak tie world updaty budu tipujem ze mensie, tak ocakavaj mozno 5-15 MB za hodinu v solo hre.