Minecraft
Re: Minecraft
teraz mam problemy prezote kamosi sa nemomzu pripojit. robil som aj v minuloosti servery a mohli sa pripojit a teraz sa nemozu. sme pripojeny na hamachi sieti vypnute firewally a kamosom pise ze cant reach server tak neviem kde je chyba.
v server properties si nastav online-mode false
Potreboval by som pomoc s Minecraftom. Mám originál a keď skúšam otvoriť spúšťač nič sa nedeje proste naň klikám a nič. Musím ho otvárať cez WIN.rar
Nevie niekto prečo????
Nevie niekto prečo????
-
MichalkoOo
Zablokovaný
skús klikať aj 50x. Mne sa asi po dvadsiatom kliknutí spustí.
to už som skúšal D:
diky a nevieš náhodou aké MB si mám nastaviť aby mi už išlo spustiť Minecraft?? pls

to ti robi az taky problem spustat to cez .rar?
nie ale keď mi to robi pri všetkých .exe programov tak to je blbé mať celu plochu od Win.rarov 
-
yoggy
nastav to na 3GB, už by to malo ísťVissionSK napísal:diky a nevieš náhodou aké MB si mám nastaviť aby mi už išlo spustiť Minecraft?? pls![]()
ved to som mal a ajtak to nejde. akoze neviem preco to nejde moj kamos normalne tak isto zrobi z bukkitu server a ide sa mi pripojit. a ja tiez z bukkitu zrobim, sme pripojeny cez hamachi ja mam vypnuty aj on firewall ip nastavena na hamachi a ajtak to nejde. skusil som len cistu mapu bez pluginov a ajtak to nejde. neviem kde je problem. co nato vravite?minik460 napísal:v server properties si nastav online-mode false
Fakt ti veľmi ďakujem za pomoc ale bohužiaľ to nefunguje ale fakt moc ďakujem.yoggy napísal:
nastav to na 3GB, už by to malo ísťalebo skús vypnúť niektoré programy napr. Skype atď....
aky mas windows? 32/64 bit. Aku mas javu? Robil si to cez dobry kod?
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2012, 15:44)
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2012, 15:44)
nič tažké. Kliknut s pravym na ikonku, vybrat OTVORIT V PROGRAME, vybrat program .exe, zakliknut moznost PRI OTVARANI TYCHTO SUBOROV POUZIT VZDY ROVNAKY PROGRAM a mas toVissionSK napísal:nie ale keď mi to robi pri všetkých .exe programov tak to je blbé mať celu plochu od Win.rarov
minik windows mam w7 32 javu mam 6 sa mi zda a robil som to cez ten prvy kod a neviem preco im ot furt nejde
Kód: Vybrať všetko
@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSERe: Minecraft
jj je to ten... neviem preco to nejde kamosov predtym im to islo a teraz nie. kde je problem?minik460 napísal:je to tento kod? Ja som robil podla toho, mam win xp professional 32 bit, java6Kód: Vybrať všetko
@ECHO OFF SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" "%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar PAUSE
vies, co si si stahoval tu ikonku craftbukkit.jar Ta ikonka musi mat rovnake meno ako je v tom kode
to .jar tam musi ostat. Alebo v tom kode musi byt rovnake meno, ako je meno tej ikonky. Proste sa musi zhodovat nazov ikonky s tym nazvom v tom kode...
@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre6\bin\java.exe" -Xmx1024M -Xms1024M -jar craftbukkit.jar
PAUSE
Kód: Vybrať všetko
@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
PAUSE@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
PAUSE
ved to vsetko mam navstavene nechapes? aj server zapnem aj ja sa napojim len oni nie. myslis ze je to v tom ze treba port forward? minule som nemusel robit ziadny port forwarding a im to islo
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2012, 21:46)
ved to vsetko mam navstavene nechapes? aj server zapnem aj ja sa napojim len oni nie. myslis ze je to v tom ze treba port forward? minule som nemusel robit ziadny port forwarding a im to islo
//autoeditácia príspevku (25 Jún 2012, 21:46)
hm, s tymto som sa este nestretol... dnes som skusal spustat svoj server (po tyzdni) a nechce mi ho spustit, lebo minule som nieco prepinal v server properties, tak zajtra to spravim nanovo a poslem ti tu ako to mam v server properties, ked mi pojde
ok a ty svoj server robis na hamachi a vypinas svoj firewall aby sa tvoji kamosi mohli pripojit?