Nezobrazi subory na externom disku
Nezobrazi subory na externom disku
Mam externy disk Samsung 500GB.
Ak si v praci nan nieco nahram, pripojim ho doma k PC tak ten nahraty subor mi tam neukaze.
Musim spustit kompletny ScanDisk a potom ho tam uz vidim.
Neviete kde moze byt chyba?
Preco to robi?
Dakujem
Ak si v praci nan nieco nahram, pripojim ho doma k PC tak ten nahraty subor mi tam neukaze.
Musim spustit kompletny ScanDisk a potom ho tam uz vidim.
Neviete kde moze byt chyba?
Preco to robi?
Dakujem
Re: Nezobrazi subory na externom disku
Aky suborovy system tam je? Nemas doma nastavenu nejaku synchronizaciu alebo nepouzivas nejaky soft od vyrobcu disku? Ja by som skusil cisty format na NTFS, potom by to nemalo mat dovod spravat sa tak ako opisujes.
Je tam NTFS a format som uz robil, no bezozmeny 
A doma ti to funguje v pohode? Nahras subor, odpojis disk a po pripojeni tam je?
Ano tak to ide.
Len si nie som isty ci to ide aj ked doma nahram a pozriem v robote, ale zda sa mi, ze aj tak to funguje.
Len skratka ked v praci nieco nan nahram tak doma musim urobit scandisk aby som ho videl. Opravi nejake indexy ci co toho suboru a su tam.
aj doma aj v praci mam Win XP
Len si nie som isty ci to ide aj ked doma nahram a pozriem v robote, ale zda sa mi, ze aj tak to funguje.
Len skratka ked v praci nieco nan nahram tak doma musim urobit scandisk aby som ho videl. Opravi nejake indexy ci co toho suboru a su tam.
aj doma aj v praci mam Win XP
Hm, tak to by mohli sposobovat uz asi iba nejake security nastavenia. Skus sa v praci pozriet ake atributy maju tie subory (predovsetkym ci ich to nesifruje), kto je nastaveny ako owner a ake prava maju ostatni (everyone). Ale zas skryvat by ich to nemalo.
S usb klucom alebo inym diskom si to neskusal?
S usb klucom alebo inym diskom si to neskusal?
S inym diskom som neskusal.
Teraz som skusil dat cez CMD, chkdsk E: /X
co je zakladna kontrola s odpojenim disku pri kontrole a obnovilo to ten subor. V utorok skusim aj medzi inym PC a aj s USB klucom.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2012, 7:46)
Tak robi to na kazdom PC.
Teraz som spustil chkdsk a vypisali pri vela suboroch "Obnovovani osamoceneho souboru"
Je zly disk?
Teraz som skusil dat cez CMD, chkdsk E: /X
co je zakladna kontrola s odpojenim disku pri kontrole a obnovilo to ten subor. V utorok skusim aj medzi inym PC a aj s USB klucom.
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2012, 7:46)
Tak robi to na kazdom PC.
Teraz som spustil chkdsk a vypisali pri vela suboroch "Obnovovani osamoceneho souboru"
Je zly disk?
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus nainstalovat ActiveSMART app, da sa stiahnut trial priamo od vyrobcu na 21 dni. App ti skontroluje disk a uvidis ci nema problem.
Potom mozes skusit pozriet aky mas radic disku a skusit stiahnut od vyrobcu novsi (ci nahodou nieje) a nainstalovat
Potom mozes skusit pozriet aky mas radic disku a skusit stiahnut od vyrobcu novsi (ci nahodou nieje) a nainstalovat
ten active smart mi ho ani neukaze v ponuke diskov.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Aha, to bude tym ze USB zariadenia nevidi, nemas nahodou moznost eSATA pripojenia? Potom je moznost ho napojit priamo do skrinky a tak by ho mal vidiet.
nie, nemam moznost. skusal som ho rozobrat a vo vnutri je to priamo naspajkovane na disk ich konektor, takze nie. 
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Tak potom netusim ked to robi na hocijakom PC, dost zvlastna chyba... este ma napadol reset disku cez specialne aplikacie vyrobcov, teda app vyreseruje disk tak ze vsade nastavi 0 (nieco podobne je ale asi pomaly format). Ak si este neskusal tak skus, ale bude to robit dost dlho, tiez mam 500GB a robil som to a odhadom 5+ hodin... ine ma velmi nenapada...
-
Soviet
Darca
Robi to na kazdom PC v praci, alebo hocikde aj mimo nej u kamosa? Nemate totiz v praci nejaky encryptovaci program pri sputeni pc, ktory kazdy subor zacryptuje a teda ho doma neuvids?