Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Pozeral som na tie alfy a sú naozaj super, úplne som na túto značku zabudol, veľmi sa mi ta 159 zapáčila a aj interiér je na jedničku ale čo som teraz pozeral po bazároch tak tam vidím iba dva agregáty 1.9 a 2.4 JTD, nebude to mať veľkú spotrebu? Nekazia sa veľmi?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

co viem, tak patria medzi najlepsie motory
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

rozdiel v spotrebe medzi 1.9 a 2.4 nebude vôbec tak markantný ako rozdiel vo výkone... kazia sa ako všetky autá...niekto si môže myslieť že sa to bude srať lebo je to Alfa, ale to už vôbec nie je pravda... pozri motor klasické veci na čo si treba dať pozor a nemáš problém

spotreba okresky + sem tam mesto, razantná jazda, rátaj priemer 8-9 litrov...
pri štýle dôchodca tak 6-7 l
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

hmm, sice 7 tisic.... ale pekny kus http://autobazar.autovia.sk/alfa-romeo- ... m6-1128468

este otazocka, nemate niekto nahodou tester hrubky laku (ci ako sa to vola), rad by som si ho pozical, a samozrejme by som majitelovi za to pozicanie aj zaplatil...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

chlapec10: možno by som o niečom vedel... pošlem ti kontakt do správy
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

lukas: nic nespolahlive by som Ti neodporucil :)

chlapec: ta vyzera vyborne, stoji za zvazenie, zisti, ci je cena pevna...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

1.9 JTDm 110ks - spotrebu mám pri jazde 75% okresky 25% mesto - 6-6,5 litra momentálne.
Moja jazda nie je nijak "fuel save" ....

Čo som pozeral, tak pri 2.4 kách 147kw ak sa nemýlim je spotreba vyššia v priemere o 1-1,5 litra.

Pri Alfách si treba hlavne dať pozor na podvozok. jeho oprava nie je lacný špás !
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

chlapec, ak si zozenies vin mozes si na stranke KO.sk overit, okrem ineho, aj merania hrubky laku pri kontrole originality, ak by sa ti nepodarilo zohnat ten merac, lepsie ako nic
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Syfon napísal:chlapec, ak si zozenies vin mozes si na stranke KO.sk overit, okrem ineho, aj merania hrubky laku pri kontrole originality, ak by sa ti nepodarilo zohnat ten merac, lepsie ako nic
ano, to viem.... aj to spravim aby som vedel ci sa mi vobec oplati cestovat hodinu za tym autom. ale KO sa robilo pri dovoze na slovensko, tie roky co boli medzi tym buh vi... ale header mi uz poradil chlapika...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

pozeram tie nahradne diely podvozku a nie je to take zle... z druhovyroby ramena 120e, tlmice po stovke, ulozenia a stabilizatory normalne ceny tiez... jedine, co mi tu vychadza drahsie, su loziska, ktore neviem preco stoja 300e...

// loziska som nasiel aj za 150e, takze pohoda...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no, takze GT som este ani nebol pozriet, predajca ma v telefone ubezpecoval ze NIKDY NEBURANE... a uz to zacina tym ze viem ze klame :/ skvele
Prílohy
gt.JPG
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Včera som volal s týpkom čo mám vyhliadnutého toho fordíka a stále nevie, kedy čo... Jasne, mám to isté, ozve sa bla, bla, bla... ale nebaví ma už to čakanie.
Pred chvíľkou bol pridaný tento inzerát:
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3497349
Čekol som aj VIN, spz-ka sa nedala. Auto vyzerá dobre, aký je váš názor. Jediné, čo ma odrádza je ročník, pozerávam skôr niečo okolo 2003-4 v prípade focusu.
Mám možnosť ho ísť relatívne rýchlo pozrieť, povedzme už v utorok by som sa mohol do NR dostať...
Názory?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

begbee: z fotiek sa da povedat, ze vyzera pekne, ale nepacia sa mi tie kilometre, az prilis vela auta ma ~100kkm a je jedno ci maju 3 alebo 10 rokov :) Pozeral som aj na fotku servisnej knizky a ak dobre vidim, tak auto bolo iba na 4ch prehliadkach a skoncilo niekde pri 50kkm v roku 2003. Na druhej strane to nemusi byt problem ak je auto v poriadku. Ak ho pojdes pozriet tak pozri na lavu stranu, z fotiek to vyzera tak, ze blatnik ma svetlejsiu farbu ako dvere, co by mohlo naznacovat, ze auto bolo burane.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

