Vsetko okolo YouTube
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vsetko okolo YouTube
No ktovie ci chyba bude u nich, ked inym, to nerobi 
Ja ten novy design nemam, ale znamy mal a bolo to v poho...
mam ucet na YT viazany na jeden moj google ucet
chcem tuto viazanost zmenit na iny google ucet
da sa to? ak hej tak ako?
Keď si prihlásený na YT, tak vpravo hore klikni na šípku vedľa tvojho nicku, aby sa ti otvorilo menu. Tam vyber Nastavenie, vľavo v menu Správa účtu a nakoniec Zmeniť účet Google prepojený s týmto účtom. Potom postupuj podľa pokynov.wladas napísal:mam ucet na YT viazany na jeden moj google ucet
divne, to tam nemam
Správa účtu
Stav účtu: Pokyny pre komunitu
Stav účtu: Autorské práva
Zmeniť heslo
Zavrieť účet
Autorizované webové stránky
Titulky
Obsah zobrazovaný spolu s odovzdanými videami
Odhlásiť sa zo všetkých relácií služby YouTube
Správa účtu
Stav účtu: Pokyny pre komunitu
Stav účtu: Autorské práva
Zmeniť heslo
Zavrieť účet
Autorizované webové stránky
Titulky
Obsah zobrazovaný spolu s odovzdanými videami
Odhlásiť sa zo všetkých relácií služby YouTube
Fuha, tak to je zaujímavé. Ja to tam mám...
Skús tuto popozerať, poklikať, resp. skús otvoriť tento link: http://www.youtube.com/my_account_unlink
Skús tuto popozerať, poklikať, resp. skús otvoriť tento link: http://www.youtube.com/my_account_unlink
tak mam smoluMôžem zrušiť prepojenie účtov YouTube a Google?
Iba v prípade niektorých účtov YouTube je možné zrušiť prepojenie s účtami Google. Od účtov Google nie je možné odpojiť účty YouTube vytvorené po máji 2009.
Váš účet je natrvalo prepojený s účtom Google
Chalani kto by mi vedel poradiť ako nájdem všetky moje komentáre čo som kedy na YT poslal ? Našiel som iba odpovede na moje komentáre ktoré sa mi zobrazujú v súkromných správach. Ja by som ale chcel zoznam všetkých komentov čo som napísal. Dík. K+ istá
Prednedávnom som to hľadal tiež, ale podľa všetkého sa táto história neukladá. Jediná možnosť je si vygoogliť svoj koment, ak si pamätáš, čo si písal.
Zdroj: http://answers.yahoo.com/question/index ... 925AA3aDeA
Zdroj: http://answers.yahoo.com/question/index ... 925AA3aDeA
No to teda vyriešili
Ja už si práve moc nepamätám čo som kedy popísal. Iba z tých reakcií na moje komenty občas objavím svoj dávny výplod
Ale dík za ochotu
Ide v pohode, asi bude chyba niekde u teba.
-
Michaelo
Hardcore addict
Zdravím,
chcem si pustiť jedno video, no presne v čase 2:11 sa zasekne a nepohne sa ďalej.
Nejde zmeniť ani kvalitu (väčšina možností je sivá) a skúšal som zo začiatku zmeniť kvalitu na 240p, 480p aj 720p, či to nie je len spomaleným YT/netom no stále to tam zasekne.
Dokonca aj pri sťahovaní pomocou JDownloadera mi sťahovanie padne presne na 2.00MB.
Ostatné videá idú celkom fajn. Taktiež kamošovi to video prehrá v pohode. Netuší niekto čím to je? Predsa len, ak by to bola chyba u mňa nešli by žiadne videá a ak by bola chyba v YT tak by to nešlo ani iným, či?
Video:
Screen: //autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 22:29)
Hmm, skúsil som na tablete a tam mi tiež robilo podobné veci, (na 2:14 seklo, preplo na 360p a vyplo možnosť 480p).
Tak som na desktope klikol na kopírovať informácie ladenia a zobraziť štatistiky pre náročných a už to zrazu ide.
Divné.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 22:40)
Ok, takže to len trochu pomohlo, pretože video znova seklo na 4:54.
Neviem čo s tým je, robí to stále.
chcem si pustiť jedno video, no presne v čase 2:11 sa zasekne a nepohne sa ďalej.
Nejde zmeniť ani kvalitu (väčšina možností je sivá) a skúšal som zo začiatku zmeniť kvalitu na 240p, 480p aj 720p, či to nie je len spomaleným YT/netom no stále to tam zasekne.
Dokonca aj pri sťahovaní pomocou JDownloadera mi sťahovanie padne presne na 2.00MB.
