Problém s poštou a zákazníkom, máte skúsenosti?
Re: Problém s poštou a zákazníkom, máte skúsenosti?
To, či ten poškodený tablet je naozaj tvoj sa môže jednoducho dokázať- ak máš napísané jeho sériové číslo a on ti pošle detailné fotky a skontroluješ či sa zhodujú.
už to písal tu, že nevie sériové číslo http://www.hojko.com/post1697682.html#p1697682
DOBRY DEN MAM TAKI PROBLEM jeden mi poslal iphone ako list ze mi ho daju do ruky ja som mu este moj iphone neposlal lebo mi na pisal tu to spravu Bol by si ochotný mi ho poslať? Keby bol v pohode a že by sa dal opraviť tak by som ti na druhý deň poslal môj iPhone.. Máš k nemu aj krabicu atd..? ja som mu napisal ze aj on ma poslat ten den ked mu poslem ja on to poslal v čera a ja somu este neposlal nič misel som ze ma oklame po tejto sprave čo mi napisal tak som mu povedal ze som poslal iphone ale ja som kcel spravit tak ze dojde jeho iphone a este pred postarkou ho odtvorim ake bi isiel tak ho berem a damu moj akebi nesiel tak muho vratim a on mi potom pisal ze som ho oklamal avihrazal sa policou ze zaplatim pokutu 250€ a mam mu do 12hodin posalt iphone čo mam robit ?
Prva vec co by si mal urobit je naucit sa pisat.
Druha vec je usporiadat si veci v gebuli, aby mali hlavu a patu.
K tvojmu problemu:
Taketo veci sa riesia OSOBNE.
Pravdepodobne ta chce oklamat. Pockal by som, ci ten telefon pride a potom mu poslal svoj. Nemalo by to trvat viac nez 2 dni.
Inac z tvojho postu nie je jasne ci ti ten jeho fon prisiel, alebo nie... Co je dost podstatne.
Druha vec je usporiadat si veci v gebuli, aby mali hlavu a patu.
K tvojmu problemu:
Taketo veci sa riesia OSOBNE.
Pravdepodobne ta chce oklamat. Pockal by som, ci ten telefon pride a potom mu poslal svoj. Nemalo by to trvat viac nez 2 dni.
Inac z tvojho postu nie je jasne ci ti ten jeho fon prisiel, alebo nie... Co je dost podstatne.
z jeho postu nie je jasne skoro nic, ja som to cital dva krat a nicomu som neporozumel
chceli ste si vymenit iphony za predpokladu, ze ten tvoj a aj jeho budu v pohode? a to cez postu?
chceli ste si vymenit iphony za predpokladu, ze ten tvoj a aj jeho budu v pohode? a to cez postu?
poslal som mu ho dnes 1triedou on pred tim na pisal ze aj on to poslal 1 triedou a teras pise ze to poslal 2 triedou koľko moze trvať Kim mi dojde iphone? on písal ze to poslal a ko list pital som si od-neho podacie číslo a napísal ze nemá keď ma o je*e co mam robit ?
mohol by si mi vysvetlit z akeho dovodu si tie telefony vymienate?
preco si mu to poslal ked bolo jasne ze oje***? ked ty mas svoj iphone skutocne a chces mu ho poslat a on tvrdi, ze ti ho uz poslal, tak pockam kym dojde a poslem to potom prvou triedou a tvarim sa, ze som to uz poslal...tiez by ma zaujimalo vysvetlenie, ze preco?
mozes skusit ist na postu a spytat sa ci sa to neda zastavit, ale pochybujem...ked ta oje*** mozes to riesit cez policiu, prides, povies co sa ti stalo, policajt ti uz musi poradit co mas robit.
mozes skusit ist na postu a spytat sa ci sa to neda zastavit, ale pochybujem...ked ta oje*** mozes to riesit cez policiu, prides, povies co sa ti stalo, policajt ti uz musi poradit co mas robit.
vyhrýzal sa mi políciou a že zaplatím pokutu 250€
...co je samozrejme uplny bullshit, ziadnu pokutu by si neplatil a policiu si moze strcit do riti...s najvacsou pravdepodobnostou ta oje***
kvoli comu sa ti vyhrazal akoze? ze ked si nevymenite telefony, ktore vlastnite, tak ta uda? a dovod?
stale nechapem...
stale nechapem...
Už bolo jasné, keď ti neposlal číslo zásielky, každý normálny človek si podací lístok odloží. Keď ho nemá - nemohol to ani poslať. Udať by ťa nemal za čo, pretože ste žiadnu zmluvu neuzatvorili o výmene, a aj keby áno, bolo by to otázne či by ju niekto bral do úvahy, jedine keby je podpísaná pod notárom. Takže si mu určite nemal svoj iphone posielať, momentálne si o neho prišiel.
Hovorím z vlastnej skúsenosti, vymieňal som dosky z viacerých na xbox 360 - a takto isto to dopadlo aj so mnou
Keď pôjdeš na políciu, nič nevyriešiš, aj keby že vašu komunikáciu vytlačíš - proste nie je to dôveryhodné a ešte k tomu, keď ste si písali tak nezrozumiteľne ako píšeš niekedy ty tu, tak určite neuspeješ.
Nie si nijako krytý, proste si mu poslal balík bez dobierky dobrovoľne - žiadna zmluva ani nič - len si to poslal - oni to nebudú ani len riešiť, ak by si chcel byť krytý, mal si si to nejako ošetriť.
Iný prípad by bol keby zaplatíš niekomu vopred na účet a on nič nepošle, alebo preberieš dobierku v ktorej by nebol sľúbený tovar - to by riešili, lebo je tam istá transakcia a majú sa čoho chytiť. Preto sa výmeny riešia osobne !
A nakoniec, neviem aký typ iphone si posielal, ale do určitej sumy by sa to aj tak riešilo len cez občiansky zákonník a naťahovať to po súdoch, keď nemáš riadne dôkazy by mohlo znamenať aj tak len náklady pre teba, keď nevyhráš.
Hovorím z vlastnej skúsenosti, vymieňal som dosky z viacerých na xbox 360 - a takto isto to dopadlo aj so mnou
Keď pôjdeš na políciu, nič nevyriešiš, aj keby že vašu komunikáciu vytlačíš - proste nie je to dôveryhodné a ešte k tomu, keď ste si písali tak nezrozumiteľne ako píšeš niekedy ty tu, tak určite neuspeješ.
Nie si nijako krytý, proste si mu poslal balík bez dobierky dobrovoľne - žiadna zmluva ani nič - len si to poslal - oni to nebudú ani len riešiť, ak by si chcel byť krytý, mal si si to nejako ošetriť.
Iný prípad by bol keby zaplatíš niekomu vopred na účet a on nič nepošle, alebo preberieš dobierku v ktorej by nebol sľúbený tovar - to by riešili, lebo je tam istá transakcia a majú sa čoho chytiť. Preto sa výmeny riešia osobne !
A nakoniec, neviem aký typ iphone si posielal, ale do určitej sumy by sa to aj tak riešilo len cez občiansky zákonník a naťahovať to po súdoch, keď nemáš riadne dôkazy by mohlo znamenať aj tak len náklady pre teba, keď nevyhráš.