Pokarhanie triednym ucitelom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Analfabet_ejkejej
Novice
Novice

Pokarhanie triednym ucitelom

Príspevok od používateľa Analfabet_ejkejej »

Dobry den kamarat ma dostat na vysvedceni pokarhanie od triedneho ucitela.
Chcem sa opytat ci sa to pokarhanie pise na vysvedcenie alebo sa dostava samostatna A4?
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokarhanie triednym ucitelom

Príspevok od používateľa kinjeril »

Takze kamarat, hm? Nemal si robit machra... :sly:

Samostatna A4.
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Ak si myslis ze sa to vasi nedozvedia tak si na velkom omyle, taketo veci sa velmi rychlo siria :-p

/// A ak sa nemylim tak to pokarhanie treba doniest podpisane od rodicov.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Divil by si sa kolko ziakov z nasej triedy malo pokarhania aj od riaditela :D
Vzdy ho nejako vystihli a podpisali sami.

Ale aj tak sa to rodicia dozvedia to sa neda ututlat.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

spoluziak ho dostal za vymeskane hodiny, poslali mu ho domov do schranky.. podpisovat sa nemuselo nic myslim :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Môžeš si s tým vytrieť riť, škola predsa nič neznamená.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pokarhanie sa musí podpísať rodičom, sám som ich dostával neustále. Ak vie niekto sfalšovať podpis a nemá s tým problém, tak to je cesta.
Johny98
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Johny98 »

begbeee napísal:Môžeš si s tým vytrieť riť, škola predsa nič neznamená.
Max. pre teba.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Myslím že to bol sarcasm ..či ? :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

V podstate má pravdu. Je to len kus papiera, ktorý slúži na zastrašenie. Na základke som mal tiež pokarhanie a nemalo to žiadne dôsledky.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: Keby niekedy moje dieta dostalo A4 ku s pokarhanim, napisem vlastne pokarhanie na ucitela, a odoslem to po synovi nazad.
Ucitel je nato aby ucil, nic viac nic menej. Nech si karha vlastne deti.... Dnesnym ucitelom by som postrhaval platy na minimum, polovici dal zakaz cinnosti a z tej polovice este polovicu dal do basy. Za uplatky, ponizovanie, predsudky, nezvladanie situacii, obtazovanie. A hned by bol poriadok.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak to je úplne skvelé riešenie hodné gwertynátora. By som bol zvedavý, kto by za takých podmienok učil tie tvoje deti. Asi by si ich všetko vyučoval doma sám...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ohladom qwertynatora: http://tinyurl.com/765z9wh ktory si mam vybrat??
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

pomozem :D
Prílohy
FACEPALM.jpg
FACEPALM.jpg (20.45 KiB) 1604 zobrazení
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

heh samostatny lajster ktory podpise zakonny zastupca .. nema to asi ziadny zmysel, zalezi na rodicovi ... ja som dostal na strednej za kurenie v areali skoly :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Merco_ napísal:Myslím že to bol sarcasm ..či ? :)
Pravdaže to bol sarcasm. Ak pre teba samého škola nič neznamená, tak škola prakticky nemá žiadne páky ako sa do teba oprieť. Na SŠ aj na VŠ zoberú všetko čo sa vie podpísať, tak o čom?
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

qwerty-xyz napísal::roll: Keby niekedy moje dieta dostalo A4 ku s pokarhanim, napisem vlastne pokarhanie na ucitela, a odoslem to po synovi nazad.
Ucitel je nato aby ucil, nic viac nic menej. Nech si karha vlastne deti.... Dnesnym ucitelom by som postrhaval platy na minimum, polovici dal zakaz cinnosti a z tej polovice este polovicu dal do basy. Za uplatky, ponizovanie, predsudky, nezvladanie situacii, obtazovanie. A hned by bol poriadok.
Musel som sa prejsť po izbe aby mi nepraskli nervy. Ako na internete je mnoho magorov ale nečakal som, že až takí sú aj tu. Kvôli takým ako si ty, by som aj nad tými telesnými trestami pouvažoval lebo iné už nezaberá.
qwerty-xyz

kludne sa prechadzaj kade tade. ja si za svojim nazorom stojim a budem si aj roky za nim stat a viem preco si za nim stojim.
A kludne ti aj napisem ze ked niekedy nejaky ucitel skusi nieco spravit mojmu synovi alebo dcere, tak ho zmlatim, a zmlatim ho tak ze uctitel bude rad ked to prezije, a bude raaaad, ze si moze lezat v nemocnici, lebo to natiahnem vsade od medii az po vsetkych znamych ze si nejake HOVADO stupidne blbe ucitelske, po posranom studiu PEDAGOGIKY kde sa len tito ludia trtkali a ozierali, dovolilo nieco ineho nez drzat hubu a ucit. . . . (nepisem o vysokoskolskych, pisem o ZS a SS)

kto nezvlada ucit, alebo nezvlada deti, NEMA co v skole robit !!! kto nezvlada svoj obor, nema v nom co hladat..... A KTO JE NATOLKO VELKE HOVADO aby si svoju silu vybijalo psychicky alebo fyzicky na deti v skole, kto je natolko velky ucitelsky MACHER, ten si aj rovnako zasluzi. Jednak taketo hovado nema co hladat v spolocnosti a jednak si takehoto cloveka maju podat JEMU ROVNI, a viaceri . . . aby si zapamatal.

