tak to čo som sa tu s vami radil už mám doma poskladané a chcel by som začať cvičiť. Poprosil som kamoša, aby mi zostavil nejaký tréning a vyzerá celkom dobre ale chcel by som sa opýtať aj vás či je všetko vporiadku. A ešte čo mám k dispozícii: železo, lavička, účka na kliky
Vďaka a k+
Pondelok:
Nohy
( Predkopávanie 4 série po 10 opakovaní ) + (Výpady s jednoručkami 4 série 8 opakovaní )
Ramená
( Tlak na ramená s činkou , 4 série po 6-8 opakovaní ) + ( Tlak s jednoručkami v sede 4 série po 6-8 opakovaní ) + ( Príťahy s činkou , predpažovanie s činkou , v podstate jedno ktorý cvik , 4 série po 6-8 opakovaní )
Streda:
Chrbát
(Veslovanie s činkou v predklone , 4 série po 6 opakovaní , treba ťažšiu váhu ale nie na úkor techniky ) + (Sťahovanie kladky so širokým úchopom , 4 série po 6-8 opakovaní ) + (ideálne by bolo keby si mal časom nejakú hrazdu na zhyby
Biceps
( Bicepsový zdvih s činkou , 4série po 8 opakovaní hlavne si musíš dávať pozor aby si sa neprehýbal v trupe ) + (Bicepsový zdvih na lavici , 4 série po 8 opakovaní ) + ( Kladivový zdvih s jednoručkami v stoji , 4 série po 8 opakovaní ) pri bicepse je kopec variácií cvikov ak ti niečo chýba kludne vymeň doplň .
Piatok:
Prsia
(Tlak na lavičke , 4 série po 6-8 opakovaní , posledné opakovania v sérií musíš vždy robiť s námahou , ak sa nenamáhaš máš malú váhu) + (Tlak na lavičke zo šikma , nastav sklon lavičky asi 45° série aj opakovania môžeš ponechať ale na váhe ubrať) cviky môžeš striedať napríklad začneš ťažším šikmým tlakom a ľahšou rovnou lavičkou +(rozpažovanie s jednoručkami , počet opakovaní identický ako pri cvikoch na lavičke,tu je viacero varácií cvikov , dá sa rozpažovať na motýlika , dá sa tlačiť) + Ako rozvičku si daj pár sérií klikov s úchopmi ale pamätaj nesmieš sa unaviť .
Triceps
(Benchpress s úzkym úchopom , 4 série po 10-12 , opakovaní váha nemusí byť príliš vysoká musíš zvládnuť vyšší počet opakovaní keďže sa jedná o trojhlavý sval ) + (Tricepsový tlak v sede , 4 série po 6-8 opakovaní , cvik je náročnejší , treba stále držať správnu polohu tela ) + (Kickaback s jednoručkou , 4série po 6-8 opakovaní , dobrý cvik na záver na napumpovanie tricpesu)