Ostatné videá idú celkom fajn. Taktiež kamošovi to video prehrá v pohode. Netuší niekto čím to je? Predsa len, ak by to bola chyba u mňa nešli by žiadne videá a ak by bola chyba v YT tak by to nešlo ani iným, či?
Video:
Screen: //autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 22:29)
Hmm, skúsil som na tablete a tam mi tiež robilo podobné veci, (na 2:14 seklo, preplo na 360p a vyplo možnosť 480p).
Tak som na desktope klikol na kopírovať informácie ladenia a zobraziť štatistiky pre náročných a už to zrazu ide.
Divné.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 22:40)
Ok, takže to len trochu pomohlo, pretože video znova seklo na 4:54.
Neviem čo s tým je, robí to stále.
-
kukiak
Addict
Skus si zapnut v nastaveniach HTML5 prehravac.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ved mam zapnuty HTML5 prehravac.
Ale uz to prestalo, no niekedy mi to spravi pri nejakom videu, ale castejsie mi robi, ze pri dlhom videu (napr.: 1,5 hod.) mi v urcitom case (napr.: 28min) zrazu ukaze ze je video cele nacitane, stopne ho a zmeni dlzku videa na cas kde to skoncilo.
Ale uz to prestalo, no niekedy mi to spravi pri nejakom videu, ale castejsie mi robi, ze pri dlhom videu (napr.: 1,5 hod.) mi v urcitom case (napr.: 28min) zrazu ukaze ze je video cele nacitane, stopne ho a zmeni dlzku videa na cas kde to skoncilo.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
na mojej YouTube home stranke (dashboarde), kde sa zobrazuju odporucane videa, sa mi zacali zobrazovat kanaly, ktore tam nechcem. mozem si to niekde menezovat?
konkretne ide vacsinou o tych nasich slovenskych profi "lets playerov" typu GoGosVlog, Expl0ited a podobni polobuzeranti. neviem preco, asi mam nejakeho takeho vo friendoch alebo som kukal nejake video, to je fuk, len sa toho proste chcem zbavit. skusal som relog, zmazat cookies, cache - nic. na googli som nasiel iba nejake navody na predchadzajuce verzie YouTubu, ale nic na aktualnu. skusal som aj zablokovat cely kanal a vsetky suvisiace kanaly, ale to zabrani iba tomu, aby nemohli pisat oni mne, asi.
jediny workaround ma napada, ze kukat nejake videa inych kanalov a teda postupne by sa mi tam mohli zobrazovat tie nove a vytlacit ten bordel, ale nevyzera, ze by to slo - asi to bude treba robit dlhodobejsie ..
fakt ma nebavi to dookola vysvetlovat kolegom, ked si idem pustit nejaky playlist a mam tam vycapene tieto gumy, ze mi mozu verit, ked sa zohynaju po mydlo
konkretne ide vacsinou o tych nasich slovenskych profi "lets playerov" typu GoGosVlog, Expl0ited a podobni polobuzeranti. neviem preco, asi mam nejakeho takeho vo friendoch alebo som kukal nejake video, to je fuk, len sa toho proste chcem zbavit. skusal som relog, zmazat cookies, cache - nic. na googli som nasiel iba nejake navody na predchadzajuce verzie YouTubu, ale nic na aktualnu. skusal som aj zablokovat cely kanal a vsetky suvisiace kanaly, ale to zabrani iba tomu, aby nemohli pisat oni mne, asi.
jediny workaround ma napada, ze kukat nejake videa inych kanalov a teda postupne by sa mi tam mohli zobrazovat tie nove a vytlacit ten bordel, ale nevyzera, ze by to slo - asi to bude treba robit dlhodobejsie ..
fakt ma nebavi to dookola vysvetlovat kolegom, ked si idem pustit nejaky playlist a mam tam vycapene tieto gumy, ze mi mozu verit, ked sa zohynaju po mydlo
-
*****HERO*****
Guru wannabe
no tom skusal ako prve, ale z tych odporucanych videii co su uplne hore mi tie konkretne videa zmazanych kanalov aj tak nezmizli. kazdopadne uz ich tam nevidim, max budu niekde dole, co mi az tak nevadi. aj tak by ma ale zaujimalo, ci je to mozne nejak spravovat, bo viem si predstavit, ze by sa mi tam zobrazovali aj videa z kruhov, ktore by som nechcel este viac .. 
skusil si si vymazat historiu pozreti priamo na ucte?
Všimli ste si nové ovl. prvky? Ako sa vám ľúbia? Fill mode je vynikajúci (mám 40" obrazovku a mávam okno v štvrtinke obrazovky a takto môžem konečne mať vyplnené akékoľvek okno aké potrebujem).