Prepac zlaty moj s ucitelmi mam VELMI zle skusenosti, a ti tuna pisem, ze ak by sa stal nejaky problem v ktorom si ucitel vylieva nervy na ziakov tak tito ucitelia by mali byt zbiti, a zbiti riadne. Mas nato iny nazor? Keby mali doktorovi prasknut nervy pri operacii lebo pacient sa nesprava ukazkovo ako z knihy, tak co? ma fackat pacienta na sale? alebo nebodat bit? alebo mu nadavat ? lebo doktorovi chudakovi praskli nervy? ale ucitel sa nato vyhovara kazdy jeden. Pritom ma tu najsmiesnejsiu robotu ktora je!!! neporovnatelna s zdpovednostou ostatnych zamestnani. Uz len sofer toho detskeho autobusu ma vacsiu zodpovednost za vsetky deti a este aj priblblych ucitelov.

VYSLEDKY??? ziaden ucitel nemusi ziadne dosahovat, ta nenauci kreslit na vytvarnej? koho to trapi? Musi to naucit vsetkych? nie, nemusi. Dovolenky maju kolko? Dva mesiace v lete, mesiac pocas roka, plus vyletiky, lyziarske, skoly v prirode a kadejake icovinky. ZODPOVEDNOST ? nulova, ... ziaci sa nam v triede nezabijaju a do basy tiez ucitelka malokedy ide. . . .
CISTY BIZNIS !!!!

A ked vidim ako sa PEDAGOGICKY pripravuju na ucenie 5-9 rocnik? ..... bud sa ebu ako BESNE, alebo PLACE nad 15 timi stranami textu, ktory ked raz precitas pri rannom SRANI tak ho vies cely ???? Prepinaky? PEDAGOGOVIA AKO RIT! X dalsich fakult a skol im moze ukazat realne ucivo, by som chcel vidiet vtedy. A ING a ostatni co robia ucitelstvo? VIES PRECO HO ROBIA? lebo si spravili pedagog minimum popri skole, a preco sa nevenuje tomu co vystudoval? hmmm??? bieda, tazka otazka co? Ked je clovek mudry a nezvladne ucit tak nech NEUCI!!!!! A ked chce karhat a trestat nech sa najprv pozrie na seba. Aby jeho niekto nevykarhal a nepotrestal .... ok? A stupidne nazory ze telesne tresty, ako vravim, LEN RAZ by si siahol a ublizil decku, len raz, ale s teleskopom by som ta dobil ako psa .... zo zeme by si sam nevstal a kazdy kto by ti dal pecku by bol v práve. clovek ktory si vyvrsuje silu na detoch je chudak . . . a nic ine ako pecku kalenou ocelou po hlave si nezasluzi.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

A prave vdaka ludom ako ty su 70% populacie spratkovia a ludia co sikanuju ostatnych. Ucitel (clovek, ktory tie deti ma vychovat nema ziadne pravomoci a travi s nimi vacsinu dna (rodicia sa im nevenuju)) je v dnesnej dobe na smiech. Kopa z nich ma autoritu ale zasrani si dovoluju cim dalej, tym viac. Ale to, ze ty mas prehadzany rebricek hodnot je kazdemu znama vec, takze si netrap svoju hlavicku realitou.

Pre zaujimavost, odporucam pozriet: http://www.huffingtonpost.com/2012/06/2 ... 12925.html
qwerty-xyz

chces vediet realitu? boli sme trieda, vyberova. Vsetci sme mali hlavy vecne dole, vsetci boli ticho, a vsetci sa bali, boli sme najlepsou triedou na skole. Mali sme ucitela, ktory BEZNE chodil opity ako delo, a koho chcel toho proste fackal, tahal za vlasy co mas nad uchom, a tahal az pokym si nestal na spickach a ked si sa rozreval dostal si facku, co reves, ZA NIC !!!!! ZA NIC !!! z jeho nudy !!! Nevraviac o nadavkach a vysmechu DENNODENNE v skole !!! pritom sme sa snazili vsetci ako blazni aby sme tym starym komunistickym hovadam splnili vsetko co chceli..... vecne ponizovanie, stale, uprednostnovanie niektorych ludi pred inymi, ZATAJOVANIE veci rodicom, zahladzovanie problemov len aby sa nepovedalo sikana zo strany spoluziakov aj zo strany ucitelov, .... a NIKTOOOO s tym nic nerobil pokial to neslo na SUD!!! a vtedy kazdy zosikany zosrany. . . .

ty mi daco ides pisat o realite? A nasi rodicia vsetci zosikani zosrani lebo to boli PAAAAAAANI ucitelia? Lebo oni uz su na skole 20-30 rokov? to je problem systemu ze hovado je na skole, hovado ma byt v base, alebo zastrelene.

a opakujem este raz, KTO NEZVLADA UCIT NEMA V SKOLE CO HLADAT!!!! a moje nazory, nie su pomylene, su krutou realitou ktorou si presla nasa cela trieda. a KAZDY ci chlapec ci baba ma na to svoje spomienky....

preto na kazdy pripad ked vidim ako ucitel vrieska, alebo nebodaj bije ziaka reagujem ja osobne velmi citlivo, a v buducnosti aj takto reagovat budem,BEDA tomu ucitelovi co si nieco skusi. Ani boh mu nepomoze. . . .

KTO ma chce mazat, alebo karmovat za prispevok, no odserte si to co my na skole, snazite sa ako volovia, a aj tak ste dostali, stale sa vam nadavalo, stale ste boli fackovani, ste sa len v triede bali ci to schyta spoluziak ci vy, a nevedeli ste preco, roky v strachu, z ucitela ktory je vsemohuci. . . .popi*ofka, fakt . . .

O deti a maju starat rodicia, ked sa nestaraju a ucitel to nezvlada je to JEHO PROBLEM, ked niekt studuje pedagogiku ma to zvladnut, ... ked to nezvlada je to JEHO chybou . . . .
Napísať odpoveď