Preco sa muzi maju snazit ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Preco sa muzi maju snazit ?

Príspevok od používateľa Forsaken »

Poznate tu frazu ked zena hovori: "malo sa snazil, nezbalil ma" (alebo ine jej obmeny...)

ja sa pytam ze:

preco sa ja mam snazit ?

V poslednych dnoch hladam vo vztahoch nejaku logiku a toto mi bludi v hlave...

idem do baru rovnako tak isto ako dievca ide do baru za nejakym cielom - opit sa, zabavit sa, balit opacne pohlavie a pod.

Preco sa ocakava ze ked dievca ide do podniku najst si nejaku znamost, preco sa ocakava ze ta znamost si najde ju?
Preco sa ocakava ze ked ide dievca a chlapec do baru za tym istym cielom, preco by sa mal chlapec viac "snazit" ako dievca ked hladaju to iste ?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Preco sa muzi maju snazit ?

Príspevok od používateľa begbeee »

Pretože chceš rozosievať svoje semeno, ktorého máš milióny oproti jednému vajíčku mesačne. Po párení si schopný oplodňovať ďalšie stovky samíc, ale samica je vyradená na dlhé mesiace. Preto veľmi rozmýšľa, komu svoje vajíčko zverí.
Ako by povedal Kurt Vonnegut: Tak to chodí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Tak ako napisal begbee - samica si hlada niekoho kto sa o nu postara ked ona bude mimo. A tymto sposobom eliminuje slabsich samcov uz na zaciatku. Nestraca cas ani prilezitosti.

Toto je staznost presne typu ked sa "friendzoning bitch" pyta preco jej napadnik nechce byt ani jej kamaratom. On si hlada zenu a nie kamaratku. A tak ide zase dalej a nestraca cas ani prilezitosti.

Osobne si myslim, ze v tomto smere to maju muzi aj napriek nutnemu snazeniu o dost lahsie.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Lebo máš byť dominantný, máš byť silnejší a tie ďalšie kraviny ktoré určite vieš :)
Mňa napríklad veľmi odradí to, ak za mnou holka príde, keď je veľmi pekná tak to prežijem :D No mne sa páči práve ta fáza kde si ju "dobíjaš" chápeš, kde ju balíš atď
"malo sa snazil, nezbalil ma" buď si sa naozaj málo snažil, tj sral si na ňu pekne povedané, nebol si s ňou, nepovedal si jej nič pekné (ako krásne vonia, ake pekné ma vlasy...), alebo nemala inú výhovorku :wink:
Forsaken napísal: V poslednych dnoch hladam vo vztahoch nejaku logiku a toto mi bludi v hlave...
Zbytočna práca, som vo vzťahu a veľmi veľa veciam nechápem a nikdy nepochopím :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mne sa najviac pacilo to vysvetlenie s rozsievanim semena a vyradenim samicky pocas nosenia/pri porode/po nom. to mi davalo logiku, mysllim, ze ziadna ina logika sa vtom najst neda, aj ked sa citime dnes strasne civilizovani, toto je taky fundamentalny zaklad, ze sa opomenut proste neda
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Minuly tyzden som sa vratil z dovolenky a stretol som tam uzasnu rusku. Aj s kamosom sme sa dali s nou do reci. Na druhy den som ju videl sam v bare, tak som si k nej prisadol a kecal s nou. Daval som jej na javo, ze sa mi paci a vsetky tie veci okolo toho. Na druhy vecer bola v hoteli ziva muzika a ona prisla za mnou, ze nech vybavim pomalu romanticku muziku, ze chce so mnou tancovat. Podla mna by v tom mala byt presne takato rovnovaha. Raz jeden, raz druhy. Osobne si myslim, ze ak nie je rovnovaha uz na zaciatku, nebude ani vo vztahu a partnerka bude vzdy vyzadovat, aby bol chlap ten akcny, co je samozrejme bullshit. Ked nieco chcem, idem za tym. Ak za tym nejdem, lebo mam ego v oblakoch, tak potom sa necudujem, ked raz z toho oblaku padnem na hubu.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak ale kus by sa mohli snazit aj ony :)

neviem ze co tu furt tr*kanie pisete vsak zena skor hlada lasku :|

chlap hlada a musi sa snazit, zena hlada a nesnazi sa to nechapem a obaja chcu to iste.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Však aj my muži hľadáme lásku. Ale skús milovať bez toho, aby si zasunul.
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

