Samsung Galaxy Y GT-S5360
Samsung Galaxy Y GT-S5360
Mám telefon značky Samsung Galaxy Y GT-S5360.
Ked som vložil kartu T-mobile tak ju zobral ale ako nahle som vložil sim O2 tak mi vypísalo "Zadajte ovladacie tlačidlo uzamknutia siete"
čo stým? Kde by som ho mohol získať?
Ked som vložil kartu T-mobile tak ju zobral ale ako nahle som vložil sim O2 tak mi vypísalo "Zadajte ovladacie tlačidlo uzamknutia siete"
čo stým? Kde by som ho mohol získať?
Re: Samsung Galaxy Y GT-S5360
telefon je z telekomu alebo z orangeu?
Telekom
a orange karta ti v nom ide?
orange kartu nemam ale pravdepodobne nepojde kedže neberie O2
Potrebujem ten kod na odblokovanie
Potrebujem ten kod na odblokovanie
kedze je z telekomu, tak ti asi nepojde, pretoze telekom blokuje vsetky svoje telefony na ostatne siete. Je pre teba ta o2 karta az taka dolezita?
Dá sa povedať že áno. ten kód sa neda získať cez nejaký program ?
Ako dlho mas ten telefon? Mas ho na pausal? Si jeho povodny majitel?
Ten telfon som dostal dnes áno je na pausal
myslim, ze v telekome to maju tak, ze ked vezmes od nich telefon a das si ho odblokovat na vsetky siete, automaticky ti nanho pada zaruka, takze musis si vybrat - bud budes mat LEN telekom kartu, alebo budes mat telefon s o2 kartou, ale telefon bez zaruky a tak ked nieco dobabres, tak si v riti... Co ta tak drzi pri o2? tel. cislo? vyhody?...
Tak jasne, ostane tam telekom. Len som chcel vedieť či sa to dá.
Ďakujem za pomoc.
Ďakujem za pomoc.
nie je za čo, ale preco nechces prejst ku telekomu? Keby si si hodil program easy free, mal by si internet v mobile na mesiac zadarmo, volania za 9 centov/min. spravy za 6 centov, a velaa dalsich vyhod. Ja to mam aktivovane a podla mna je to super vec. K nicomu ta nenutim, ale je skoda ked uz mas taky telefon a len tak ho nechat... pozri si nieco o tom programe... http://www.telekom.sk/osobne/telefonova ... easy-free/ [*]
Ahoj tiež mam podobný problém..ocino mi kupil sim kartu o2 registrovanu ..dala som si pin kod a potom si to pytalo ze zadajte ovladacie tlacidlo uzamknutia siete..neviem čo s tym...mohli by ste mi pomoct?..dakujem
Do servisu za 10€ to odblkokuju...Ten kod doma cez net nezohnas...
lebo hocico skusam...cez stranky ..len aby som si to mohla odblokovat..