Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Príspevok od používateľa metthal »

Sice je Pekne ze sa na tom da zarabat ale podla mna tym blizzard znicil hru. Akonahle zapli rmah, gah siel do sraciek. Blizzard uz aj tak stratil dost hracov a pokial nepridaju coskoro nejaky endgame, tak pre mna osobne je ta hra po 6/7 rokoch vyvoja prepadak. Taktiez tie brutalne zmeny v statoch a v hre co prisli posldnymi patchmi ma len utvrzuje v tom ze Blizz sa na hru vybodo, pustil to medzi hracov a len meni veci podla nahodnych reakcii na fore.

A este k tomu pvp. Blizz bude musiet najprv nerfnut crit damage lebo areny budu vyzerat tak ze komu prvemu zahra do karat rng, ten vyhra. Nechapem ako taketo veci nemohli vyvojari ocakavat.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no ono ked si vezmes ten stvrty akt je neskutocne odflaknuty ... proste mi to pripada ako keby sa im uz nechcelo,nemali napady, alebo rychlo to uz chceli dokopat a vydat to.
ked si pozeram toto videjko http://eu.battle.net/d3/en/media/videos ... #/gameplay
pripada mi to ako keby som sa pozeral na inu hru , mozno aj koli tomu ze vtedy im odisla cast developerov co robili aj na diable 2 (teraz je z nich cast v runic games)
ohladom toho pvp niekde som davnejsie cital ze areny budu v takom style ze tam budu len urcite spelly a defaultny nejaky gear cize vsetci budu na rovnako , takze tych x% critov by som sa neobaval a mas pravdu blizzard sa bude musiet snazit aby prisiel s nejakym novym end game napadom , lebo to pojde hned do sraciek

//btw nevedel som ze na tom mobovi sa da tak zarabat myslel som si ze to blizzard nerfol mal som pocil ze pred patchom dropoval viac goldov (alebo je to koli tomu ze mam taky maly gold find )

koniec koncov uz od diablo toho vela neocakavam , blizzard este podla mna vyda nejake patche co totalne nerfnu inferno aby to presli aj ludia co podstupili lobotomiu mozgu , vydaju nejake dalsie imba itemy aby stupli trzby z RMAH a to bude koniec
uvidim co prinesiel Path of the exile a Torchlight II
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Pokial kazdy dostane rovnaky gear, naco je potom ta farma ktora prichadza po inferne? Aby si po 50 kra dal znova Diabla? O nie, ved predsa je tu rmah. Peniazky do vrecka. Ved ked nam ludia platia za wow, tak predsa nieco vyrizujeme aj z diabla.

Blizzard mam velmi rad ale tym co spravil s diablom si to u mna tak trocha posral. Ale aj tak si myslim ze nerfnu crit damage. Ved pozri co robi Athene…
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

oni uz davnejsie vraveli ze pve nema ovplyvnovat pvp
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

RMAH neprežije bez GAH, verte mi :) goldy sú teraz oveľa cennejšie ako kedykoľvek pred tým. Skoro všetci to robia tak, že nakúpia v GAH a predajú v RMAH. A tak to má byť, aby to šlo "ďalej"...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Goldy su cennejsie aj kvoli vyssim repair costom. A co sa tyka tych sum co chcu ludia za legendarky na GAH, to je az k zaplakaniu. Tolko goldov nenazbiera clovek sam bez velkej davky stastia.

KULLE STORY BRO
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

inac, kolegovci skusenejsi, hram za DH som momentalne v prvom akte inferna, lvl 52, prave som skolil skeleton kinga, ale mam pocit, ze mam fakt zly build, resp nema to hlavu a patu, mozete odporucit nejaky build na DH, pripadne nejaku schopnu stranku kde sa inspirovat?
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

ColdRain napísal:inac, kolegovci skusenejsi, hram za DH som momentalne v prvom akte inferna, lvl 52, prave som skolil skeleton kinga, ale mam pocit, ze mam fakt zly build, resp nema to hlavu a patu, mozete odporucit nejaky build na DH, pripadne nejaku schopnu stranku kde sa inspirovat?
http://www.diablo3builds.com/demon-hunter-builds/

btw, inferno je od 60.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

tak prave farmim lvl 60 v acte 3 na lighthousoch, velmi dobre to tam ide lvl 59 som tam ziskal za 4 opakovania tohto useku... a pritom mi padla prva oranzova/hneda vec...

nie je to nic moc ale potesi a skoro som ju nezbadal kedze lezala v pozadi ohna uff :)

na setovu zelenu vec som zatial bohuzial stastie nemal...

pojde asi na predaj, vyuzitie pre nu nemam, aspon zatial, kedze druhu postavu mam wiarda a zatial na lvl 30...
Prílohy
Diablo III 2012-06-28 20-03-03-23.jpg
Diablo III 2012-06-28 20-03-03-23.jpg (20.54 KiB) 1309 zobrazení
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

To naozaj poteší, keď padne prvá Legendary vec a takáto blbosť. Ma asi vystrie, keď mi konečne padne Legendary alebo Set a bude to niečo takéto alebo ešte lepšie, nebude to na moju postavu.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mne droplo zatiaľ cca 5 legendariek z toho 4 pod lvl 60 totálne nevyužité prepadáky
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- napísal:Goldy su cennejsie aj kvoli vyssim repair costom. A co sa tyka tych sum co chcu ludia za legendarky na GAH, to je az k zaplakaniu. Tolko goldov nenazbiera clovek sam bez velkej davky stastia.

