mam flashnuty Samsung Galaxy Mini android 2.3.4 cez Odina, a chcel by som to spat na ten uplne prvy FW jaky bol vtedy ked som ho kupil... trosku sa bojim toho ze ci ten odin neni dajak hacknuty abo co a ze ci to neposiela dajake platene smsky tym ze mam toho odina... som trosku vystraseny z toho... nemam zalohu a neviem jak sa to da napravit.. asi iba tym ze cez Kies alebo ako? ale ved ja uz na kies cakam asi dokopy aj 4-6 mesiacov pokym nabehne dajaky update na SGM... vraj uz bol vypusteny na SGM 2.3.3 v Rusku a ma sa to sirit dalej
Samsung Galaxy Mini - navrat
Samsung Galaxy Mini - navrat
Zdravim,
mam flashnuty Samsung Galaxy Mini android 2.3.4 cez Odina, a chcel by som to spat na ten uplne prvy FW jaky bol vtedy ked som ho kupil... trosku sa bojim toho ze ci ten odin neni dajak hacknuty abo co a ze ci to neposiela dajake platene smsky tym ze mam toho odina... som trosku vystraseny z toho... nemam zalohu a neviem jak sa to da napravit.. asi iba tym ze cez Kies alebo ako? ale ved ja uz na kies cakam asi dokopy aj 4-6 mesiacov pokym nabehne dajaky update na SGM... vraj uz bol vypusteny na SGM 2.3.3 v Rusku a ma sa to sirit dalej
. som trochu vystraseny ze co a ako tak prosim co mi poradite? hladat ofcial FW a nahrat cez ODINA abo cakat na akztualizaciu cez kies ktora nikdy nepride?

-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung Galaxy Mini - navrat
odin ti nic z mobilu neposiela
cize mozem byt v klude?
-
guess.whoo
Redeemer
a ze sa chcem este spytat mam tam androida 2.3.4 a nemam tam flash... dalej nevidim ziadne vyhody oproti 2.2.1 , aste dokonca mi teraz nekde nfs shift co som mal .apk....
co stym?
-
guess.whoo
Redeemer
preinstalovat...nainstalovat skyfire na flash
nfs shift som vela krat instaloval,a nic
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2012, 18:34)
a este ktomu ked zapinam telefon tak sa mi zapne zvucka a ja ju nechcem... isiel som do nastaveni do zvuku ale tam nikde nebolo ze vypnut ton pri zapnuti alebo daco take....
//autoeditácia príspevku (12 Jan 2012, 18:34)
a este ktomu ked zapinam telefon tak sa mi zapne zvucka a ja ju nechcem... isiel som do nastaveni do zvuku ale tam nikde nebolo ze vypnut ton pri zapnuti alebo daco take....
-
guess.whoo
Redeemer
so zvuckou nic nespravis
a ze rozveham tam flash?
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 19:45)
A co ten NFS Shift, viem preinstalovat ale nepomaha......... A chcem prosim este vediet zalohu jak sa robi?
//autoeditácia príspevku (18 Jan 2012, 19:45)
A co ten NFS Shift, viem preinstalovat ale nepomaha......... A chcem prosim este vediet zalohu jak sa robi?
Zdravim mam taky problem mam samsung galaxy mini a chcem sa napojit na moje wifi mam skrytu siet vyplnim vsetko meno heslo ale aj tak ma nenapoji pise tam overuje sa a tak ale nenapoji neviete mi poradit?
vopred diky
vopred diky
Opat pisem pretoze neviem kde mi to uklada moje fotky. Normalne si napojim kabel do pc a neviem ich tam nikde najst . ostatne fotky mi najde napriklad zlozku Rodina, to mi najde ale fotoaparat nie. V mobile si pojdem do galerie a tam je fotoapart, rodina atd. atd. No a dam kabel do pc a fotoaparat mi nenajde. Jak to mam urobit aby mi to naslo?