Dobry den,
mam taky problem mam fabiu 1.2 (47kw) 1. vecpri nastartovani zacnu padat otacky pod 1000 a zacne skapinat musim pridat plyn abi neskapal po niakych 10 sec sa to ustali.
2. vec ket pokracujem po 10 sec v jazde pri preradeni do 2 a do 3 to zacne mierne trhat neviem ci to bude vo filtri,cerpadle alebo v niecom inom ak ma niekto s timto skusenosti bol bi som rad aby sa so mnov snimi podelil. dopredu dakujem za pomoc PS: ospravedlnujem sa za gramatiku =)
Problem pri startovani
-
paradajka
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem pri startovani
skus vymenit palivovy filter !
Okrem toho palivoveho filtra by som skusil este pozriet sviecky a skrtiacu klapku.
BTW: gramatiku mas otrasnu
BTW: gramatiku mas otrasnu
Mne toto robila netesnost v privode vzduchu.
vacsinou to je ta skrtiaca klapka...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Detto, nám na Octavii to robila škrtiaca klapka (bolo uvoľnené lanko). Neudržiavalo si otáčky na voľnobehu a ak sme boli v kolóne tak chcípalo (musel si stlačiť spojku a pridať otáčky).
Ja som mal podobný problém. Len mne motor skapínal do tej doby, než sa troška ohrial. Tiež to trhalo a nevedel som, čo s tým. Ako som došiel v ten deň ráno do roboty, tak som s kolegom pozrel na motor a našli sme prasknutú hadičku nejakého podtlaku alebo čo to bolo. Hadičku sme vymenili a odvtedy je všetko v poriadku.