Obraz z PC do TV
Obraz z PC do TV
čaute dal by sa dať obraz z PC do TV cez wi fi? alebo podobne pripojenie? Zato práve wi fi lebo PC mám vo svojej izbe a TV je v obývačke, tak či sa to vlastne dáko dá prepojiť alebo nie
Re: Obraz z PC do TV
ak ti notas a telka podporuje WiDi, tak ano
pokial mas novsi tv ktory podporuje dlna, a mas ho pripojeny na sieti kablom alebo cez wifi mozes na tv pozerat filmy, fotky a pocuvat hudbu co mas v pocitaci.
to len mozem tieto veci? ale hry alebo internet to uz nejde? Hry to je momentalne najmenej ale internet a podobne
WiDi je Wireless Display - zobrazenie tvojho displeja na telke 'cez WiFi'
DLNA ti len spristupni multimedialny obsah ulozeny na sieti
ked telka podporuje WiFi, je pravdepodobne, ze ma aj prehliadac a teda internet ti nejak pojde
pytaj sa tak, aby si dostal odpoved, ktoru chces, nie nejaku inu
DLNA ti len spristupni multimedialny obsah ulozeny na sieti
ked telka podporuje WiFi, je pravdepodobne, ze ma aj prehliadac a teda internet ti nejak pojde
pytaj sa tak, aby si dostal odpoved, ktoru chces, nie nejaku inu
cize pokial by som chcel hrat hry , tak to uz nepojde? No ano mam TV s internetom aj s vlastnym prehliadacom
ked chces hrat hry, tak bud WiDi alebo kabel
no kabel to asi tazko ked TV ako som pisal je v obyvacke a moj PC samozrejme v mojej izbe, tak tam vidim jedine tu moznost WiiDi.Ale nebude mi hra, ktoru by som chcel hrat online lagovat, ked sa aj obraz prenasa cez WiiDi
zalezi od vzdialenosti
A klávesnicu s myšou máš zabezpečenú tak, aby Ti fungovala v obývačke? Lebo si to inak neviem predstaviť.. hrať hry v obývačke a PC s klávesnicou a myšou mať v druhej izbe.

ano klavesnicu aj mys mam zabezpecenu ale klavesnicu som kupoval kvoli tabletu, ktory si nosim do skoly a mys kvoli notebooku ale celkovo rozmyslan nad tym, ci to nie je b*bost, ked mam PC s dostatocne velkym monitorom
naco si to stazovat, to je taky problem prevrtat dieru do steny a potiahnut kabel? Ja to mam takto spravene z mojej izby do obyvacky a z obyvacky nam to ide do spalne... no problem. 
no hej je to celkom velky problem lebo ja byvam v dome a izba nie je hned pri obyvacke