League of Legends
-
xH4wK
Re: League of Legends
haha ... Free to play hra a clovek tam premrha tolko penazi ... poznam ten pocit tiez som tam pustil par stovak 
k tej kayle ja som zacinal LoLko na NA a ucet na EU som si vytvoril nejak 8 dni pred tym ako rozdavali tu kayle a skin a ja som dostal iba kayle kedze som ju tam este nemal ale skin nie 
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
na ten skin treba 10 odohratých ranked hier.Danhem napísal:k tej kayle ja som zacinal LoLko na NA a ucet na EU som si vytvoril nejak 8 dni pred tym ako rozdavali tu kayle a skin a ja som dostal iba kayle kedze som ju tam este nemal ale skin nie
jaj tak ..aruN napísal:na ten skin treba 10 odohratých ranked hier.
-
Hotwire
Addict
divne lebo ja som ranked hry este nehral a mam na kayle odomknuty jeden skinaruN napísal:na ten skin treba 10 odohratých ranked hier.
-
lekoklatik
VIP
Na stránke dozadu som postol oficialne vyjadrenie riotu, ze kazdy kto odohral v prvej sezone aspon 10 hier (nezalezi na tom akych, ci ranked a ci normal) dostal ten skin.
Berte toleranciu aspon mesiac, mozno dva pred ukoncenim prvej sezony, aby ste sa vyhli konspiraciam preco niekto z vas nedostal skin.
Ak ten skin chcete, myslim ze si ho mozete zakupit, v opacnom pripade predsa nema zmysel riesit kto ten skin ma a preco, pretoze cas sa vratit neda.
Mozno pride nejaka odmena aj na konci tejto sezony.
Berte toleranciu aspon mesiac, mozno dva pred ukoncenim prvej sezony, aby ste sa vyhli konspiraciam preco niekto z vas nedostal skin.
Ak ten skin chcete, myslim ze si ho mozete zakupit, v opacnom pripade predsa nema zmysel riesit kto ten skin ma a preco, pretoze cas sa vratit neda.
Mozno pride nejaka odmena aj na konci tejto sezony.
-
zeto750
Medium Star
Tu je jayce ako bude vyzerat..:
-
Hotwire
Addict
tak sme dali dokopy 3v3 ranked team, a jedna z prvych hier toto
cakali sme ze to bude tazsie 
/edit: sorry za neorezany obr
/edit: sorry za neorezany obr
kde sa v nastaveniach da vypnut tie hlasky unstop,enemy has benn slain a podobne?
-
zeto750
Medium Star
Myslim ze nikde ale mozes si stiahnut uplne zvuk komentarov a malo by to fungovat...
ktora moznost to je?
-
zeto750
Medium Star
Nemam pri sebe lolko v booku ale tuna mas screen: https://support.leagueoflegends.com/att ... =Sound.jpg
Myslim ze je to voice volume alebo annoucer alebo oboje
Myslim ze je to voice volume alebo annoucer alebo oboje
-
PhYs0c
King
hrali ste tu novu mapu uz ? za twisteda som si to dal 5/1/23 aj to som uz umrel aby som si mohol nakupit 
ARAM je celkom v pohode ale pre mňa nuda...
-
zeto750
Medium Star
Nova mapa ujde, ale co vravite na noveho hrdinu? samozrejme ti co ste hrali betu.. ?
Mna sklamal....
Mna sklamal....
betu sice nemam,ale videl som na videu jayca a neviem neviem no.Musim ho este vidiet v hre a podla toho uvazim,ci ho kupim.Ale tie nove skiny,co budu tie vyzeraju fakt dobre..Skoda ,ze ani jedneho z tych champov az tak casto nehravam,ale tak co uz 
Mne sa nova mapka paci, hraval som All random All mid casto, tak konecne aj mapka pre priaznivcom tohto stylu
mohli by to hodit aj k normalu, nech sa zaratavaju vyhry 
ta mapka je fajna s kamosom chodime 2 vs 2 a vzdy vyhrame
raz sme vyhrali iba s prvym itemom takze 0 deaths .
a mne sa ten jayce celkom pači takze si ho hned kupim kedze mam nasterene IP 
-
zeto750
Medium Star
Ja som si zanho odohral jednu hru a tak ma sklamal, pokial islo o DMG tak nic extra aj ked ful kombo v mode s kladivom da stun aj daky dmg a potom keed este zdrha dorazit na ranged mod je sranda ale mne to nesedi, pockam si na dalsieho, ma to byt stealth champ a ja takych zboznujem 
Joj,tak to uz sa tesim teda na dalsieho hrdinu.Si pamatam na zlate casy shaca.To bol jeden z mojich prvych champov.Tak ak spravia nieco podobne,tak budem bez seba.