Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta
-
94tomass94
Zablokovaný
Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta
prosím PORADTE MI NIEKTO...BOLI U NAS POLICAJTI. AK mám nahratý hovor... kde sa mi policajt bez príčiny vyhráža fackou- t.j násilím ,a urážkami na moju osobu a zvyšuje po mne hlas? či chcem facáky?čo sa stým dá robiť? boli to seneckí policajti, a neviem jeho meno, ale podľa výzoru ho poznám (ak by som tam zašiel osobne, vyriešil by som tým niečo) ? 
Naposledy upravil/-a goten v 28 jún 2012, 9:59, upravené celkom 2 krát.
Dôvod: Zmenený názov témy.
Dôvod: Zmenený názov témy.
Re: __RP prosím_____PORADTE MI NIEKTO...BOLI U NAS POLICAJTI
A čo si ty urobil, že za tebou boli ?
-
94tomass94
Zablokovaný
hughito napísal:A čo si ty urobil, že za tebou boli ?
Matka na mňa zavolala policajtov, lebo som jej nadával (ona mne tiež) , že sa nestará o nás a nepriespieva na nás peniaze ..žijeme len z otcovho platu a rodiných prídavkou z anglicka- 3 deti, + ešte aj ona!!! namiesto toho čo by mala prispievať ,ona žije s našich penazí..zbytočne vyvoláva policajtov..ale o to nejde.. iDe mi o to vyhrážanie polijatov.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zmeň si názov témy na niečo zmysluplné prosím Ťa.
-
typek61
Darca
RP?nie sme na pokeci
to je dost cudne takto ako sa spravaju policajti
to je dost cudne takto ako sa spravaju policajti
-
94tomass94
Zablokovaný
a nevieš mi poradiť?
-
hojko
Site Admin
Re: Poprosím o radu..
Zvukovy alebo video zaznam, ktory bol zhotoveny bez toho, aby dotknuta osoba o tom vedela, tak je protizakonny. Pise o tom Obciansky zakonnik v § 12, odstavec 1:
(1) Písomnosti osobnej povahy, podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkajúce sa fyzickej osoby alebo jej prejavov osobnej povahy sa smú vyhotoviť alebo použiť len s jej privolením.
(1) Písomnosti osobnej povahy, podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy týkajúce sa fyzickej osoby alebo jej prejavov osobnej povahy sa smú vyhotoviť alebo použiť len s jej privolením.
Viem, že policajt je fyzická osoba, ale nie je to v prípade polície a samotného zásahu, kedy by sa policajt mal správať profesionálne a tým aj jeho osobná povaha by mala ísť bokom, brané trochu inak? Policajt koná v mene celej polície, štátu a nie sám za seba.
-
hojko
Site Admin
Hmm, to ma nenapadlo. Mas pravdu v tom, ze policajta mozes pri vykone sluzby natocit a nahrat. Otazne je, ci to mozes robit aj tajne.
moze, policajt je verejne cinna osoba a pocas sluzby moze byt nahravany
-
Waagbistritz69
King
[quote="V judikáte č. 10/2001 z "dielne" ústavného súdu sa"]"Podľa právneho názoru ústavného súdu za súčasť základného práva na súkromie a ani za prejav osobnej povahy (v zmysle § 11 Občianskeho zákonníka) nemožno u verejného činiteľa zamestnanca mestskej polície považovať výkon jeho zákonom upravenej služobnej právomoci na verejnosti. Zatiaľ čo do súkromia osôb, a teda aj do predmetu ochrany osobnosti patria zásadne otázky týkajúce sa ich intímnej sféry (písomnosti osobnej povahy, zvukové záznamy prejavov osobnej povahy), v prípade výkonu ústavnej alebo zákonnej právomoci verejných činiteľov na verejnosti ide o diametrálne odlišné otázky verejnej, a nie súkromnej sféry, ktoré nemožno v žiadnom prípade považovať za súčasť ich základného práva na súkromie.
