Pozicanie 7 miestneho vozidla

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
peterpedro
Novice
Novice

Pozicanie 7 miestneho vozidla

Príspevok od používateľa peterpedro »

Zdravim
Hladam niekoho kto by pozical sedem miestne vozidlo na tyzden. Jedna sa o prepravu do Madarska a spat cca 600 km plus par km na jazdenie na mieste.Ceny autopozicovni su neskutocne vysoke.
Som profesionalny vodic z povolania takze viem ako narabat s autom.Ponuky piste sem alebo pm aj s kontaktom.Ja sa ozvem
Header
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pozicanie 7 miestneho vozidla

Príspevok od používateľa Header »

Myslím že sa ti len tak nikto neozve. Neuviedol si ani cenu ktorú by si bol ochotný zaplatiť atď... a to najhlavnejšie, kto alebo čo mi zaručí že keď ti to auto požičiam, nebude to posledný krát čo ho vidím ?
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

A este jedna dolezita vec je odkial si, pravdepodobne nechces zapozicat auto z Presova ked byvas v Blave.
peterpedro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peterpedro »

Som z TT ale som ochotny zbehnut aj do BA ,Nitra,Piestany. Normalne sa dohodne vsetko na zmluvu. Ratam cenu okolo 20 eur na den.Auto potrebujem od soboty 21.7. do soboty 28.7. s tym ,ze v podstate ho vyuzijem iba na cestu tam a spat. Na mieste ozaj minimum.Idem s rodinou. Auto vratim vycistene.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No skorej dake znamosti v okoli poskusaj. Pochybujem, ze ma niekto pred cinzakom 7 miestne vozidlo len tak bezne.
Napísať odpoveď