Windows 8
Re: Windows 8
Skus, ci tam nie je heslo: "chlapy"
To je dostatocne odolne voci uhadnutiu, ba dokonca ho nenajdes ani v roznych slovnikovh, ktore pouzivaju lamace hesiel. Aspon teda urcite nie slovenskych.
To je dostatocne odolne voci uhadnutiu, ba dokonca ho nenajdes ani v roznych slovnikovh, ktore pouzivaju lamace hesiel. Aspon teda urcite nie slovenskych.
pwd: THE MOUSE POLICE NEVER SLEEPS

Funguje niekomu scrolovanie touchpadom po srankach alebo oknach?Alebo musim nieco niekde nastavit?Inak sa mi to celkom paci hlavne ta rychlost na mojom dost spomalenom booku
Trochu ma mrzi len to odstranenie start menu na ploche
metro mi na booku predsa len nevyhovuje.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
niekedy mi to ide a niekedy nie.. Neviem čo je s tým. Aj na linuxe mi to blblo. W7 ide ok. Driver mám..
Na ubuntu mi islo v pohode ale to sa pri update posahalo tak som deal W8 a uplna parada oproti tomu 
Windows 8 Release Preview je oficialne dostupny. Stahujte:
http://windows.microsoft.com/en-GB/windows-8/iso
http://windows.microsoft.com/en-GB/windows-8/iso
-
Bloody_Hades
Light Expert
Čaute, dnes som nainštaloval Windows 7 Release preview a mám jeden problém.
V zadnom paneli mám Sluchátka a mikrofón, to ide v pohode.
V predu mám repráky, ktoré mi nejdú. Ovládač tam neviem dať, lebo na Windows 8 nevyšiel..
Čo s tým?
Ďakujem
V zadnom paneli mám Sluchátka a mikrofón, to ide v pohode.
V predu mám repráky, ktoré mi nejdú. Ovládač tam neviem dať, lebo na Windows 8 nevyšiel..
Čo s tým?
Ďakujem
Predný panel vedie tak tiež iba do dosky. Ak ti ide zadný panel, musí ti ísť aj predný, je kravina aby nešiel. A čo sa týka ovládačov, takmer všetky z Win 7 idú aj na Win 8.
Ak ti nejde, čo to píše?
-
Bloody_Hades
Light Expert
Už som ti spravil tak, že som nainštaloval ovládač v kompatibilite s Windows 7.
Fungovalo to bez problémov.
Ale aj tak mi Windows 8 nesedel.
Uvidím ako to bude s full verziou....
Inač, díki za tipy.
Fungovalo to bez problémov.
Ale aj tak mi Windows 8 nesedel.
Uvidím ako to bude s full verziou....
Inač, díki za tipy.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
práve testujem Windows 8 RC x64 na mojom PC. AK by ste mali otázky ohľadom windowsu SZ 
ku karme: beží to v dual-boote spolu s W7 x64 SP1
ku karme: beží to v dual-boote spolu s W7 x64 SP1
-
capodituticapi
Light Expert
Jejda čakám už nech ide W8. Mal som dnes možnosť vyskúšať tablet, vyskúšať na pc a spokojnosť nie je to také hrozne stačí vyskúšať vžiť sa do toho zvyknúť si a je to fajn 
Neviete kedy to výde officiálne? Windows 8 -64Bit
Bajočko?
Neviete kedy to výde officiálne? Windows 8 -64Bit
Mas ban na googli ? http://lmgtfy.com/?q=windows+8+release+date
-
capodituticapi
Light Expert
Jop perma ban
Už som si to našiel 
Idem od dnes testovať Release verziu a som strašne zvedavý čo to bude, lebo ohlasy nie sú bohviečo. 
na 6 rocnom ntbk na ktorom som mal win 7 pretoze to vistu neutiahlo... som nahodil to preview a musim uznat ze to malo start ako raketa az mi to prislo divne, ale milo ma to prekvapilo...
