Čaute chalani
budem obhajovať bc ďalší pondelok a mám tam E,E, od vedúcej aj od oponenta a chcem prezentáciu urobiť čo naj, a chcem do tohto obrázku (viď príloha)dorobiť pohyblivé veci a aby sa to hýbalo aj v powerpointe ako v tej prezentácií, zrejme ako gif to urobiť alebo čo, neviem, proste aby v tej schéme zpravo do ĺava išli šípky, a tam kde sú tie snímače, aby okolo nich išli také "krúžky" ktoré by sa zväčšovali alebo zmenšovali niečo v štýle že sú aktívne, a okolo tej špirály že hreje také úsečky,ako by si to tam urobil môžte mi pomôcť? Moje grafické skúsenosti sú na úrovni začiatočníka, ďakujem pekne
Zmena statického obrázku na dynamický
Re: Zmena statického obrázku na dynamický
ja neviem tebe to funguje? Ja som nechcel aby to skonvertovalo na gif... ale aby sa tam tie farebné veci čo som vyznačil hýbali 
-
vladenko007
VIP
lol, a ty si čo myslíš, že v nejakom programe máš funkciu rozpohybuj obrázok alebo čo?
Však urobíš si toľko obrázkov (tzv. frame-y toho gifka), koľko potrebuješ a keď ich spojíš, tak to bude vyzerať, ako by sa to hýbalo.
Však urobíš si toľko obrázkov (tzv. frame-y toho gifka), koľko potrebuješ a keď ich spojíš, tak to bude vyzerať, ako by sa to hýbalo.
Urobil som to nakoniec v gime podľa http://marek1893.wordpress.com/2010/04/ ... -v-gimp-e/
Veľmi jednoduché, v prílohe ako to nakoinec dopadlo
Veľmi jednoduché, v prílohe ako to nakoinec dopadlo
- Prílohy
-
- anime.gif
- (147.24 KiB) 330 stiahnutí