ATI 5870
Re: ATI 5870
200 Euro? LOL. Za tolko mas pomaly 7850... Realna cena bazarovej 5870 je 120-145 Euro, podla chladenia.
Som si myslel že to je extrem 
ja som kúpil dávnejšie (cca 3 mesiace späť)
GTX 460 za 100€ so zárukou do konca roka
Dobrá kúpa to bola ?
Takže na tú 5870 sa vbodnúť ?
Lebo má o dosť lepšie paramtre v tých Mhz (jadro pamäť shadery)
ja som kúpil dávnejšie (cca 3 mesiace späť)
GTX 460 za 100€ so zárukou do konca roka
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/gainward-gtx460-glh-1gb-ddr5-d177466.htmTakže na tú 5870 sa vbodnúť ?
Lebo má o dosť lepšie paramtre v tých Mhz (jadro pamäť shadery)
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tá 5870 je výkonnejšia ale za tú cenu?
To teda nie.
a ak by som zohnal za 120€
tak tú moju by som predal za koľko asi ?
tak tú moju by som predal za koľko asi ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Za veľa už asi nie ale skús po bazároch popozerať priemerné ceny (ak by to skákalo napr. od 70 po 90€ tak by som dal 75€ aby si to predal na isto). Ono je to na tebe ale ja by som takéto veci z bazáru nikdy nekupoval. HDD ešte aj áno, ten otestuješ a vieš že vydrží dlho no u GPU nikdy nevieš.
Ved hej. S GTX 460 som spokojný a meniť to asi nebudem. Tú GTX 460 by osm predla možno za 80-90
Skvost tyzdna. Ako otestujes HDD? Podla SMART alebo trapnych HD Tune testov? HDD ti moze HOCIKEDY odist.Michaelo napísal:Za veľa už asi nie ale skús po bazároch popozerať priemerné ceny (ak by to skákalo napr. od 70 po 90€ tak by som dal 75€ aby si to predal na isto). Ono je to na tebe ale ja by som takéto veci z bazáru nikdy nekupoval. HDD ešte aj áno, ten otestuješ a vieš že vydrží dlho no u GPU nikdy nevieš.
-
Michaelo
Hardcore addict
Samozrejme ze moze ale HDD ma takmer vzdy vacsiu vydrz ako grafika. Nie je to 100% ale tie grafiky ti po 2ch rokoch uz nebudu poriadne ani vykonom stacit no HDD jo 
Ber to tak ze by som proste z bazaru nebral ziadne komponenty do PC (myslim okrem chladicov a podobne) okrem HDD.
A HDD otestujes cez HD Tune aspon na vadne sektory a podobne. Ak vies ze nema ziadne chyby tak to mas rovnako ako ked mas novy HDD. Tiez ti moze odist po par mesiacoch.
U GPU je tych poruch ale viac a neprides na ne az kym sa ti neodfajci.
Ber to tak ze by som proste z bazaru nebral ziadne komponenty do PC (myslim okrem chladicov a podobne) okrem HDD.
A HDD otestujes cez HD Tune aspon na vadne sektory a podobne. Ak vies ze nema ziadne chyby tak to mas rovnako ako ked mas novy HDD. Tiez ti moze odist po par mesiacoch.
U GPU je tych poruch ale viac a neprides na ne az kym sa ti neodfajci.
tu 460gtx v pohode predas za ~90e, no vykon co by si ziskal navyse oproti 5870 nestoji za tie peniaze(bazarova cena tej karty je tak ~120e)..