az mi zostalo zle, ze to je moj focus :D ako keby mu z oka vypadol az na tie elektrony a zrkadla :D.. ale k autu.. oproti mojmu ma volant a rychlostku zodratu viac, pedale cca rovnako a momentalne mi svieti na tachometri skoro 144000km.. ale cudujem sa ze toto auto mi nic nehovori a to poznam asi vecsinu s touto farbou.. treba ist pozriet previest sa a uvidis po nete sa viacej toho povedat neda..
J.an
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa J.an »

zdravim, planujem si v najblizsich tyzdnoch kupit nejake auto, no nemam este moc jasno. bude vyuzivane na odvoz do prace, cca 800km mesacne pricom jednotlive jazdy nebudu presahovat 20-30km. co by sa mi podla vas viacej vyplatilo, diesel alebo benzin? rozpocet sa pohybuje niekde medzi 2500-3000eur. zatial pozeram po golfoch/passatoch rv. 99-01, nerad by som kupil nejaku c3, corsu a podobne, jedno vajce nam doma staci :P cital som tiez o kvalite japonskych aut, preto do uvahy pripadaju aj 323/626/civic/almera. nechcel by som ist do nejakych vysokych kubatur, kedze spotreba je umna dost podstatna vec a chcel by som sa zmestit pod 6l pri normalnej jazde. co by ste mi poradili?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Suffel napísal:az mi zostalo zle, ze to je moj focus :D ako keby mu z oka vypadol az na tie elektrony a zrkadla :D.. ale k autu.. oproti mojmu ma volant a rychlostku zodratu viac, pedale cca rovnako a momentalne mi svieti na tachometri skoro 144000km.. ale cudujem sa ze toto auto mi nic nehovori a to poznam asi vecsinu s touto farbou.. treba ist pozriet previest sa a uvidis po nete sa viacej toho povedat neda..
A ty keď si z NR tak tieto poznáš? :D
http://ford-focus.autobazar.eu/16-ti-vct-id2928284.html
http://ford-focus.autobazar.eu/16-16v-c ... 46117.html
Priateľka chce ísť pozrieť aj tieto:
http://ford-focus-combi.autobazar.eu/16 ... 77084.html
http://iframe.autovia.sk/iframe/icars/d ... b274a0f83a

Páčia sa aj mne :D Len ceny sa mi zdajú nízke, ale čo také sa môže pokaziť na benziňáku...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

begbeee napísal:Pred chvíľkou bol pridaný tento inzerát:
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=3497349
Čekol som aj VIN, spz-ka sa nedala. Auto vyzerá dobre, aký je váš názor. Jediné, čo ma odrádza je ročník, pozerávam skôr niečo okolo 2003-4 v prípade focusu.
Mám možnosť ho ísť relatívne rýchlo pozrieť, povedzme už v utorok by som sa mohol do NR dostať...
Názory?
...prečo zatrel ŠPZ? Zavolať, zisťiť prečo a zistiť ŠPZ... :nono:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Drbem čakať na Focus, ak s ním bude poriadna reč, že mi ho "odloží" do stredy, tak v stredu ide na prepis tento tátoš:
http://mazda-3.autobazar.eu/16-comfort-id3355796.html
Dnes som bol pozrieť a okrem dvoch bájok, nie je čo vytknúť, km sú pravdepodobne pravdivé, 2 súkromný majitelia, posledná garančná bola v 4. rok t.j. 2009 pri 80 000 km a teraz má 110.
Vymeniť treba klímu a vraj je alarm odpojený a preto nejde centrál, čo sa mi síce nezdá, ale nepovažujem to za život ohrozujúcu vadu vozidla. K autu sú zimné na diskoch, ale letné vydržia maximálne do jesene.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

begbeee - nie nepoznam ich myslel som farbu taku aku mam ja a teda aj ten jednotkovy co si sem dal.. inak dnes som ho videl isiel mi oproti asi okolo pol siedmej on smer NR ja NZ.. teda ak to bol on ale asi hej.. ta mazda vyzera dost dobre.. co je z klimou ked ju treba menit? a ten alarm no ak to je na jednej RJ tak je to mozne..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vymeniť náplne. No nič, už je ako je, v stredu ide na prepis.
Napísať odpoveď