v podstate k tomu nemam zatial vela co vytknut len musim povedat ze sa mi ten system preskakovat hore dole moc nepaci... coz je hlavne systemove aplikacie alebo ten bocny panel...
ono v podstate by mi to nevadilo keby zachovali tlacitko start... no da sa to vyriesit nejakym externym dockom...
a ak to bude mat boot na system disku s uefi biosom taky start a min zataz pamati tak staci len dufat ze sa to tento krat windowsu podari a bude to obstojny system...
zle povery tvrdia ze kazdy druhy win je nepodarok a velke sklamanie...
v podstate k tomu nemam zatial vela co vytknut len musim povedat ze sa mi ten system preskakovat hore dole moc nepaci... coz je hlavne systemove aplikacie alebo ten bocny panel...
ono v podstate by mi to nevadilo keby zachovali tlacitko start... no da sa to vyriesit nejakym externym dockom...
a ak to bude mat boot na system disku s uefi biosom taky start a min zataz pamati tak staci len dufat ze sa to tento krat windowsu podari a bude to obstojny system...
zle povery tvrdia ze kazdy druhy win je nepodarok a velke sklamanie...
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som si nainštaloval tú testovaciu verziu do netbooku (Toshiba NB550D).
1. nevýhoda je že tie aplikácie tam pracujú iba pri rozlíšení vyššom ako 1024x768 čo väčšina netbookov nemá a samozrejme ani ten môj
.
2. nevýhoda treba si stiahnuť na plochu gadget pre jednoduchšie vypínanie.
Na metro si stačí zvyknúť a podľa mňa je to zaujímavé. Konečne niečo nové nie stále to isté iba s iným vzhľadom. Čo sa týka kompatibility zatiaľ som bez problémov spustil všetko čo aj na 7.
Celkovo si myslím že pre mobilné zariadenia je to celkom vhodný systém zdá sa mi že aj na baterku je šetrnejší. Na desktope som to ešte neskúšal a asi ani neplánujem.
1. nevýhoda je že tie aplikácie tam pracujú iba pri rozlíšení vyššom ako 1024x768 čo väčšina netbookov nemá a samozrejme ani ten môj
2. nevýhoda treba si stiahnuť na plochu gadget pre jednoduchšie vypínanie.
Na metro si stačí zvyknúť a podľa mňa je to zaujímavé. Konečne niečo nové nie stále to isté iba s iným vzhľadom. Čo sa týka kompatibility zatiaľ som bez problémov spustil všetko čo aj na 7.
Celkovo si myslím že pre mobilné zariadenia je to celkom vhodný systém zdá sa mi že aj na baterku je šetrnejší. Na desktope som to ešte neskúšal a asi ani neplánujem.
Ja ho mám už poomaličky rok (edit, trepem rok, asi od Novembra iba), od úplne prvej verzie, a zvykol som si tak, že som minule na 7 nevedel s tým Štartom pracovať. 
TUCERO: Práveže väčšina notebookov, a dokonca aj netbookov už má rozlíšenie vyššie ako 1024, nie? Tebe tie aplikácie ani nespustí? A čo sa týka vypínania, neviem, či je to také zlé na touchpade, ale myškou nie je problém prejsť do pravého dolného rohu obrazovky, kliknúť na Settings a potom už len na Power tlačítko.
TUCERO: Práveže väčšina notebookov, a dokonca aj netbookov už má rozlíšenie vyššie ako 1024, nie? Tebe tie aplikácie ani nespustí? A čo sa týka vypínania, neviem, či je to také zlé na touchpade, ale myškou nie je problém prejsť do pravého dolného rohu obrazovky, kliknúť na Settings a potom už len na Power tlačítko.
väčšina netbookov má 1024x600... to len btw 
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Iba vypíše že mám menšie ako minimálne rozlíšenie.Hensym napísal:Ja ho mám už poomaličky rok (edit, trepem rok, asi od Novembra iba), od úplne prvej verzie, a zvykol som si tak, že som minule na 7 nevedel s tým Štartom pracovať.