KULLE STORY BRO
hlavne tam zabudol dat tu cast ked ho pred skeleton kingom zabil , respektive sa zabil sam na reflectujucich championoch :smt044
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak lvl 60...

bohuzial s tym dropom je to katastrofa, prva oranzova vec a fakt blbost ale co narobis bud vymenim alebo predam nic ine nezostava

a zelena nic... a to si pamatam jak som v d2ke zbieral zelene veci to ma bavilo po prejdeni hry... tu nic coz je skoda

aj teraz ked som v 3tom akte mal tu runu co mi dava 75% sancu na magic a 85% sancu na viac goldu mi popadalo za 10 minut asi 15 zltych veci coz je naozaj vela ale vsetko total blbosti ktore nie ze na seba neobleciem ale aj tazko predam iba ak max 2000 goldov na gah alebo to rovno predam u obchodnika... no aspon zopar goldov z toho ked nic ine...

uvidime ako to pojde dalej, pretoze s novou zbranou sa mi ide velmi dobre aj ked narazim na nejakych minionov s arcane power... ale bude mi treba lepsi armor mam tusim len nieco okolo 6800... :/ na barbara asi malo
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dneska inac vysiel hotfix na zvyseny drop vyssich item lvlov , je to vcelku fail ze na inferne act IV padaju z bossov a championov shity item lvl 52 +
http://www.diablofans.com/blizz-tracker ... ated-6-28/
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano to povazujem za velku chybu diabla, je to nastavene tak aby si clovek ci uz kupoval veci alebo aj cele sety cez ah a ako tak sledujem ah tak rmah... coz vlastne v konecnom vysledku ked dokoncim inferno nema zmysel kupovat a kompletizovat ked to nepada a budem mat moznost si to zakupit... vytratilo sa to ocakavanie co pekne mi padne... pre mna asi najvacsia chyba 3ky
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Grond napísal: hlavne tam zabudol dat tu cast ked ho pred skeleton kingom zabil , respektive sa zabil sam na reflectujucich championoch :smt044
Pozri si 1 cast dozadu od trejto. Tam su vsetky nepodarene pokusy. :D
deni
Amateur
Amateur

Diablo 3 pomoc s emulátorom

Príspevok od používateľa deni »

Ahoj, potrebujem poradiť, nainštaloval som "Diablo III-Collectors Edition" s emulátorom a patričnými podp. programami na to; ...a rozchodil som emulátor a hrám, ....ale ....
Rád by som sa opýtal, ako sa predáva item-i u obchodníkov? ...mne to neide. V truhličke mi po ďalšom prihlásení, zmiznú kúpené miesta. Do väčšiny miest na mape neviem vojť, ...napr do "Defiled Crypt" a pod. Nefunguje mi teleportal (zrkadlo-okno ...po našom).

Prečo? ...som z toho nešťastný, prosím o radu, poraďte mi kde robím chybu?
Alebo kde nájdem torrent so všetkým, ...funkčným?

Dano ([email protected])
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Diablo 3 pomoc s emulátorom

" Tiež som to skúšal. V prvom rade, Blizzard odviedol skvelú prácu čo sa týka protipirátskej ochrany. Všimni si, že vždy, keď sa objaví emulator, Blizzard proste vypustí jednoduchý update. Existujú downgrady, a práve s downgrade-om na 9991 sa mi ten emulátor podarilo rozbehnúť. (na aktuálnej verzii nie)

ale...hral som asi 4 minúty, a:

-od začiatku dostávaš tisícky zlata
-od začiatku dostávaš veľmi dobré itemy
-problém so spawnovaním monstier
-prvý quest ani nezačne sám od seba, musíš prejsť cez stenu (dobre počuješ, cez stenu), aby si zobudil tie monštrá
-tvoji spolubojovníci v prvom queste stoja a nepomáhajú ti
-v prvom queste sa tie monštrá spawnujú úplne náhodne a úplne inde než kde by mali. "

takže asi tak
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

aruN napísal:" Tiež som to skúšal. V prvom rade, Blizzard odviedol skvelú prácu čo sa týka protipirátskej ochrany. Všimni si, že vždy, keď sa objaví emulator, Blizzard proste vypustí jednoduchý update. Existujú downgrady, a práve s downgrade-om na 9991 sa mi ten emulátor podarilo rozbehnúť. (na aktuálnej verzii nie)

ale...hral som asi 4 minúty, a:

-od začiatku dostávaš tisícky zlata
-od začiatku dostávaš veľmi dobré itemy
-problém so spawnovaním monstier
-prvý quest ani nezačne sám od seba, musíš prejsť cez stenu (dobre počuješ, cez stenu), aby si zobudil tie monštrá
-tvoji spolubojovníci v prvom queste stoja a nepomáhajú ti
-v prvom queste sa tie monštrá spawnujú úplne náhodne a úplne inde než kde by mali. "

takže asi tak
Skúšal som to aj ja a presne tie problémy boli ... ale warez sa tu nerieši a tak skoro diablo emulátor nebude funkčný aspon na 50% , takže niesi jediný a torrent kde všetko funguje nenájdeš :D
deni
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deni »

hmm, ...tušil som to.

Ďakujem
Napísať odpoveď