PC sa prepne do sleep mode
PC sa prepne do sleep mode
čaute keď sťahujem cez utorent alebo kontrolujem, či mám v PC vírus samozrejme vtedy nesťahujem, tak PC sa mi prepne do enter sleep mode. To je všetko v poriadku ale keby, že mi reaguje na stláčanie myši ale nereaguje. Do konca víkendu (24.6) mi šlo všetko bez problémov. Ale keď som v pondelok (25.6) ráno zapol PC, že idem sťahovať a potom prídem poobede domov (len pozrieť ako je na tom to sťahovanie), tak PC je v tom sleep mode stláčal som na myške ľavé tlačítko a nič nereagovalo. Len, že do toho víkendu ta myška reagovala, keď bol PC v sleep mode. Zato to volám, že sleep mode lebo na monitore mi napísalo, že enter sleep mode
Re: PC sa prepne do sleep mode
ako dlho bol pocitac v polohe, ze si nic na nom nerobil? nechaval si ho tak dlho aj predtym? (do toho 24.6)
ano ked som ho nechal zapnuty cez den od rana cca 6:30 do poobedia 14:00 do (24.6), tak vtedy reagoval na hybanie s mysou. Ale zrazu ako som pisal nereaguje
-
shadow1310
Medium Expert
skus sa mrknut na spravu napajania
ok pozrel som to a mal som tam, ze vypnut obrazovku do 10min. Tak som dal nikdy, tak uvidim ako to dopadne
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
"vypnut obrazovku" mozes nechat na tych 10 min,
ja mam na 2 koli stahovaniu v noci...
"prepnut pocitac do rezimu spanku" daj "nikdy"...
ja mam na 2 koli stahovaniu v noci...
"prepnut pocitac do rezimu spanku" daj "nikdy"...
nikdy som tam mal a tych 10min som tam mal tiez a to som prepol do nikdy. No ale monitor sa mi vypol a blikalo na nom svetlo a ked som hybal s mysou, tak sa nic nedialo. Tak zato som dal tu obrazovku, ze aby sa nevypla nikdy