EURO 2012

O športe...
redliner
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: EURO 2012

Príspevok od používateľa redliner »

Taliani dnes hrali lepšie a zaslúžili si postup hoci mám radšej Angličanov. A Pirlov dloubáčik bol skvelý :-)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pravda pravda, taliani ma velmi milo prekvapili. hrali paradny utocny futbal. po rokoch tazkej defenzivy bol je toto PRVY (a nie spred 10 rokov) sampionat, kde vyuzivaju naplno svoju utocnu silu. ktovie, ci je to trenerom alebo tym, ze maju v utoku Supermaria. Som zvedavy aku hru predvedu v semifinale, snad sa nevratia k predchadzajucemu stylu.
anglicko neukazalo nic. nezasluzili si ani postupit zo skupiny, kde by som to doprial viac utocnejsie hrajucim Ukrajincom. pre nich je toto znova sklamanie a myslim, ze do dalsej kvalifikacie zasadne na lavicku Harry, ktory ostal bez prace :(
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tých 10 rokov som samozrejme prehnal, to som bol ešte vo vytržení. :D Ale pokiaľ si pamätám, ani napr. na MS 2006 to už nebolo vyslovene to talianske catenaccio, aj keď teraz čo predvádzajú je niečo iné a treba povedať, že veľmi dobré. Bude to skôr tým trénerom.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kym hraval Cannavaro a Nesta vzdy hrali Taliani defenzivne ladeny futbal, kde hru tvoril kreativny zaloznik (vtedy Totti) a v predu bol jeden utocnik, zriedka dvaja, alebo jeden bol stiahnuty. kraje boli takmer vylucne na branenie a prehustovanie stredu.
Preto je pre mna velkym prekvapenim sucasna hra, ale musim povedat, ze prijemnym.
Mam kamarata jedneho talianskeho novinara a v ich mediach sa hovori doslova o renesancii talianskeho futbalu :-)
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak bodaj by nebola, aj ja som rád, navyše, keď im fandím. Nemci to bude už o inom, ale výsledok so Španielskom 1:1 je priaznivý a ukazuje, že pokojne môže byť tento rok aj prvé miesto a ani by sa nebolo moc čo čudovať.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja ako velky odporca taliankskeho futbalu musim tiez uznat ze Taliani na tomto sampionate hraju ozaj dobre snad azda najlepsie odkedy sledujem futbal.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

hnus velebnosti, dúfam, že vo finále im už konečne! nemecko alebo taliansko vystaví stopku, lebo na to sústavné bago sa už nedá pozerať. škoda portugalska, sympatický šampionát :(
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ale nani to tam zvesil
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

drago - mi snad nechces povedat, ze portugalsko hralo krajsi futbal ako spanielsko :D v predlzeni uplne dominovali a portugalci mohli byt radi, ze na penalty vobec doslo
Jordi Alba neuveritelny vykon
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

presne tak...v predlzeni to bolo uplne ine mužstvo
ale vyhral lepši si myslim a zaslužene
Tomas0100
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Tomas0100 »

Nemyslim ze vyhral lepsi. Vyhral team s vacsim luckom v penaltach
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

hej, ale zato 90 min. predvádzali svoj klasický barcelonský antifutbal s 1000 prihrávkami na svojej polovici. sorry, ale toho mám dosť zo zápasov v primera division či v lige majstrov. španieli zas mohli byť radi, že vôbec ukopali predlženie (ak nerátam jednu top šancu iniestu, bola to obrovská bieda - ako celý šampionát). veľká škoda, že ronaldovi nevyšiel ani jeden priamy kop, ani to posledné prečíslenie keď mu to meireles kopol na päty. každopádne verím, že nemecko/taliansko vyhrajú

/sorry, vážne sa mi nechce hádať s fanúšikmi barcelonského futbalu :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nepovedal by som ani slovo, keby mali portugalcania aspon polosancu. tie priame kopy sa ratat nemozu (mal by sa asi ucit od Ramosa, ten ho kopol 10x lepsie)
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ako išiel kopať Alves už som tušil že je zle :) Myslím že futbal to bol vyrovnaný,v prvom polčase skôr dominovali Portugalci,v nadstavenom čase zase už Španieli.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Nani kopol vyslovene peknu penaltu... portugal sympaticky team skoda prial som im finale
nakolko espana su majstri world+euro a uz by to chcelo zmenu
C.Ronaldo bol zrejme najsmutnejsi podla zaberov, necudo ani sa nedostal k penalte
hughito
Redeemer
Redeemer

Sranda, ešte pred pár rokmi, alebo aj menším časovým úsekom bol štýl Barcelony ospevovaný (aj Španielska) a dnes už to veľa ľuďom lezie krkom. Ani sa nečudujem.

Našiel som výstižný opis ich štýlu: hádzaná. :lol:
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Nerozumiem ešte dnes ten hazard trénerov na jednej či druhej strane...dávať kopať penaltu stopérovi/krajnému obrancovi ??? wtf. ?

spomeňme si, ako od_ebal penaltu Sergio Ramos v semifinále LM proti Chelsea...

v zápase Anglicko - Taliansko....Ashley Cole...

včera stopér Zenitu Alvés, ktorý nevyniká kopacou technikou, ale vo vzduchu...

a tých prípadov je mnoho...

Inak trochu som naštvaný na Ronalda (fandil som futbalu Portugalska, ktoré mohlo asi ako jediné včera zastaviť Španielov)...Španieli kopali ako prví a Xabi Alonso nedal, v tej chvíli mal kopať penaltu líder tímu, ktorým je a bol a bude C. Ronaldo...on si to nechal ako posledný, Moutinho to zahodil, ak by kopal Ronaldo, myslím si, že by premenil, ale prišlo mi to dosť zbabelé, ísť kopať ako posledný, najväčšia hviezda a líder mužstva musí byť príkladom pre spoluhráčov a tak mal ísť kopať ako prvý...v zápase by si loptu zobral a kopal by ju on, rovnako všetky štandartné situácie...

//k Španielom: pravdepodobne získajú titul, Nemci a ani Taliani nie sú tak technický pripravený a vyspelí ako práve Španieli...Nemcom stačí vypojiť Ozila a Talianom Pirla a sú hotoví...

tiež čo je to za štýl hry: 4-6-0....Del Bosque ma na lavičke skvelého Llorenteho...mal neskutočnú formu počas sezóny, ideálny hrotový hráč, ktorý vie podržať loptu, pripraviť šancu pre spoluhráča, sklepnúť nakopnutú loptu pre spoluhráčov z druhej vlny...neviem, či včera Španieli vyhrali aspon jeden vzdušný súboj pred 16-tkou Portugalska...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hral vobec Llorente aspon minutu tieto ME? Po takej sezone a pri tom bezzubom utoku (vynimka zapas s IRL) sa divim, ze ho nenasadzuje. Uprimne sa mi chce z toho Spanielskeho futbalu grcat, uz MS v pavuku 1:0, 1:0, 1:0 .....
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

nehral ani sekundu... :roll:
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Spanielska hra ma nutila fandit Portugalcom.. skoda no..
Par krat ich vypiskali aj divaci..
Napísať odpoveď