A skús zasunúť bez toho aby si miloval. :D Jáj to je bežné :D
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

begbeee napísal:Však aj my muži hľadáme lásku. Ale skús milovať bez toho, aby si zasunul.
Potom mame o slove, cite "milovat" asi rozdielne predstavy :nono:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja neviem, ja svoju priateľku milujem, ale s radosťou a pravidelne ju aj ošukám a moc si vzťah bez toho predstaviť neviem.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Ako vravim, ak si by bez toho vztah nevies predstavit, potom mame rozdielne predstavy o cite "milovat" ... ale to je v pohode, ja mam rozdielne nazory s beznymi ludmi vo vacsine veci :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

boze to je vuuuuul, ..... chces aby sa snazili baby? si si isty? a zozeru ta garantujem ti. Chod do presova na babske intraky, vysokoskolske alebo stredoskolske, PEDAGOGIKA..... Ked dobre vyzeras, boh ta ochranuj!!!! MAM pokracovat? chod do KE za farmaceutkami a veterinarkami na intrak, ked maju ONY svoje nalady, typu ze tri tyzdne sa ucim a teraz by som si uz chcela niekoho nabalit a vytr*kat, no chlape, to si nato setri vajcia. ....
Dalsie? PEDAGOGIKA A EKONOMIKA v Banskej Bystrici. Hore na intrakoch sedis pri bare a budes znasilneny, objednaj izbu a sparav akoze party, o vsetko sa ti postaraju baby, prosim ta nedostan ZACHVAT z toho ked sa ti 15 nadrzanych bab natiska do izby, a nezblazni sa z toho ako nasi.
MARTIN ??? doktorky? jezisi kriste pane na nebi. RUZOMBEROK? trtkame v mene pana boha . . . TRNAVAAAAAAA??????? saleny si? tam sa neze trtkosi, ale tam to je o hubu uz, prasarny neskutocne, . . . .

NITRA???? psychologicky? (sado masochistky, .... ) -- davaj bacha, bud bude davat puta tebe alebo ich da sebe a bude sa hrat na psika srandu si nerobim.

BRATISLAVA ??? ekonomky??? prirodne vedy, pravnicky???? doktorky? farmaceutky? .... VYZLIEKACI POKER, GRUPEN SEXIK V SPRCHE, TROJKY, PATKY, VIACNASOBNE IZBOVE ORGIE ???? ....BRATM, tam najdes asi vsetko . .. .

BRNO ???? ---- tam aj ked nechces, znasilnia ta, a este ake zeny. :D vlastna velmi dobra sksuenost, Sa rano zobudis v posteli a povies si ..... Ona mne zneuzila, Byl sem zneuzitej ...... BEZVAAAAA!!!

VSADE TAM SI MOZES HLADAT REALNE ZENY AJ NA TVALY VZTAH ALEBO NEZAVAZNY SEXICEK, VYSVETLOVAT DEBILOM, A HOMOSEXUALOM ZO ZILINY ZE PODTE PREBOHA SO MNOU SA UKAZALO UZ ROKY PO SEBE AKO VYSOKO NEEFEKTIVNE, A TAK SOM ZACAL CHODIT SAM, .... A MAM ASPON ZAZITOK, A NE JEDEN A JE TO FAJN. KTO SI TO NEMYSLI NECH IDE DO PRDELE, ALE NIE MOJEJ. A KTO NAPISE TAKU KOLOSALNU HOVADINU ZE ZENA CHLAPA NEBALI, POPROSIM SKUSIT VYSSIE UVEDENE MOZNOSTI A POTOM NIECO VRAVIET.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

:lol:(sry za spam, ale nedalo sa inak)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: neviem z coho sa rehoces, kazdy zo spominanych miest vie ze je to tak, kto z nich je a o tom nevie, toho lutujem, ten prichadza o vela, a rovnako aj ZA a ZV studentov, .... homosi vsude kolem. . .
Endy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Endy »

Tiez si myslim, ze, tvrdenie, ze len chlap sa snazi, je prehnane... A tiez mam stym skusenost z diskoteky, ked som si siel nieco objednat k baru, tak tam postavala nejaka slecna a dost sa omna zaujimala, ale kedze moja slecna sedela doma, tak som si zobral pivo a po kratkom rozhovore odisiel :)
A to na diskoteky chodim par krat do roka :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Prvá teória je dobrá, tá sa mi páči. Ale veď aj v ríši zvierat to tak funguje,že sa samci bijú o samičku a tá si vyberie toho silného a dominantného, ktorý ma kvalitnú genetickú info a postará sa o potomstvo. Ale tieto rozdiely sa v súčasnosti značne zotierajú a vôbec to nie je pravidlo a koniec koncov, väčšina mužov rada dobíja, či? :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

qwerty-xyz napísal:chod do KE za farmaceutkami a veterinarkami na intrak, ked maju ONY svoje nalady, typu ze tri tyzdne sa ucim a teraz by som si uz chcela niekoho nabalit a vytr*kat, no chlape, to si nato setri vajcia. ....
no neviem, asi som mal smolu na farmaceutky...
ale...v podstate vsade su baby vysoko jebajuce, len u teba v ziline nie
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co to je zas za uvahy ? ... ved chlapa by malo bavit balit slecny :-D aspon ja sa nenudim, ked "sa musim snazit" :-P ...

... snaha je az potom, ked sa chyti, zbavit sa jej setrne :-D :-D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ked baba dotycneho chalana moc nechce, tak sa aj tak sprava a potom alibisticky povie ze sa mal viac snazit.
Ale ked baba ho chce, tak sama veci zariadi tak aby jej neunikol a mala ho iba pre seba.

Vsetko ostatne su len keci, divadielka.
Tak ako si muzi vyberaju zeny podla urcitych kriterii, to iste robia aj zeny, len tie kriteria maju pekne dievcata dost prisne- zakon ponuky a dopytu.
Napísať odpoveď