Iný projekt - poprosím len o názor, nech je akýkoľvek
Re: Iný projekt - poprosím len o názor, nech je akýkoľvek
Kazdopadne som pre ja potrebujem nejaky web kde ziskam cisla na ludi a dalej snimi mozem pracovat , len ich mam malo , len nech to mate kvalitne spravene =)
Ako napad sa mi to paci, hlavne keby tam mali zoznam tovaru. Napriklad teraz zhanam konkretnu rastlinu do akvarka a zatial som ju v Bratislave nenasla (aj ked je pravda, ze som vsetky obchody nestihla obehat, pretoze su roztrusene fakt po celej Blave od Race cez Ruzinov az po Karlovku)
Myslím si že niečo také by sa zišlo 
možno to tu už niekto spomenul - ľudia na hojku sa vedia orientovať na internete používajú široké spektrum internetových služieb... ak tam majú byť aj obchody treba začať pomaly - od väčších miest po tie menšie ale je celkom zbytočné aby tam bol každý obchod na slovensku nehovoriac o každej krčme - lepšie podniky áno ale vieme koľko je len "krčiem" teda tak.
inak podobné služby nevyužívam - možno začnem lenže človek nemá istotu pokiaľ to nevidí v reálnom svete...
inak podobné služby nevyužívam - možno začnem lenže človek nemá istotu pokiaľ to nevidí v reálnom svete...
Koľko ľudí pozná Google Earth, novo tam človek môže pridávať aj podniky a informácie o nich, ale ľudia sú stále leniví, preto na slovensku cez GE je to stále dosť mizivé. To isté by bolo pravdepodobne aj s týmto projektom. Pozrite si napríklad New York a vyhľadajte si Sushi reštauráciu. Jedným klikom máte informácie aj recenzie od užívateľov.
/// Trochu OT ale je to tomuto celkom blízka téma. Poznáte Mapz? Jedná sa o vynikajúci nápad, kedy slepec za použitia svojho mobilu s GPS nájde hlasovou navigáciou to, čo potrebuje. Niečo ako osobná navigácia. Podporuje taktiež vedenie známou osobou, čiže odošle požiadavku svojmu známemu a on ho bude môcť navádzať kade má ísť (cez kameru v mobile, alebo cez špeciálne okuliare uvidí, kde sa slepý kamarát práve nachádza, kam je otočený tvárou). Ďalšou výhodou je to, že ak sa len tak "nudí" a otočí mobil na nejaké miesto, tak mu sám povie, že čo sa tam nachádza a ako ďaleko. Tak sa rozhodne, že kam pôjde ďalej. Tento nápad bude využívať databázy z Googlu. V teame je jeden známy (sú to Slováci, fungujú s podporou Technickej Univerzity v Košiciach) a práve sú s týmto nápadom v New Yorku na nejakej súťaži. Link: http://www.mapzproject.org/
/// Trochu OT ale je to tomuto celkom blízka téma. Poznáte Mapz? Jedná sa o vynikajúci nápad, kedy slepec za použitia svojho mobilu s GPS nájde hlasovou navigáciou to, čo potrebuje. Niečo ako osobná navigácia. Podporuje taktiež vedenie známou osobou, čiže odošle požiadavku svojmu známemu a on ho bude môcť navádzať kade má ísť (cez kameru v mobile, alebo cez špeciálne okuliare uvidí, kde sa slepý kamarát práve nachádza, kam je otočený tvárou). Ďalšou výhodou je to, že ak sa len tak "nudí" a otočí mobil na nejaké miesto, tak mu sám povie, že čo sa tam nachádza a ako ďaleko. Tak sa rozhodne, že kam pôjde ďalej. Tento nápad bude využívať databázy z Googlu. V teame je jeden známy (sú to Slováci, fungujú s podporou Technickej Univerzity v Košiciach) a práve sú s týmto nápadom v New Yorku na nejakej súťaži. Link: http://www.mapzproject.org/
-
lekoklatik
VIP
Ako tento projekt teda dopadol?