Verejní činitelia si musia byť vedomí toho, že budú vystavení pozornosti verejnosti a budú musieť akceptovať výkon práva na informácie zo strany verejnosti minimálne v tom rozsahu, v akom svoje ústavné alebo zákonné právomoci vykonávajú na verejnosti, resp. v styku s verejnosťou. Takémuto právnemu režimu prirodzene nepodliehajú otázky spadajúce do rozsahu základného práva na súkromie fyzickej osoby."[/quote]
takže počas jeho služby keď sa záznam vyhotovuje v súvislosti s jeho služobnou činnosťou, jeho súhlas by na to nemal byť potrebný, a vo voľnom čase zrejme netelefonoval..
veľa šťastia inak, pozdrav manku aj uja policajta
nie som si však istý či sa tamto nevzťahuje len na mestské pandle.. ale pandle celkovo väčšinou nie sú anonymné, od roku 2003 tuším musia na uniformách nosiť menovky a keď prekročia svoje právomoci, môžu sa na nich ľudia sťažovať na krajských riaditeľstvách polície (v tvojom prípade keďže ide o seneckých fízlov tu - http://anonym.to/http://www.minv.sk/?kontakty-26 ), aj preto v radoch polície v roku 2010 odhalili 183 trestných činov, v 67 prípadoch išlo o zneužitie právomocí verejného činiteľa.. ale toto sa zrejme inak dokázať nedá ako tou nahrávkou
Verejní činitelia si musia byť vedomí toho, že budú vystavení pozornosti verejnosti a budú musieť akceptovať výkon práva na informácie zo strany verejnosti minimálne v tom rozsahu, v akom svoje ústavné alebo zákonné právomoci vykonávajú na verejnosti, resp. v styku s verejnosťou. Takémuto právnemu režimu prirodzene nepodliehajú otázky spadajúce do rozsahu základného práva na súkromie fyzickej osoby."[/quote]
takže počas jeho služby keď sa záznam vyhotovuje v súvislosti s jeho služobnou činnosťou, jeho súhlas by na to nemal byť potrebný, a vo voľnom čase zrejme netelefonoval..
veľa šťastia inak, pozdrav manku aj uja policajta
nie som si však istý či sa tamto nevzťahuje len na mestské pandle.. ale pandle celkovo väčšinou nie sú anonymné, od roku 2003 tuším musia na uniformách nosiť menovky a keď prekročia svoje právomoci, môžu sa na nich ľudia sťažovať na krajských riaditeľstvách polície (v tvojom prípade keďže ide o seneckých fízlov tu - http://anonym.to/http://www.minv.sk/?kontakty-26 ), aj preto v radoch polície v roku 2010 odhalili 183 trestných činov, v 67 prípadoch išlo o zneužitie právomocí verejného činiteľa.. ale toto sa zrejme inak dokázať nedá ako tou nahrávkou
ak policajt pinda, tak je to potom Trestny cin podla Trestneho zakona § 350 Marenie výkonu rozhodnutia Ústavného súdu Slovenskej republiky
Predpokladám, že keď si bol taký "duchaprítomný" a nahrával si si policajta, tak už asi na nejakej tej návšteve u Vás doma bol, pretože pochybujem, že si si ho začal nahrávať pri jeho prvej návšteve, keď si nemohol predvídať/očakávať ako sa bude policajt správať...a možno ten policajt na teba útočil z toho dôvodu, že si Ty niečo vyviedol svojej mamke a trochu to zobral, že na Teba treba zvýšiť hlas...
-
Point
Professional
Re: Čo s audio záznamom verbálneho útoku policajta
by som sa pozrel ako chces dokazat, ze ten co hovori do tvojho mobilu je policajt
mozes ten svoj audiozaznam vymazat 
jj, ako píše JOSE... musíte byť zrejme vydarená rodinka 
Uploadni niekde ten záznam a daj sem link 
no ak si mal takúto komunikáciu aj s tým policajtom tak sa mu ani nedivím že ti chcel policajt jednu tresnúť 
najdi si brigadu a nauc sa co je to zarobit si pracou a nespekuluj tu nad tym, ako vytazit z kazdej situacie.
Pijavica ako ty moze byt rada, ze ma este stale kde byvat.
Pijavica ako ty moze byt rada, ze ma este stale kde byvat.
-
94tomass94
Zablokovaný
Si otváraj pi*u na niekoho iného ty žebrák..čo by som tebe spravil ekby som ťa chytil, rozje*al ti hlavu, nos ... pijavica si akurát tak ty ty je*o neiteligentné a staraj sa o seba ty nula čo si v živote nič nedokázal..ja som natural bodybuidler, nab. rok už sa pripravujem na súťaž v nat. kulturistike mužov , chcel by som robiť trénera a v živote dačo dokázať. Ty vymletý ko*ot policajtský spravili psychotesty aj to určite odpisovali jeden od druhého a hrajú sa na hrdinov suchí ko*ot..ak by som ho stretol na ulici a nebol by policajt, tak by som ho tak rozje*al že v živote by si neotvoril chrap..a radšej by sa odje*al s tým kalibrom.

-
Corn Flake
Guru wannabe
Tak toto môže napísať len jedna ubohá zakomplexovaná sračka.