HP bez dipleja
-
Patrez-ik
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
HP bez dipleja
Zdravím,
je môžné aby notebook išiel aj bez displeja po jeho odstránení len ako desktop pc. Známemu na ňom praskol po páde displej no inak NB beží bezchyby, tak sa chcem spýtať či je možné "odrezať" obrazovku a používať ho ako desktop?
Ďakujem
je môžné aby notebook išiel aj bez displeja po jeho odstránení len ako desktop pc. Známemu na ňom praskol po páde displej no inak NB beží bezchyby, tak sa chcem spýtať či je možné "odrezať" obrazovku a používať ho ako desktop?
Ďakujem
Re: HP bez dipleja
Nemal by mať žiadny problém. Pripojíš externý monitor a ideš.
-
Patrez-ik
Light Expert
Tak teda môže normálne odrezať pánty, odstrihnúť káble a ide s externým monitorom bez problémov ?
-
tacosi
Moderátor
Ano,no ten kabel by som radsej nestrihal,ale vytiahol z konektora.
A rezat panty? to radsej tiez odsrobovat.
A rezat panty? to radsej tiez odsrobovat.
Pre boha ved ho nechaj tak ako je a pripoj k nemu klavesnicu, co si na hlavu?
Alebo mu proste vymen displej.
Alebo mu proste vymen displej.
neoplati sa menit displej, pokial ma normalny monitor a NTB pouziva len doma.
-
typek61
Darca
ano da sa to pouzival som raz jeden tak az pokial som nezohnal displey
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som tak používal book keď mi odišla MB.
Ale moja rada je:
Napoj naň display, klávesnicu aj myš a book môž mať zatvorený a položený niekde v rohu aby nezavadzal.
Ale moja rada je:
Napoj naň display, klávesnicu aj myš a book môž mať zatvorený a položený niekde v rohu aby nezavadzal.
-
Patrez-ik
Light Expert
Nie je to pre mňa a kamarát to chce len tak aby napojil monitor čo má doma, používajú to deti takže to nemusí byť super. No a keď som displej odstránil a všetko zložil tak mi nejde zapnúť. Iba zabliká dioda start buttonu a nič sa nedeje. Neviete povedať čo to môže byť ?
Co vsetko si odstranil? Isiel si na to pilkou alebo si len vybral LCD a odsruboval panty? Daj prosim ta fotku.
-
Patrez-ik
Light Expert
Išiel som nato kombinovane, displej bol prasknuty a nalomeny tak ho odpilovali a ja som potom rozobral celý NB odskrutkoval a vybral pánty, poodstrihované káble povyberal, konektor displeja odstránil, poskladal naspäť a po zapnutí len zablikal.
-
Michaelo
Hardcore addict
Šikovný. Mal si ho len rozobrať a display dať preč. Nikdy nevieš čo môžeš takto posrať.
-
Patrez-ik
Light Expert
No veď to len tie káble boli už postrihané, a teraz neviem čo tomu môže byť, ale nemyslím si že by bol rovno hodný šrotu keď to blikne, nemôže to byť nejaký skrat alebo také dačo. Či v tomto prípade to môže byť všetko ?
Daj fotku snad sa bude dat povedat co mu je. Keby si aspon vedel ktory kabel si odstrihol a ktore suciastky povyberal
-
Patrez-ik
Light Expert
Fotku dám asi až v pondelok, nie som pri ňom. A odstrihnuté bolo všetko čo šlo cez pánty k displeju. Čiže konektor displeja, dva tie tenké káble od wifi karty. Pozrem fotky na googli.
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2012, 10:16)
http://www.insidemylaptop.com/images/HP ... bly-20.jpg
Tieto dva tenké káble sú urezané.
http://www.insidemylaptop.com/images/HP ... bly-22.jpg
A asi všetky káble ktoré idú cez pánty. Som si istý že ten lavý hrubý čo vedie konektor do matičnej dosky lebo som ho odpájal. A pravdepodobne sú urezané všetky lebo to rezal karbobrúskou.
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2012, 10:16)
http://www.insidemylaptop.com/images/HP ... bly-20.jpg
Tieto dva tenké káble sú urezané.
http://www.insidemylaptop.com/images/HP ... bly-22.jpg
A asi všetky káble ktoré idú cez pánty. Som si istý že ten lavý hrubý čo vedie konektor do matičnej dosky lebo som ho odpájal. A pravdepodobne sú urezané všetky lebo to rezal karbobrúskou.
Tych kablov od displaya si sa nemal ani chytat nieto este rezat.Pravdepodobne skrat.
Uz len aby sa mu nejaky nepodarilo vytrhnut. Ach prejdi vsetky kable ale uplne vsetky. Pozorne poodstrihuj trciace drotiky a dobre ich zaizoluj
Co trepes novy display moze stat tak 70 eur, ak sa to podla teba neoplati investovat do plnohodnotneho spojazdnenia inak funkcneho notebooku tak by som chcel vidiet tvoju vyplatnu pasku.minik460 napísal:neoplati sa menit displej, pokial ma normalny monitor a NTB pouziva len doma.
gangy teraz je to aj tak jedno. Po brutalnom zasahu uz zrejme ziaden displej neda.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja len nechápem na čo to pílil keď to aj tak potom musel odšraubovať. No ale je to jeho chyba že mi ten PC nejde.
V živote by som len tak nerezal keďže nikdy nevieš čo všetko odfikneš. Hold nedal na rady.
V živote by som len tak nerezal keďže nikdy nevieš čo všetko odfikneš. Hold nedal na rady.