Jedná sa o nefunčnu CMOS bateriu ktorá sa skrýva hlboko v utrobach tela laptopu, avšak nemožem ju nikde na internete najsť k predaju. Skušal som aj české stránky a bez výsledkov. Zo zahraničia to moc nechcem objednavať kedže cena by stupla tak 5 násobne, ale keby to niekto našiel iba tam tak aj to by bodlo. Kto mi pomože odmenim ho karmou a velmi peknými slovami vďaky (
CMOS Bateria pre ASUS F5 laptop
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
CMOS Bateria pre ASUS F5 laptop
Zdravím, dostal som do rúk notebook Asus F5 ktorý bol plne funkčný avšak pred par dnami sa začali prejavovať divné chyby ako napríklad že sa neukladal čas, neustále sa menil, aj dátum, no neprikladal som tomu váhu. Neskor ked som ho vypol a chcel zapnťu o par hodin neskor, zostala len prazdna obrazovka, ani len BIOS sa nenačital, proste nič. Blank screen...tak som sa vrhol na internet plny nadšenia že to bude len nejaká maličkosť. Skusil som všetky rady od vybytia napatia pomocou držania tlačidla on/off na 60 sekund bez baterie a potom som to skušal zapnuť s nou, taktiež som vymenil RAM moduly avšak nič, konektory na lcd monitor su v poriadku tiež som to skonrtoloval...bol som už bezradný, myslel som si že treba kupiť novy zakladovku alebo to predať za smiešnu cenu ako nefunčny kus...no dnes som dostal na zahraničnom fore odpoved od uživatela ktorému sa dialo presne to isté.
Jedná sa o nefunčnu CMOS bateriu ktorá sa skrýva hlboko v utrobach tela laptopu, avšak nemožem ju nikde na internete najsť k predaju. Skušal som aj české stránky a bez výsledkov. Zo zahraničia to moc nechcem objednavať kedže cena by stupla tak 5 násobne, ale keby to niekto našiel iba tam tak aj to by bodlo. Kto mi pomože odmenim ho karmou a velmi peknými slovami vďaky (
)
Re: CMOS Bateria pre ASUS F5 laptop
to nie je klasická plochá baterka ako sa dáva na bežné základné dosky? Je v niečom špeciálna?
-
.:M4jco:.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
takto nejako vyzera daj si 7:54 a uvidiš podla toho čo hovoríš to vyzera že to je dosť lahko dostupná vec...neda sa to kupiť aj v nejakom lepšom elektre? Je to tušim CR2032 typ
Aj v lepších potravinách ju kúpiš.. 
Vyber si starú, zober do obchodu a porovnaj, aby si mal dušu na pokoji
Je to klasická motherboardová baterka, dokonca aj v netbooku ju mám, nie špeciálnu.